196

Анонимен

преди 5 години

Искрено се надявам НАТо да смели руския контингент в Крим и да изритат обратно в Азия, за да не ни плашат с Искандерите си. НАТО + Украйна

195

Анонимен

преди 5 години

също така Швеция е най-скъпата държава в Европа.

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 218"Ако ще бъдат американски нека да са Ф-35."Ф-35 не е за България той е със съвсем нови муниции ракети и бомби за които ние нямаме средства. Това е проблема с Ф-35, че е със същата ударна сила като ф16 но боекомплекта му тежи 2600 кг, а боекомплекта на ф16 е 7600 кг.

193

Анонимен

преди 5 години

Ами няма да са Ф-35, а ще са Ф-16 блок 70. Това е най-подходящата машина на този етап. Много ви се ще да сме слаби или фалирали, но не.

192

Анонимен

преди 5 години

Шведските самолети са с най висока цена колега. Справка гугъл.

191

Анонимен

преди 5 години

Швеция предлага прекрасни самолети, но генерал Румен Радев каза, че Ф-16 са абсолютно също толкова прекрасни.Какъв ви е проблема? ====Ако ще бъдат американски нека да са Ф-35.И още, цената на тези самолети е завишена многкратно (справка Гугъл).Типична корупционна практика на Герб, при която цената на ДЪРЖАВНАТА поръчка се завишава за да останат пари за комисиони.За тези пари можем да си купим по-добри и повече самолети - това е проблема.

190

Анонимен

преди 5 години

Радиомълчателят Радев много се възпали от Ф-16, защото ще му дърпат ушите от Москва. Такава е логиката, ако искаме съвременна и модерна авиация базирана на най-доброто в света отговарящо на нашите възможности трябва да вземем ф-16. Всичко друго Грипен Мрипен е лобизъм в полза на Кремъл и позициониране извън НАТО което е мечтата на Путин. Това че Швеция е недоволна е съвсем разбираемо, и аз съм недоволен когато не ми купуват стоката.

189

Анонимен

преди 5 години

И двата са по-добри и по-скъпи от Ф16.Ами не са по-добри.Има комплекс от параметри, по които сумарно Ф-16 ги бие.

188

Анонимен

преди 5 години

Швеция предлага прекрасни самолети, но генерал Румен Радев каза, че Ф-16 са абсолютно също толкова прекрасни.Какъв ви е проблема?

187

Анонимен

преди 5 години

Аз имам четири пъти по-големи доходи от твоите и карам 18-годишна хонда.Но ако трябва да си купувам оръжие, ще взема най-доброто, без да гледам цената.=======Добре, ако е твоята теза нека да минаваме направо на Ф-35 или на най-новия Рафал????И двата са по-добри и по-скъпи от Ф16.

186

Анонимен

преди 5 години

а аз ти давам източник не за 180, а за 1200 самолета-Именно.Ти ми даваш източник за 1200 самолета за ТРИ години. При това не нови, а по-голямата част само модернизирани. Добре, тогава 2800 самолета ще станат за 7 години. Добре, да кажем, че услорят производството двойно - 4 години. В най-прекрасните сънища е това, нали разбираш. Реално ще е в пъти по-зле.

185

Сата НАТО

преди 5 години

До 208 Аз имам четири пъти по-големи доходи от твоите и карам 18-годишна хонда. Но ако трябва да си купувам оръжие, ще взема най-доброто, без да гледам цената.

184

1

преди 5 години

Швеция предложи на България 10 нови изтребителя Gripen, напълно съвместими с НАТО и напълно в съответствие с техническите и оперативните изисквания, както и със зададените от страната бюджет и срокове за доставка. С Gripen България може да има най-добрата в света ПВО защита с ракетата Meteor и българските ВВС ще могат да гарантират сигурността на българското въздушно пространство след само 24 месеца, се посочва в нея. - е как ще ме обедите че няма лобизъм и пари под масата за някой наши политици

183

Анонимен

преди 5 години

Но всичко това едва ли има значение, понеже самият Президент Радев не намира никакви кусури на Ф-16. Даже го смята за съвсем прекрасна машина, подходяща за нашите ВВС.

182

Анонимен

преди 5 години

Та така - 1,200 нови и модернизирани самолета за 3 години... да не говорим в положение на война. Добре, убеди ме. Във време на война ще направят 2800 самолета за 5 години. Може би дори за 4.... А заварените 3200 цели 4 години ще воюват без загуби и износване, няма да им трябват и резервни части. Абе, русняците са направо вълшебници.

181

Сата НАТО

преди 5 години

Всъщност най-важното е, че Радев смята Ф-16 за изключително подходящ избор. Той няма забележки към машината, каза, че самолетът е прекрасен.

180

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно как ще стане това?Ей така, от въздуха ще се вземат още 2800 самолета?Те едвам сглобяват по 60 Су-та на година.=======Това не отговаря на истината, отново Гербави лъжци.Чети в оригинал от американски източник, а ако не знаеш английски ползвай преводача на Гугъл:Russias military has received more than 1,200 new and modernized aircraft over the past three years....Та така - 1,200 нови и модернизирани самолета за 3 години... да не говорим в положение на война.

179

Сата НАТО

преди 5 години

Грипен не може да бъде никакъв конкурент на Ф-16. Освен това руснаците просто ще заплашат слабичката 8-милионна Швеция и ще останем без всякаква логистика. Това е положението. Докато с Ф-16 всичко е на една ръка разстояние - резервни части, ремонтни бази, съвместимост с всички съседи, взаимозаменяемост на пилоти.Освен това и президентът Радев смята, че Ф-16 е прекрасен избор.

178

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов, накрая Цветанов ще вземе парите, а ти ще се обясняваш в прокуратурата! Това, за което те разпитват сега е само предястието! Но алчността е сляпа!

177

Форумните блядове

преди 5 години

Црикат като мишлета в капан Понеже Ф16 има безброй победи срещу Рушките тараляснициНормално е да недоволни;)