17

Турски ятаган

преди 5 години

Това също беше кражба.Спомням си един войник,който обясняваше за зачисленото им имущество,как едно фенерче от магазин за 1 лев,се е водил на стойност 12лв.Изпратихте български войници да умират за чужди каузи.Да им се чудиш и на акъла на войничета,защо отиват!Не всичко е пари!

16

ПАРИ НЕМА

преди 5 години

за детски градини, обаче да пазите на американците задните части ИМА

15

Анонимен

преди 5 години

Пращат децата да умират за ТЕХНИТЕ интереси. После Борисов си прави гаргара със съдбата им.

14

1 МИЛИАРД

преди 5 години

е похарчила БЪЛГАРИЯ да пазят американски з.адници нашите воийници в ИРАК и АФГАНИСТАН. От бюджета на МО всяка додина се заделят 60 МЛН за това. И колко умряха в Кербала заради такива г.нусни политици като тоя ч.ерв.ей

13

БЕЗСРАМНИК

преди 5 години

Хайде пак кажи за дядо ТИ конекрадеца и женкар, дето уж комунистите го убили като се върнали войниците от фронта

12

Ум

преди 5 години

Какъв го търсят БГ войски в Карбала? Не е ***, просто ми е интересно да разбера истината. С какво 50 БГ войници помогнаха? Струвале ли си 5-те загинали и какво постигнахме като теглим чертата накрая?

11

ЖЕРТВИ НА НАДУПЕНИ

преди 5 години

политици като ТЕБ, БЕЗРОДНИКО

10

Калеко Алеко

преди 5 години

Стига сте се гаврили с имената българските войници бре, те воюват за каузата на цивилизованото човечество ... Я по-добре вървете да поднасяте китки на паметника на съвеЦката армия ... и да лъскате шмайзера на Альоша ... !!!

9

Victimized

преди 5 години

Добре, че влезнахме в НАТО и ЕС, за да се отварят възможности пред младите ни хора които търсят кариерно развитие в други държави. Афганистан не ни беше направил нищо, Ирак даже имаха външен дълг който им опростихме заради окупаторите им, и те не ни бяха направили нищо. В Либия също се отбелязахме там с едно корито за цвят, някой хора може да смятат, че сме си го връщали за медиците, но това е друга тема. Прекалено силно казано е "герои", но пък имайки предвид на Боко речника пак е нещо...

8

ГЕРОИ И ПРЕДАТЕЛИ

преди 5 години

Какви герои бе ТИКВУН. Да не са отишли да се бият с ТУРЦИТЕ за свободата на БЪЛГАРИЯ. Или наемници за НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ. Обаче такива като теб НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ имената им ще останат в ИСТОРИЯТА. Тези, които ги пратиха да умират за САЩ и такива като теб, дето не връщат войниците от Афганистан.

7

Турски ятаган

преди 5 години

Всеки войник заслужава чест и уважение,когато защитава и умира за родината си,а не когато е платен главорез в чужда държава.Чест и Слава за всеки един на тази земя,когато защитава родината,децата и семействата си!Всеки един талибан,либиец,кюрд,сириец,афганистанец е герой щом защитава земята си!

6

баба мара

преди 5 години

бълг контингенти да се завърнат незабавно в българия нямаме никаква работа посвета които иска пари да се запише в фр легион и никога да не се забравя чение сме в нато и ес без референдум

5

Пукнала дъската

преди 5 години

Само отворете вестниците и вижте реакцията на този GлиSт преди 15, 10 и 5 години от смъртта на войниците.Радостното е че фотошопа неможе да навакса и стремглавото остаряване и збръчкване на тажак Тиква е видуем и радостен факт. Пиеме за негово здраво състаряване и надуване на всичките му тайини и срамни болести

4

Анонимен

преди 5 години

Иракчаните са истинските герои,защото защитаваха родината си,децата си, семействата си от кражбата на природните им ресурси.

3

Анонимен

преди 5 години

Лакомията все пак имала край

2

Анонимен

преди 5 години

Имената им остават,като хора отишли в чужда държава,да убиват за чужди интереси.Алчни за пари,също като теб,Бойко.

1

тоя пък

преди 5 години

кога печалбарите станаха герои, бе смо..?