385

Аз го замислих!!!

преди 5 години

Всеки добър тактик пази най-важното оръжие за последно.И добър е оня, който не се поддава на инсинуации, за да го вкара в боя (ПР, хибридна война и т.н.),а търпи като примерен индианец(чел Винету).Поради туй русите дават още години на враговете да се "доподготвят".Даже забелязвам големи корифеи руски академици, Ю Тубиращи в защита на Американците.Всеки *** проблем надживява сложните анализи (простото побеждава).Големите за сега си пазят Дядо Мраз и Санта Клаус-поне децата да се радват.

384

До оня

преди 5 години

До 396,Да, нямам никакви доказателства.От къде да ги имам ?Пусни линк с твойте.

383

До 4K

преди 5 години

Дори не си и интересен.Тея мантри без грам доказателство ,можеш да си ги въртиш другаде.

382

4K

преди 5 години

До 392,Не съм чул руснаците да си поставят такава задача, а от САЩ директно си признават че нямат технологията.Т.е. няма руснаци, няма американци, тук ще стоим всички.А иначе много качествени графики излъчиха, за демонстрация как е пътувал роувъра до Марс, стават за реклама на последните модели на XBox и Playstation, такива клипове руснаците не могат да направят

381

Austin Powers

преди 5 години

Американците след 2024 се изтеглят от МКС. Искат да строят постоянна станция на орбита около луната. Руснаците и те искат да се включат но не като подизпълнители а като равностоен участник. Само, че тъй като нямат и чукнат лев щели да допринесат с технологии. Едва ли ще ги огрее.

380

Още по-анонимен

преди 5 години

До 391,За тези туристически обиколки слушам от поне 20 години и все нещо ги бави

379

Анонимен

преди 5 години

Русия от много време насам не е космическа държава и никой не очаква нищо от тях,така че каквото и да направят ,все ще е успех,дори и да стигнат до половината.Аз лично не вярвам ,че Русия ще може да изкара хора извън Земята ,просто нямат знанията и парите да го направят.

378

Анонимен

преди 5 години

По-интересното е ,че SpaceX ще започнат да правят туристически обиколки до Луната ,докато онея недоразвити руснаци успеят да кацнат на нея.Русия изостава с поне 50 години в космоса.От както падна СССР ,русия не е мръднала в космически аспект и няма нито една мисия.

377

Отговор

преди 5 години

До 374.Дистанционно с кабел от земята ?

376

Ди 386

преди 5 години

Ебaти тъnака ...Немога да повярвам какви индивиди пишат тук ,честно :D:D:D

375

Астронавт

преди 5 години

Американците вече раздават парцели на Луната, безплатен инвентар и семена за първите заселници. Веднага някакви македонци са се записали но са ги смъкнали от кораба защото са ги хванали със незаконен казан за ракия.

374

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен384къв линк бе?руски задръстеняци като тебе още вярват. че москвича е по-добра кола от мерцедеса.

373

Анонимен

преди 5 години

Кацнали ,зад Луната . Затова ни показваха снимки на сива Луна . А китайците ги разбиха със снимковия материял на, кестеняво -кафеникавата Луна ЛУНАТА Е КЕСТЕНЯВО -КАФЯВА , А НЕ СИВА ! ВИВА КИТАЙ!

372

Анонимен

преди 5 години

Колкото са кацнали на Луната ,толкова и на Марс ! Виж на остров Девон ,може да са кацнали .

371

Анонимен

преди 5 години

До 382 Понеже ти си твърде "умен" пак те питам,дай на нас тъпите линк който да потвърждава това краварско д'остижение?

370

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че трябва да смените името на сайта си!:) Основание: Много ги любите тези руснаци бе еййй!:) Повече пишете за русия, а България, къде е във вашия сайт?! Новини за катастрофи, кражби и убийства от "тъмно виолетови", новини от дойче лъжевеле и т.н.Предлагам да се прекръстите на sssr.ru...Айде Нехранимайковци, Дай Боже в следващите години да се отмиете в канализацията! Сбогом ви.

369

Анонимен

преди 5 години

Между другото поредния американски роувър ,днеска кацна на Марс.Някой ще ни каже ли руския до къде стигна ? И въобще някаква руска техника има ли в космоса в момента ?

368

Щирлиц

преди 5 години

...четири експериментални ракети се взривиха...Услужливо забравихте,че последното изстрелване е успешно,но е без космонавти на борда.

367

baihui do #377

преди 5 години

Що да ти вярвам бе, протестантски шебек?!

366

До ss14

преди 5 години

Дали 200млр. $ дали ама ползват руските "таксита" до МКС. Дай линк от официално изявление,или снимкови материали потвърждаващи следите от кацанията?