123

Анонимен

преди 5 години

нека не смесваме МОРАЛ със ЗАКОН. Предсатвете си един автокрадец - влиза в колата - спипваш го - той ще каже - аз само щях да направя кръгче и да я върне на собственика. Или спипваш иманяра с металотърсача и лопатат и той - ама аз ей сега щях да ида в НИМ. ако искаш да докажеш престъпление дилъра трябва да вземе стоката, да му даде парите и полицая да изскочи.

122

Siap

преди 5 години

Ох, тези пари ги взех в колата, карам да ги върна, не разбирате лиииииииии!

121

Анонимен

преди 5 години

Доказателаство от джиесем или имейл също не не е докзателство, освен ако няма електронен подпис....човекът трябва да се е разписал на хартия и да се чува или вижда, как приема парите....това е доказателство

120

Анонимен

преди 5 години

Да, не е. Затова няма доказателства за престъпленията на които съм свидетел. Но те са престъпления. Ето това е гадното. Така са нещата, че сме възмутени, но трябва да си снършим работа и мълчим. Затова с вдигнати глави ходят такива като Иванчева и винаги ще е така.

119

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно, че делего тна Дюлгеров е изведено на преден план, но изобщо не се споменава че имал друг инвеститор - Захарем - който съди община Младост, но не и Иванчева и твърди че проблема му с бавене на преписки е започнал ГОДИНИ ПРЕДИ ИВАНЧЕВА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕНА? За това обаче не се говори, защото е неудобно. Явно и самата администрация е проблем

118

Гост

преди 5 години

Ако се говори за незаконни неща, или се пише, те молят да пишеш на вайбъра или да звъннеш там. Е да, ама не! Изпратените картинки остават! Ако реша да се раздрънкам ще треперите, корумпета! Ама не мога. Нали ми свършихте работа все пак... Няма да си троша хатъра.

117

Анонимен

преди 5 години

118 - ами като не говориш открито - това НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО.

116

Коментатор

преди 5 години

Ванчето за 75 000 бона я хванаха, за останалите не.

115

Анонимен

преди 5 години

Каква груба Манипулация - ИЗ АЛЧНИТЕ КМЕТСКИ РЪЦЕ....Значи когато фандъкоав краде за 1,5 милиарда не е алчна, а когато срещу Иванчева има обвинение за 75 000 е алчна?

114

Гост

преди 5 години

За подкупите не се говори открито. Говори се завоалирано. Дори когато ги предлагаш. Ако предложиш открито, може да ти откажат възмутено. Айде па вие, един подкуп ли не сте дали, та не знаете? Не се правете, нищо не става у нас без да намажеш нучия длан!

113

Ясноооо..

преди 5 години

Вече и аз ше искам рушвети.... Ама "на ползу роду".... И Държаву....!!МОЖЕ и на Партию... Хахахааааа....

112

Гост

преди 5 години

От мен измъкняха 2000 лева за свидетелство за търпимост. Като че ли има някой, който не знае че така се уреждат нещата в София, и то не само в Младост.

111

удобно

преди 5 години

Удобно ми изтрихте коментара за другото СРС как са ги натопили. За 15 бона ли сте бре...

110

До 112

преди 5 години

А как ще го поискаш, да се преведе официално по банковата ти смтка ли:-)

109

Гост

преди 5 години

Престъпница! Позор!!!

108

Анонимен

преди 5 години

Аз ако искам подкуп( хипотетично) не бих го поискала в кашонче.

107

месара

преди 5 години

звучи ми като предсмъртни издихания на гербавата мафия. Всичко това ще се обърне срещу тях много скоро, срещу тези, които не успеят да избягат като Плевнята

106

12345

преди 5 години

Такъв накъсан разговор кой води? И тва били СРС! С ролков Кащай ли са ги записвали?

105

Анонимен

преди 5 години

ако са имали силни доказателства, защо 7 месеца държаха в нечовешки условия? работата не намирисва, ами направо смърди.Кой ще докаже кога Ваклин се е договорил с прокуратурата - неговиете показания се мениха сто пъти

104

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименОИтношението към Софиянски е едно, към Иванчева друго, защото Софиянски е евреин;))) А евреите управляват България, изцяло. Бахур Бахар - Бойко Борисов, Московски-евреин, Горанов и той. Гъмжи от евреи;)))