18

Пример

преди 5 години

За хейтърите, само спрете да гласувате и ние ще си оправим държавата...след съд на герб и все :) Вече има технологиите, за електронни референдуми, онлайн администрация и все...като ще се предавате-не пречете. И като обиколилевропата кво, там да не би, господ да им го е дал? Не! С ПРОТЕСТИ, С ОБЕДИНЕНИЯ, С ЖЕЛАНИЕ!!!Дания има по-малко хора от България и почти идентични сезони и територия.те са най-щастливата държава, ние-най измиращата..що?Щот тяхната корупция,е под 1%.викайте...пред Парламента

17

Анонимен

преди 5 години

Предполагам ,че до 2 години ще свият байряците и дим -да ги няма !С скоростта на светлината !

16

платена реклама

преди 5 години

Погледнах с надежда към заглавието и спрях да чета на думата shkolo.bg ! Платформата е платена за училищата! Интересното е, че училищата имат право на безплатни електронни дневници в облака, само дето незнаят къде да търсят, а не да си дават парите на манипулативни маркетингови тарикатчета!!!!!!

15

ГОСТ

преди 5 години

Много дълга статия,но не успяхте да ме убедите ,че тук е рай и младите ,ще успеят. Много скоро ще видят ,че тук нищо не е както трябва.

14

ай сиктир

преди 5 години

Тези вицове си разправяйте в медиите никой вече не ви вярва . Лично аз достатъчно съм гърбил на тази измислена държава и ще направя каквото ми е по силите внука ми да изучи и да се спасява без да се обръща.

13

probi

преди 5 години

И след такива думи на едни 20-годишни хора негативизмът остава напълно безсилен....Не става въпрос за негативизъм: от татьовото, батьовото, чичовото, лелиното...кадърния, образован, интелигентен млад човек много трудно си намира работата, която иска и може да върши. Некадърника - връзкар се е окопал някъде и си кютка. Просто си прави пари за пенсийка. А таланливия -НЕвръзкар се чуди защо при него не се получава.В един момент спира да се чуди и просто отива някъде по света. И успява!

12

Борислав

преди 5 години

Това са хора с голямо бъдеще!Искат промяна и работят за нея. И ще успеят, защото не мрънкат и не бягат от проблемите, а ги посрещат и работят, или поне се опитват да направят нещоКойто си мисли, че на запад е рай, ще му бъде лесно или ще разполага с повече средства, за да живее "хубавия живот". Никой не го спира... Терминал 1 е пълен с такиваЕвала младежи!

11

Хахахаа

преди 5 години

Да не се окаже, че са поредните порнозвезди :D

10

Анонимен

преди 5 години

Не се усещате, че истинския абсурд е да пишете статии за това колко е добре в БГ, дерзайте :)

9

Бик

преди 5 години

Човек заминава където му е кеф. А който още е тука може да няма пари или да не знае език. Не мислете, че стоят тука, заради патриотизъм.

8

Непозната

преди 5 години

Живеем в страна без перспективи, в света си има перспективи за много неща. Но нищо не може да се сравни с оптимизма на младите. И аз бях като тях преди 30 години. Но от сегашна позиция си давам сметка, че е голяма грешка човек да остане да живее в България, ако има друга възможност.

7

Анонимен

преди 5 години

По-дълга статия не можахте ли да напишете.

6

Анонимен

преди 5 години

Радвам се, че за тях има бъдеще тук. Щеше да е добре да има бъдеще и за стотици хиляди други.

5

Пловдивчанин

преди 5 години

Браво на младежите. Но все пак са още на по 20 години. И аз бях патриотично настроен и исках да остана и да се боря тук, докато не излезнах на пазара на труда. Та тия младежи нека поработят 2-3-5 години тук и ще им светне лампичката, че трябва да бягат с 200 от тази територия.

4

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица пуснахте статия за тия, тази седмица пак ни занимавате с тях. Толкова са пошли и евтини тия клишета за доброто, вдъхновението, инициативата. И същата снимка сте сложили. Направо сте досадни!

3

Аз

преди 5 години

Бягайте хора, бонус-*алос ни дебне!

2

Анонимен

преди 5 години

Реализация няма за протестърите с анцузи и руски знамена по профилите във Феусбук.

1

Бау

преди 5 години

Успех!