310

Клоунъ

преди 5 години

Бойко е намбър 1

309

Тролъ

преди 5 години

Това не е верно!Бойко и ГЕРБ са докарали за три мандата стандарт, колкото на Германия!

308

до 324

преди 5 години

До АнонименАз платих 150 за двустаен, отопление на цялата къща, с две деца (сещай се за бойлер, пералня, готвене и пр.) Нещо ти куца в организацията или в уредите.

307

Жена

преди 5 години

До Анонимен 326Аз ще ти кажа. Не купувам, правя си. С българско брашно и турска мая.

306

Анонимен

преди 5 години

С герб към Гроб!

305

promo

преди 5 години

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ - НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕС !

304

Мен

преди 5 години

Мрънкалници, вече сте си у вас и люскате ракия нали? А тези на които стандарта им не е нисък работят/учат!

303

@Андрешко

преди 5 години

А действат ли?

302

Анонимен

преди 5 години

За да си с ръце над водата в България, на първо място ти трябва як непукизъм. Колкото и да ти фелфебелстват от топлофикация, водофикация и прочие уж грижовни институции, хип да не ти пука, карай го яваш, тоест според както...Второ, поизпедепЦай се в далаверата, сшако можеш, щото всичко наоколо е далавера. От зор ат а на . е. окра Д цията вдюсе е тя водещата сила. Б а с т илията обаче пак ще п а дне.

301

а

преди 5 години

До АнонименМи ако искаш аз да ти платя тока докато ти си пиеш биричката в кръчмето, а?Като не ти стигат парите - търсиш по-добра или втора работа.

300

Андрешко

преди 5 години

До 324Продават уреди за икономия на ел.енергия.Не са скъпи.Успех !!

299

Анонимен

преди 5 години

Какъв хляб да купувам, кажете производител.

298

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да си говорим,приключваме курса до 20 години.Трябва да стане истинско чудо за да отцелеем,като нация, а предпоставки за такова чудо не виждам.Лошото е, че в гневът си втълпихме на децата си да бягат и с това нанесохме, най-смъртоносният удар в снагата на България.Казах на моите да бягат,а сега стоя сам като кукувица и се чудя,за какво изобщо съм правил семейство.

297

Анонимен

преди 5 години

Днес дойде сметката за тока - за отопление на 1 стая, + хладилник, + бойлер, + готвене = 200лв. С другите сметки става повече от 1/3 от заплатата ми. Януари само токът ще стигне почти 1/2 от заплатата ми. Как се живее така?Това живот ли е? Да чакаш лятото за да идеш на зъболекар.Или ако ти се наложи да влезеш в болница или да смениш голям електроуред да взимаш кредит. Това не е живот, а РОБСТВО. Банките регистрират най-голямата печалба от десетилетие,ние живуркаме на кредит,студуваме и гладуваме

296

смирен депутат

преди 5 години

България е на дъното на класацията по жизнен стандарт в Европейския съюз......ай стига глупости,на мързеливия българин 510 лв му стига-400лв чисто.Трябва коледни добавки за вашите 240 любимци да се набавят

295

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 307Че преди '89г. всичко беше БКП, ОФ или ДКМС. Кого да лустрират и кой да стане бизнесмен :)

294

Б.Б.

преди 5 години

Я се стегнете бе какво само мрънкате ? Нали и аз живея в България няма такова нещо ! Ям си омарите в самолета значи сме добре какво пак недоволствате !? Баневи ще дадат на хазната някой лев какво като аз ги лапна ? Важното е да има !

293

Анонимен

преди 5 години

До 316Андрешко не иска да стане работодател за да е свободен, но като е свободен, тогава казва, че е "роб" !!!--това го казват "работодателите", защото много им се иска да имат роби, чрез които те да си самовнушават, че самите те не са роби ...."робуването" е в главата

292

Анонимен

преди 5 години

до 317От Брюксел ви казват непрекъснато, че днес един западноевропеец е забил пет пирона, срещу един на Андрешко, ама иска европейска заплата !

291

Анонимен

преди 5 години

Кажете какъв хляб купувате де.