53

Анонимен

преди 5 години

Затворът е място за изтърпяване на наказание а не курорт. Идеята е там да се чувстваш зле иначе няма смисъл от него.Това важи по принцип, не само за конкретния случай.

52

тонката

преди 5 години

Свидетели сме на уникален по същността си случай, в който гербавите сценаристи се провалят в собствената си постановка :)))))

51

Анонимен

преди 5 години

Айде успокойте се. Ще бъде трудно, но все пак истината ще излезе. В прав текст: Тези жени не са извършили никакво престъпление. А шмекерът Ваклин или ще влезе на топло, или ще се питате къде е. Само не знам за всички, които изрекаха хули в навечерието на този светъл празник, как ще се погодят със съвеста си. Ама те май нямат такава!

50

Анонимен

преди 5 години

Гербавата строителна мафия мачка народа!-------Така е като ви хванаха по бели *** с белязани пари!

49

Анонимен

преди 5 години

Строителната мафия си е наела *** от герберската квота

48

Анонимен

преди 5 години

Тролската кохорта пак активирана да грачи и храчи срещу двете жени. Яки внушения към читателите. Омръзна ни да ни от вашите внушение!

47

ми така е

преди 5 години

Когато искаш площадки за децата,а гяволите искат да строят блокове,и плащат където трябва,така става!Другите след тях бая ще се замислят!

46

Анонимен

преди 5 години

Така става, когато се изправиш стещу мутрите на борисов цялата мутренска прокуратура и полиция заработва на макс

45

Анонимен

преди 5 години

Гербавата строителна мафия мачка народа!

44

Гашо

преди 5 години

Гат ядоха кифтета не риваха. Стига на занимавахте с тия корумпирани лели. Ще лежат по 10 години, ша видите. Как ще ги освободи съда при тия неоспорими доказателства. Червиви са с пари крадлите, дано не духнат в юар, денонощно да ги пази полиция. И да ги питат от де пари за марковски, той само за здрасти зема 5000 лв. Да им изгният крачолите в затвора дано. Браво на Спиридонов и на Гешев. Съвременни герои

43

Анонимен

преди 5 години

Марешки каза от трибуната на Народното събрание:България се управлява от трите прасета и тримата ***. А по китайския календар следващата година е година на свин;ята. Честито на управляващите.

42

Гошо

преди 5 години

До Цуци БорисовМного хубави имена: Ушев, Гешев, Цуци (Цецоу) Цветанов, Данаил Кирилов - Киро Гестапото заради добавките на закона за НК, с които узакони тайната политическа полиция за гражданска конфискация на имотите и тайните арести.

41

Анонимен

преди 5 години

Казват , че по Коледа стават чудеса. Аз имам една мечта за чудо и то е спрете да пишете за двете крадли, които са толкова бедни , че досега са пръснали стотици хиляди лева за топ адвокати и телевизии и медии. Тази молба се отнася за умните и образовани Българи, но не за червените другари.

40

Корупция

преди 5 години

Нека превърнем в национални героини двете корумпирани светици и да спретнем по един протест за тях. Миличките, колко по-добре щяха да се чувстват, ако не ги бяха изловили.

39

Анонимен

преди 5 години

До обикновен строителНикакъв половин милион не са искали. Не са искали дори лев за себе си. Вижте как мислите строителите 10 - 20 000 е ОК. Вие така сте свикнали. Не всичко става с пари, драги. Човекът си бил платил не означава, че е платил подкуп. Единственото им "прегрешение" е, че са искали площадки за децата.

38

месара

преди 5 години

ама вече тия двете ли са най голямата новина, за която ше ни информирате ежедневно? след ваканцията ше има справедлива присъда, и тя няма да е оправдателна! не били вземали подкупи.........., хайде стига! опитват се да са артистки, ама няма да им се получи! а дрехите нека им стоят в сливенския, ше им трябват за дългото пребиваване! за сега, да се радват на топлата вода!!!

37

Анонимен

преди 5 години

В държавата само Боко краде. Да ви е за урок!

36

Анонимен

преди 5 години

Да се приеме закон:Обезщетенията, присъдени от съда в Страсбург да се плащат не от народа, а от съответния прокурор. Например - Роман Василев да плати 109000 на Николай Колев.Щото и на тези двете жени ще се плати голяма сума, няма никакво съмнение.

35

Цуци Борисов

преди 5 години

До АнонименЗащо гл.прокурор е бил в течение на делото Иванчева и Петрова vs. спецпрокуратурата на Гешев? Сигурно защото е бил междинна фигура между прокурорите на Гешев и премиера. Борисов искаше да смаже двете жени и да покаже на хората как ГЕРБ се разправя с тези, които не са гербери. Пряк изпълнител на тази заповед беше прок.Гешев, а на КОНПИ това дело беше прощъпалник. Затова се държаха толкова жестоко. Ще се радвам ако двете жени докажат, че са невинни.Само че Ушев го играе маша на Гешев

34

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ няма честни хора. Всички крадат. Една химикалка да види и нея ще открадне.