7

Македончето

преди 5 години

Kaзва човекът без капка македонска кръв.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе, обърни се към Белград и Москва, най-сетне към Скопие.

5

V

преди 5 години

А защо не я модифицираме и не минем към водород ? Сравнително лесно е .Ще ни направи армията енергийно независима ,а поддръжката мнооого по лесна .Само при танковете не е приложим водорода ;)А що се отнася до танкове .За нашите нужди сами можем да си направим по добър танк с много слойна броня и дори много по добри муниции ;)

4

Ами ще фалшифицират,

преди 5 години

като имаме учЕни- п/тьовци, които десетилетия наред чакаха "отгоре" да им се нареди какъв извод трябва да направят и чак след това започваха да пишат "гениалните" си статии.Сърбите внушаваха какво да се пише относно Македония, защото си гледаха личния интерес. Македонците слагаха на първо място национализма си, а нашите учЕни бяха "интернационалисти", допуснаати до нАучна работа с разрешение на Партийното бюро. Сегашните ни учЕни-историци са техни деца и внуци, в БАН е така.И какво очаквате?

3

ДО КАРАКАЧАНОВ

преди 5 години

Ти си Предател на България - ТИ организираш нелегалните ислямисти от Косово чрез Издаване на БГ Паспорти - Ти подписа Договора с БЮРМ , Ти си откраднал 100 милиона Лева за ТРИ ГОДИНИ чрез Храната на БГ АРМИЯТА .Затвор заедно с Баневи за теб - *** НИЩОЖНО .

2

АТАКИСТ

преди 5 години

Ти първо бъди войник, а след това министър на отбраната!

1

Анонимен

преди 5 години

Българската държава трябва да каже на северномакедонската, че историята им започва през 1944 година. Създатели на сегашната северномакедонска държава са Сталин, Георги Димитров и Йосип Броз Тито. Това са трите велики колоса, създатели на Северномакедония. Могат да им строят паметници. От писмения и говорим език са премахнати буквите и звуковете "ъ", "ю", "я". Прибавени са сръбски букви. Това е кратката история на Северномакедония и няма по-дълга.. Радваме се, че вече са независими от Сърбия.