31

Ултрас

преди 5 години

Хората ви работат и в снега какво се оплаквате?И само Левски обичаме тееее, на на на нааа нааааа, нааа наааааа!

30

Професор

преди 5 години

Браво! Трудолюбиви хора. Подема на страната продължава под мъдрото управление на Генерал Борисов. Вечно недоволните комунисти да правят като вятъра.

29

Анонимен

преди 5 години

Гея като беше на власт и от ЕС направо спряха парите към България. Смятайте как се е крало.

28

Анонимен

преди 5 години

Много беше смешно, като излязоха на протест точно тия.Дето превърнаха България от купчина сив соцбетон в купчина скъпи и некачествени строежи. Все по-ясно става защо не искат да им се прави одит на свършеното и да се допуснат чужди фирми тук.

27

Шефа

преди 5 години

На Бойко аверите и вносители на крупни комисионни /вероятно/дори и Цацаров не смее да ги пипне!Ще ни се качат на главите!Къде е оня пожарникар да се намеси , нали разбира най-много от асфалт и магистралки?

26

Анонимен

преди 5 години

БКП на власт една тоалетна не построи.Като се махне Мутрата да не мислите, че БКП нещо ще направи?БКП не е алтернатива.Колкото пъти са били на власт все става по-лошо положението.За 45 г. три пъти фалираха държавата, изядоха спестяванията на Царство България, златният резерв на Царство България и пенсионният му фонд, след това изядоха и пенсионният фонд на НРБ, та сега пенсионерите гладуват.После Луканов вдигна цените два пъти, Виденов донесе хиперинфлация, Гея сложи турци да управляват.

25

Анонимен

преди 5 години

Бай Юсеин какво казва по въпроса, неговото мнение е по-важно от мнението на някои псевдо инженери и професори

24

Невежи

преди 5 години

Бързат в края на годината да усвоят парите, на общината, за да бъдат откраднати естествено.

23

Анонимен

преди 5 години

Строителите, какво казват?

22

Анонимен

преди 5 години

Само ,че как ще разберем дали ще саза сметка на фирмата? И въпросния индивид(защото инжинер не е) ще понесе ли санкции за немарливата си работа?

21

House M.D.

преди 5 години

А/О Трейс - само е надеждное А/О в усвоение средств.

20

Анонимен

преди 5 години

Поддръжката на пътищата е цял живот! Вие какво очаквате, да се направи веднъж и да не се пипа? Тия от Трейс деца хранят, а Бойко младши, гладен ли да го остави дядо му?

19

c4n0puS

преди 5 години

Трейс е поредната фирма на "някой" от властта, която си прави каквото си иска!!!

18

Алчен усвоител

преди 5 години

Нищо не разбирате бе ! Няма по добро лепило от пресния сняг!!! Пък и коледни трябва да си раздадем!

17

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега, Трейс се загрижили за безопасността :)))Според мен се бърза с усвояване на определена сума пари, която е наложително да се усвои до края на годината, за да бъдат отпуснати още за следващата. А това, че този ремонт е закъснял и не навременен няма значение. Няма значение, че на пролет замръзналата вода под асфалта ще започне да се руши. Това е нагла кражба от нас и европейските данъкоплатци. ГЕРБ са тумор и това е видно все повече. С тези хора на власт сме обречени!

16

Анонимен

преди 5 години

Българинът (съвременният българин) много го е яд когато друг печели. Интересно къде са умните и честни хора в тази страна? Нали всеки в нета се възмущава? Ами познавам и аз такива възмущаващи се, а те самите крадат, та пушек се вдига.Като може да крадне и новобългаринът краде като за световно. На това го научи соца, да лъже, да скатава, да топи колегите, да се самохвали като *** и да краде като ***.

15

Анонимен

преди 5 години

Важното е Герберузите да гепят парите.Цялата държава е заприличала на една разкопана ко чина.Нищо не е направено както трябва, обаче пък за сметка на тована ПЕТКРАТНО ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ.ОСТАВКА, га дове неграмотни и крадливи !

14

така

преди 5 години

вчера върху сняг, днес на киша,утре на лед. дет се вика - има "градация"

13

Анонимен

преди 5 години

ТРЕЙС, а?

12

zeus

преди 5 години

На това му се казва усвояване, резултата е без значение, важното е 2/3 от парите да потънат в джобовете на верни партийни другари и обръчите им от фирми.