35

Анонимен

преди 5 години

И мене една такава не ме отрази и тръгна с едно дилърче и после я видяхме да виси от тавана.

34

Анонимен

преди 5 години

До no nameTe точно такива момиченца се самозабравят. Батковците ги пощипват докато са в гимназията и тя си мисли, че мъжете може да ги върти както си иска. Изпускат свестните момчета и търсят нахакани батки с много кинти и влияние. Накрая завършват или пребити в канавките или упоени от наркотици в хотелите.

33

месара

преди 5 години

работи ли се по версията дали не е била жрица на любовта и да не се е отчела на юнака? а иначе жалко за момичето! юнака до живот в затвора!

32

Фен

преди 5 години

Само един въпрос,къде през тези години е била въпросната МАМА ????

31

Анонимен

преди 5 години

3 години условно щото не си е искал и обещава че повече няма да прави така!

30

Коки

преди 5 години

Нали повечето жени си падат по лошите момчета, наркотици, алкохол, кръчми и т.н. Очакван завършек на отношенията. Защо това момиче не се е залюбило с нормално момче, примерно ученолюбиво някакво. Не оправдавам убиеца, да гние, но нищо няма да му направят.

29

АНТИ

преди 5 години

Още като забраниха смъртната присъда,работата ми стана ясна.Сега, разбрахте ли и вие ?!

28

Анонимен

преди 5 години

Стабилноста е сигурна в държавата важното е да има зрелища а какво по голяма зрелище от това да убиват с вилица в окото!

27

Анонимен

преди 5 години

Биг Брадъри, корупции, гадни новини, злоба, безразличие, всеки гледа да смачка другия, полиция, образование и здравеопазване - под всякаква критика! Е, какви искате да са човешките отношения?! Все по-зле ще става.

26

no name

преди 5 години

Типичен случай на красавица от село,която освен красота няма нищо друго.Изкарала гимназията и до там.Тръгнала към големия град да си търси късмета с бохча на рамо и една "гола" красота.Такива момиченца на всички ни е ясно какво се случва с тях и в какви среди им протича живота.Тя няма къде да срещне читави хора.Дори майка й я нарича "красивата ми кукличка".Т.е.за всички е била просто кукличка.Момичета-учете, четете,срещайте се с нормални хора.Красотата е до време и е лош съветник.Бог да я прости

25

Анонимен

преди 5 години

Ако 24 годишната ти дъщеря отиде на хотел в града в който живее с 37 годишен мъж с психични отклонения, наркозависимост и криминални присъди може би е трябвало да помисли тази майка преди това в какво се забъркват и да предположат, че това е логичен завършек.

24

Сата НАТО

преди 5 години

Ето срещу това беше Истамбулската конвенция, срещу отъждествяване на мъжествеността с пиене, еббане и биене. Само че според руско-турската концепция, това е гейство.

23

Бай Иван

преди 5 години

Да беше възпитала детето си да работи ,не да чака на мутри и дърти чичаци да кихат парички и нямаше да се стигне до това ;) !!!

22

bluesky1

преди 5 години

Кошмарът е пълен и става от лошо по-лошо....новините за брутални убийства, съмнителни самоубийства и беззаконие буквално се надпреварват.....

21

Анонимен

преди 5 години

Мазни женки, проклети, заядливи. Високомерни и озлобени.Мъжете - агресивни, прости, вулгарни.Работата е много зле.

20

Анонимен

преди 5 години

Това е Демокрация секс, наркотици и рокендрол !Явно са имали спор за дрога защото друго не виждам да е причина

19

Анонимен

преди 5 години

И двмата са били наркомани резултата е повече от ясен. Живяли са в дълбоката провинция дошли са в София и са се удавили. Пето поколени живея в София и съм се нагледал на такива чудеса. София е море и които немогат да плуват се давят.

18

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че златното момиченце е било класическа чалгарка, любителка на лошо момчета.

17

АНТИ

преди 5 години

Хората станаха много лоши.Човек за човека стана вълк.

16

Анонимен

преди 5 години

А ПЪК И МАЙКАТА КОЙ ЗНАЕ КАКВО "СЛЪНЧИЦЕ" Е БИЛА. ДА ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА СЛЪНЦА!