27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Целият бизнес в България беше смачкан от Герб, не са само такситата. Кой бизнес и какво му смачка ГЕРБ?Че тарикатите бяха принудени да плащат данъци ли?Вчера арестуваха един, който сечеше неправомерно дърва за огрев и камиона му не е минал нито преглед, нито има гражданска, никто е с платен данък.Жена му и дъщеря му още снощи обясняваха как държавата искала да му смачка бизнеса.Ще се научите на ред!

26

лошо е положението

преди 5 години

Пращат ме на заявка там човек с болно кученце--моля ви се закараете ме до ветиринара и те гледа умолително--казвам му да се качи макар ,че е близо , оставям го и продължавам и това е в тъмното ,след малко се качва дама с черна пола и като слезе гледам ,че цялата е в бели кучешки косми --половин час чистя и после щеш не щеш космите пак извират--е такива мога да ви ги пиша няколко дена ,за заспиващи пияни икакво им тече от устите за напи....ни и наср....ни ,ако щете ми вярвайте--истина е.

25

Мен

преди 5 години

До СциганинСИма поне 2 такива приложения които аз ползвам. Проблема е че такситата нямат реална конкуренция. Ако искат да си определят свободно цените, да пуснат убер и лифт. Тогава да им свалят лимита.

24

anonimen

преди 5 години

гледам колегата колко бе радостен време и някои други да започнем че да го видя колко е радостен тогава понеже същия корумпиран човек далчги години трови нервите на бащами с биенето на цени нали инструктор радев биете ги биите ги ваш проблем на мен мие се една дали ги биете или не и пред наркоманите можете да приказвате колкото си искате глупости приятен ден колега радев

23

Анонимен

преди 5 години

До 18Опредеше и не си ползваш Uber баценце...

22

СциганинС

преди 5 години

Нека имат право в бус лентите такситата да се движат,това е добре. Нека им се увеличи и тарифите,но да пуснат у нас някой авто-оператор за таксита ,където набираш на мобилния си телефон(програмка има) маршута и веднага ти показва за колко време ще стигнеш и колко ще ти струва и ако си съгласен ,то и веднага и плащаш и чакаш таксито след 2-5 минути и то е при теб и те закарва да место-ти слизаш и казващ чао и няма да чакаш за ресто и бакшиш не оставяш-всичко е платено.Това да се направи у нас.

21

Анонимен

преди 5 години

Таксита ползвам само когато съм на море, за да не шофирам под въздействието на алкохол иначе при тези мошеници не се качвам.

20

Гражданин

преди 5 години

Абе тия потни, неподдържани и неграмотни нещастни бакшиши, как може да са толкова нагли, нали ще ми облепи колата и ще му паднат зъбите. Протест на хората, моля ви не използвайте таксита!

19

Анонимен

преди 5 години

Минимал а тарифа, викат...

18

лошо е положението

преди 5 години

Таксито като стане въпрос за глоби го глобяват като ,,обществен превоз,, като стане въпрос за привилегия го изкарват нахален мръсен се...нин тръгнал да мародерства с тропащ и мр...ен автомобил винаги правите граждани ,който са с претенции ,но искат всичко да е прекрасно ,но и на моооого достъпна цена...В Б-я има хора който могат да пуснат и чисто нови ес-класи ,но вие няма да можете да си платите ,а ползата да се возят единици сноби е никаква-- таксито се цели в масовия и под- масовия клиент !

17

Анонимен

преди 5 години

Много странна е "ценята"...

16

Анонимен

преди 5 години

Дано следващото правителство разреши на Uber, да оперира отново в България. 0щЧе последния път, когато ползвах, хем жщбеше по-чисто и приятно, хем по-евтино, а човека сподели, че е карал талищск, пред 3 години, а сега си изкарва повече.

15

Пътник

преди 5 години

Против съм ползването на бус лентите от такситата, защото има разлика между градски и частен транспорт. Ако ще ползват бус лентите нека да плащат такса за ползването им. Едно е автобус пълен с пътници, друго е такси с един човек, който също може да ползва градски транспорт. Цената ако искат и 5 лева да я направят аз на такси няма да се кача !

14

лошо е положението

преди 5 години

Някой хора си мислят ,че с ,,юбер,, нещата се оправят...та аз веднага бия шута и на фирма и на всичко и тръгвам като друг вид такси да не мислите че някой иска да инвестира в разни нови румънски тара...ници в безброй документи ,ефири ,таблети---че има опушени от цигари коли --има ,ама пък колко клиенти искат да пушат вътре ,а колко вунят на ракия и чесън ,а колко не са се къпали , а колко са пияни ,а колко влизат с тиня на краката в колата ,а колко са болни и кашлятна главата ти , а колко са а

13

Реалист

преди 5 години

Няма основание за съществуването на бус ленти в София. Ползата от тях е многократно по-малка от вредите, които нанасят. Надземният градски транспорт няма да стане по-бавен, ако се премахнат бус лентите, даже може да стане по-бърз. Иначе такистата като всяко друго ППС, което не е от градския транспорт, няма какво да правят в бус лентите.

12

Анонимен

преди 5 години

А и стикер чета, да се знае кой пуши и кой не :)

11

лошо е положението

преди 5 години

Аз по принцип съм за достъпно за обикновения човек такси ,като карането на такси да изисква един общ документ и да се възприема като допълнителен доход ,както беше докъм 97г.Трябва да се знае ,че купуването на нов автомобил каквито са изискванията сега е безсмислена инвестиция която при това никой не я отчита, като разход --за това нови коли се купуват вече от фирми и от военни и др пенсионери след получаване на 10--20 заплати- истинския таксиджия в повечето случай вече работи и се крие под наем

10

Анонимен

преди 5 години

Искат... Ubwr да се върне, това искат. А аз искам чисти таксита, добро отношение или ия, където мога да се оплача, от кюлошото поведение и хигиена.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз ги разбирам, но таксиметровата услуга не е правилно да бъде регулирана ценово, а на пазарен принцип. Целият бизнес в България беше смачкан от Герб, не са само такситата.

8

Анонимен

преди 5 години

Не обичам да шофирам особено в София, за това често ползвам такси. Има случаи когато се качвам в кола, която е чиста и шофорът ме пита от къде искам да мине и тн. Има случаи обаче, когато влизайки в колата вътре мирише на пор.... и цигари, пуши се без да ме попитат дори дали имам нещо против като клиент. И понеже се говори за цени, и че не мърдали от 10 години пътувам по един маршрут в началото 6 до 7 лв.,а сега е между 9 и 10. това с поне 4 различни фирми. Пита се с какво се подобри услугата?