88

Анонимен

преди 5 години

И за тая *** трябва тояга и ВЪН ОТ СОФИЯ!

87

Alex2

преди 5 години

Блъскани ? Тояга тояга си трябва !

86

Хан Крум

преди 5 години

Цоцоланата от Кришевица май забрави белия автобус с който червените мишоци се опитваха да се измъкнат от народното събрание бягайки от любовта на народа и когато полицията смазваше от бой всеки опит да се изкаже противно на партийната линия мнение. Не харесвам Боко но при него полицията нито един път не е била протестиращи. Обаче не искам десетина кресльобци да ми блокират пътища и да ми развалят почивката. да си протестират но без да пречат на другите. Стига партизански номера.

85

Анонимен

преди 5 години

102, Като си толкова сигурен, че Нинова няма никога да управлява, защо толкоз ентусиазъм да плюете?Май ви е страх от нея. И има защо. Толкова много престъпления извършихте, че само се молете да не дойде на власт.

84

Анонимен

преди 5 години

БСП генерира разделение и омраза и трябва да бъде забранена. Няма как да вървим напред с БСП.

83

До 98

преди 5 години

Е, къде се е видяло Бог да прости комунист. Те се раждат заченати в атеистичен грях. До един са потенциални убийци. Такива заминават директно в ада.

82

до 100

преди 5 години

Ами причината е Париж. Уплашиха се, че на някой ще му хареса да облече жълта желетка. И гледат да смажат всичко в зародиш.

81

Анонимен

преди 5 години

Това комунистическо, прстъпно животно никога няма да дойде на власт. Хвърляйте си пачките през балконите и свиквайте с идеята, БСП никога повече няма да управлява България и правилно!

80

Анонимен

преди 5 години

Цялото герберско воинство активизирано като под команда да лее фека.лии. Това не ме учудва, типичен техен похват, въпрос на манталитет. Друго ме притеснява- каква е причината да са вдигнали на крак всички *** в неделя вечер?!

79

Анонимен

преди 5 години

Странжа, камо като ти видят поста с името и на хората им се повръща. Само гербавите *** ти се радват срещу заплащане.

78

House M.D.

преди 5 години

Дрогарко Пениснелия Нинова, нима забрави как Ники ДОбрия, тежка му пръст и Бог да го не прости, помля народа с еничарите от Пазарджик? И тогава имахме справедливи искания.

77

Анонимен

преди 5 години

Не си чул да е имало протести, понеже е забранено да се изнася тази информация.

76

Анонимен

преди 5 години

Не съм чул да е имало протести. Това са били десетина пияни и дрогирани ***. Полицията е постъпила правилно.

75

месара

преди 5 години

главния спонсор и организатор на протестите и безредиците, се оплаква от полицейско насилие! абе другарко провокатор , по добре полицията да ги блъска, отколкото шофьорите да ги млатят!

74

Търтей

преди 5 години

Правилно действат полицаите. Аз не желая някакви лузъри да ми блокират пътя и да му губят времето, само заради малоумната им надежда да върнат бсп и дпс на власт.

73

Анонимен

преди 5 години

Комунистическа ***, довлякла се в София, облажила от престъпната приватизация на протокомуниста Костов. Оженила се за митничар и пратила детенцето си в САЩ. Нас обаче иска да продаде на диктатора Путин. ***, ***, българомразци и патологични престъпници. Ето това са комунистическите животни!

72

Анонимен

преди 5 години

Днеска протести ли е имало? Никъде не видях статия за протест. Защо така?

71

Анонимен

преди 5 години

Ми що ги прати хората от твоята секта да ядат пердах ,нарушавайки общественият ред? Следващият път гледай и ти да си там "на барикадата", но и оня малариен плазмодий заменкаджията Сергейчо!

70

Анонимен

преди 5 години

Права е Корнелия.Всеки човек трябва да изразява волята си.Та моята воля е другарката Нинова да върне милионите от "Техноимпекс" и да понесе наказателна отговорност в Сливенският,че се губят едни 30 млд евра от подобни червени приватизатори,окрали трудът на две поколения отрудени българи.

69

Барселона

преди 5 години

Нинова да попита Макрон как се действа..