207

ГМО убива мозъка

преди 5 години

Путин е държавник, вдигна Русия на крака, възстанови й статута на суперсила. Вече никой не си и помисля да се закача с нея. Хората в Русия и по света го харесват. Освен това е далеч по-харизматичен от скандалджията Тръмп, който спи с порноактриси и не е влизал в църква, но иначе бил "консервативен". Въобще, американците достигат все по-нови висоти. Мислих си, че по-глyпав политик от Буш не може да има, а те дълбаят ли дълбаят. Залязваща империя.

206

Анонимен

преди 5 години

Тия рейтинги са една безмерна глупост. Гърция бе оценена с рейтинга "***" заради дълга си, а САЩ, които имат по-голям дълг са оценявани с рейтинг ААА. Как става това? А - сетих се - и трите ретингови агенции са американски.

205

Анонимен

преди 5 години

И въобще не е истина че срещу най-големият износител на алуминий се обмслят санкции, тъкмо обратното - срещу Дерипаска, бяха премахнати някои от санкцииите защото той държи 15 процента от износа на стомата и алуминий в Русия. САЩ си знаят интереса.

204

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на Путин за рейтинга от Блъмберг щом може да назначава краварски президенти, влияе на брекзита и завладява Арктика. Да не вземе скоро и Аляска:-)

203

Анонимен

преди 5 години

абе що говорите глупости? Съвсем наскоро пак четох такава статия- Рейтингът на Путин се срива от 66 на 62 процента. В същото време имаше статия - рейтинга на Макрон се покачи - от 19 на 20 процента. Абе той Макров мож само да мечтае да има 62 процента, но за Путин, това е СРИВ? Убеден съм, че Бойко си мечтае също да има процентите на Путин пък нека има срив

202

Анонимен

преди 5 години

Рейтингът на Владимир Путин се срива...Дрън, дрън ... поредната лъжлива пропагандистка статия.Има проучване на общественото мнение от миналата седмица, не е лошо авторите на подобни статийки първо да се запознават с проучванията, преди да пишат своите глупости.

201

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че откакто е президент Путин има все трудни години да оправя наследството от пияницата Елцин и продажника Горбачов. Лесно нема.

200

Анонимен

преди 5 години

Падне ли Макрон - пада ЕС. И връщат визите за българите.

199

Анонимен

преди 5 години

Като прочетох статията ми се доплака за горкичкия Путин.

198

Анонимен

преди 5 години

Един пример за типичните фейк нюз.

197

Анонимен

преди 5 години

ЦРУ обявили конкурс, как най лесно да провалим русия.спечелил проект със само едно изречение,- не пречете на путин

196

промо

преди 5 години

хахх, източника - блумбърг, цитирайте руски издания за рейтинга на тръмп - ще е същата новина

195

Анонимен

преди 5 години

Това го четем и слушаме от мнооого години. На *** много им се иска, те лягат и стават с тази мисъл...

194

Анонимен

преди 5 години

"" Путин задържа рейтинг над 60%!Ако на някого му се струва , че може да прави пропаганда с това , жестоко се самозалъгва! "".......................Ти си голям "спец", бе чичо ...

193

месара

преди 5 години

Хахахаха бунт срещу Путин на редица руски рапъри хахахахха ама вие сериозно ли хахахаха остава и няколко ютюбъра да се включат и Путин е пътник хахахаха направо Пю Ди Пай да се кандидатира хахахаха смешници :))))

192

Тодор Живков

преди 5 години

Перефразирам:Журналистиката трябва да пише за събитията, каквото и с каже!Гавазина му създаде идеални условия за следване начертания път.Медиите са в служба на господарите си,а те лакеи на силите,държащи ги на власт.Озомбираното общество,мразещо дори дрехите си,ръчка в нета и каквото съгледа си мисли,че е единствено и алтернатива няма.За това едни и същи журномуцуни се въртят в ефира,разсейвани с някоя курветка, дошла със скъпа джипетка.А народа,докато купува на умрело, ще живее на село!

191

Спеца

преди 5 години

Въпреки тежките реформи - вдигане пенсионна възраст , огромни средства за въоръжаване , воюване срещу терористичните банди захранвани и поддържани от ОАЕ и Запада, Путин задържа рейтинг над 60%!Ако на някого му се струва , че може да прави пропаганда с това , жестоко се самозалъгва!СРИВАЛ СЕ?*** , затова губите по всички фронтове , защото живеете като нашата мутра в розова атмосфера!

190

noFreeman

преди 5 години

там долу говорят за бензина - от 86ст до 1.17 е бензина в Москва - съдете сами кой се сърди... омръзна ми от този нагаждачески сайт... утре като грохне европата какво ще пишете, на кого зад-ни-ка ще лижете а "сайте"?

189

noFreeman

преди 5 години

хахаха не лъжете ***, вчера гледах рейтингите - с 6% се е вдигнал... ИСКА ВИ СЕ смешници западни... гледайте си гейска европа как загива

188

Анонимен

преди 5 години

"Въпрос на време е плешивото джудже да бъде показвано само по цирковете."За Иво Инджев ли говориш? Много ме разсмиваш с глупостите си. Някакси по детски са смешни и наивни.