182

БКХ

преди 5 години

До Анонимен 244Брат кой ги е поставил на власт?Съшите тези, които се занимават с глупости, вместо да се занимават със собствения си двор.Трябва сами да си направим страната такава каквато искаме да е, а не да се плюнчим за други страни и за неща, които никой от писарушките не разбира.Малко глупаво оправдание си написал - никой не ни е виновен за това, че сме такива каквито сме. Освен нас самите.Ние трябва да използваме и Русия и ЕС само и единствено в наша полза.А *** вънСполай ти.

181

Освирепял

преди 5 години

Каква е тази нова мода иDиотии да префасонирате текстове!? Дружбенски ви предупреждавам, че ще сезирим СЕМ и ще напиша в някои вестници за абсолютните безобразия тук! Триете напълно нормални постове, сега на някого му хрумнало да се гаври! Къде се намирате?

180

Боби

преди 5 години

До Абе"Да ги изключат от световната система за банкови преводи, да им замразят всички авоари и облигации в чужбина и да им спрат интернета.На първо време това ще им е достатъчно, да се позамислят с малкия си мозък."Еххх УМНИКО КОЛКО СИ НАЗАД С МАТЕРИАЛА"ЗВЕЗДА" се нарича РФ еквивалент на SWIFT системата и вече 2 година работи в РФ и вече в КитайРФ отдавна активно продава облигации и авоари и купува Злато и ценни металиРФ има .рус(кирилица) 100% собствен домейн вкл Интернет Сървъри

179

Anonymous

преди 5 години

До Анонимен**Путин ползвали дилдо + или само си го поставя от зад**************Не бе - първо отзад и след това в устата, за повече вкус.

178

Василев

преди 5 години

Украйна , не беше ли създадена след ВОСР от Великобритания,САЩ,Германия и другаря Ленин с целия си агентурен антураж???Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

177

Анонимен

преди 5 години

заради интересите на съвременната украинска хунта са пренебрегнати българските. На Бройко и компания им беше забранен "Южен поток", защото с "Южен поток" България печелеше, а Украйна губеше.

176

Кат Русия няма втора

преди 5 години

толкова гадна, агресивна, вманиачена в "имперското си величие" и скудоумна страна.

175

Анонимен

преди 5 години

То добре че Путин не действа като израелците. Щото иначе щеше направо да изпари катерите дето са влезли в руските териториални води БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ.А как ли биха деиствали американците например ако руски военен кораб им влезе в териториалните води без разрешение?

174

Анонимен

преди 5 години

Световните сили и международната общност, за мен не действат адекватно през последните 5 г. и това води само до още по-голяма разпищолване на ботокса. Нима никой не вижда, подивялите за имперско величие бля дове, са тръгнали да прокрояват Европа? Никой ли не го вижда това? Целта на първо време е Украйна да бъде заличена от картата и това е само началото! Просия е се дърви само на по-слаби от нея, но не гакна, когато султана и свали самолетчето, не гъкна и когато евреина свали "по грешка"...

173

Анонимен

преди 5 години

Тръмп дори не осъди руснаците. Както впрочем и Меркел. Всички призоваха само за мирно разбирателство между президентите. Значи на всички им е ясна играта на Порошенко да въведе военно положение за да продължи да царува. Както е ясно че е предприел провокацията без разрешение от Запада. Иначе врявата щеше да бъде голяма и предварително подготвена. Както се казва буря в чаша с вода. Порошенко загуби 1/3 от флота си но постигна целта да въведе военно положение преди изборите.

172

nina

преди 5 години

Странно нещо е омразата! Вчера, само БТВ пусна запис от разпита на украински моряк, който едно към едно каза: "...Навлязохме в руски териториални води...", т.е., Русия е действала в интерес на страната си - правомерно! Но омразата толкова е заслепила някои хора, че не виждат това. НЯМА да постовите Русия на колене! НИКОГА!

171

Анонимен

преди 5 години

До БКХЗащото в основата на българския упадък стои Русия и руските слуги окупирали всички ръководни постове и служби в държавата. Докато не ликвидираме тази срамна ситуация в България нищо няма да се промени а пък дори и всички които мислят като теб да вдигнат челна стойка пред Народното събрание или на Дондуков 1 и 2.

170

Анонимен

преди 5 години

Мръсни руски ***! Насилие ви се иска, така ли? Смърт на невинни хора и страх и ужас по земята? Гнусни сте, защото не сте българи, а ако знаете как ви презират руснаците! С какво отвращение говорят за вас... Как си получавате рублите? По банков път или някой ви ги хвърля на пода в руското консулство? Или от Петербург копейките ви валят, като сняг!

169

Анонимен

преди 5 години

Путин ползвали дилдо + или само си го поставя от зад-

168

БКХ

преди 5 години

Пичове,що се занимавате да пишете коментари под статиите за Русия, а не пишете що нема отразяване на реалната ситуация в България?Защо има постоянно статии за други страни, а не се пише за протести, за това какво реално става в нашата си красива страна, защо няма за ромската престъпност и тяхното толериране, за здравната каса и реалните проблеми, а се занимавате със съвсем непонятни за повечето от вас неюа?Или сте на заплати да пишете за Русия и за и против?

167

До ? /286/

преди 5 години

Ти питаш, аз отговарям. Руснаците не са закрили Керченския пролив за търговски кораби!Украйна има едно малко пристанище на Азовско море - Мариупол, със слаборазвити търговски функции. Проблемите им са другаде - сами си разрушиха икономиката, тамошнште бандити ограбиха и продадоха всичко, което можаха. Загубиха икономически силни области - Днепроптровска и Луганска. Съсипаха КБ "Антонов" под давление на Запада и всички специалисти се спасиха в Русия и Китай. Запорожките заводи не продават на РФ

166

Анонимен

преди 5 години

Русофилът е горещ поддръжник на бандитизма и морското пиратство но само ако е извършен от Руската Федерация.

165

Анонимен

преди 5 години

Каква атака бе ид ди от!!!!

164

Анонимен

преди 5 години

1 Сваляне на су 24 2 растрел на руския посланик 3 рязане на главите по телевизията на спецназовци Доказано работешти практики срещу пияндуристанците

163

Анонимен

преди 5 години

Колко откуп ще иска шефа на руските пирати Путин за 24-те отвлечени украински матроси и 3-те украински кораба? Сомалийските пирати са изпратили нота до руските пирати да не подбиват цената.