34

Нилс Бейерот

преди 5 години

.. Типичен СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ !!! .. Може ли 20 години да траеш такъв б _ _ лук ?!?! .. И да се връщаш при него постоянно ?!?! .. Фаталния край е бил почти предначертан , за съжаление ... Предполагам и той я е преследвал .. Но винаги има начин да сложиш окончателната точка ! .. Има вече толкова много "болни мозъци" в това отношение - наистина е страшно !!! :( А днешните момичета ? С какви се движат? Главно с татуирани от глава до пети нискоинтелигентни "***" - "ултраси" или трениращи ММА !!

33

Анонимен

преди 5 години

ТТова са жени с психо-проблеми, и гордо защитаващи максимата - щом ме бие ме обича. Със сигурност през цялото време е била в контакт с насилника , и сляпо е вярвала че той е мъжът на живота й. Жалко, защото развръзката винаги е свързаня с много болка и често със смърт

32

Анонимен

преди 5 години

Фотото е внушително, идеално за след Black Friday.

31

Анонимен

преди 5 години

Бий *** обичам та, станала работата. Болни хора има много. За съжаление, нашата образователна система не обучава децата ни да ги разпознават и да реагират на такива събития. Нямате право да обвинявате ВСИЧКИ мъже за това, че един шизофреник е убил жена, която е предразположена към изневери. Шизофренията при жените обикновено се изразява в психически тормоз. Ако и тя е имала нещо подобно, не би могла да осъзнае неговите отклонения. И са се събрали - той нестабилен, тя склонна към тормоз...

30

избирател

преди 5 години

Много бабаити в тая държава бе,,,,,,,,,,ама срещу жени май?Когато трябва да отидем до жълтите павета да попитаме нещо все не се намират!!!

29

Мая

преди 5 години

Сама си е виновна. Аз ако някой посмее да ме бие, не само, че ще отида в полицията, но и на родителите ми ще кажа и полицията ще му е най-малкия проблем.

28

Пич

преди 5 години

До Херцог ТрънЯ"те повечето жени се кефят като се държиш с тях като ***.."тук съм абсолютно съгласен. Това е феномен, който така и не можах да разбера. Още от уеническата скамейка, хубавите момичета умираха по някакви прости хулигани, които се държата с тях като с парцали. После същите тези се женят за тези психопати, ядат шамари, и после реват по телевизията. А в същото това време около тях има много свестни момчета, които според тях са "***".

27

До Алексий

преди 5 години

Ти не обаждай, че по вашата голяма шир ги има в много по голям брой психопати, серийни убийци, но руската полиция премълчава и укрива информацията. Можеш да питаш руски полицай и ще ти каже същото.

26

Шумен

преди 5 години

Реципрочно е трябвало да му отрежат главата и изпратят на майка му в колет за 8ми март,а те му дават смешна присъда.Има вероятност садиста като излезе на свобода след 10 ина години зажаднял за кръв,да пипне резачката и нареже на парчета половината град!

25

Честен човек

преди 5 години

Е това ми дойде в повече вече.... Като за добро утро... Беше грубо

24

Анонимен

преди 5 години

Романа Анна Каренина започва внушително:Всички щастливи семейства си приличат, всяко нещастно семейство е нещастно по своему."Иначе - Който търпи, той си го получава, колкото и да е гадно като извод.

23

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че в тази история има много с сбъркани неща и много хора, които не са си свършили съвсем работата, но мен ме изумява, че въпреки всичко тази жена непрекъснато се връща при този човек и отквазва да свидетелства срещу него...Със сигурност и тя е имала нужда от психолози, каквата не й е оказана. Другото нелепо е, че този човек е осъден на едва 13 години, от които ще му приспаднат 1-2 от лежане в ареста и още толкова за "добро поведение"...

22

Бойко Путин

преди 5 години

А наследствени ниви във Индия?

21

Пич

преди 5 години

13 години за предумишлено убийство, по особено жесток начин, с разчленяване на трупа. 13 години! с повечеко късмет може и по-малко. Гледах онзи ден един документален филм за затворите в САЩ. Имаше един човеец с доживотна присъда, който беше към 70 годишен, влезнал като млад, разботеше като фризьор в затвора. Та той разправяше как е влезнал за въоръжен грабеж с отвличане. Никой не беше пострадал! Доживотен господа, доживотен без право на обжалване.

20

Анонимен

преди 5 години

Той насилника и психооата, си е такъв, така или иначе. А тази като чета за нея, явно приживе може да се опише с две думи, например ненормална пaчa.

19

Анонимен

преди 5 години

"Отношенията им тръгват зле още в началото........"Къв е смисъла от коментари?

18

Az

преди 5 години

По-шокиращото е, че тоя 18 години бие няква жена, сигурно и детето си е бил и кой ли още не, после я убива съвсем умишлно, пак съвсем умишлено разчленява трупа и го ЗАТВАРЯ В БУРКАНИ и на фона на това получава крупните 13 години затвор!!! А простите хорица протестират за цената на дизелака....

17

Анонимен

преди 5 години

Такива си ги избират и после като ядат дървото плачат.Жените просто обожават мъже с проблеми.

16

Пешо

преди 5 години

Мозъчната смърт на една нация! Краят е близо!

15

Анонимен

преди 5 години

обжалва наказанието от 13 г. и 4 месеца затвор, наложено му при второ гледане на делото в Шумен--------------------Прочетох статията, наистина прилича на филм на ужасите!Само не знам кой съдия, и с какъв акъл е наложил толкова леко наказание?!?