66

Петрич, далавера

преди 5 години

Това е понеже криптовалутите позволявата да останеш анонимен... Буах Буах Буах хахах ...

65

Анонимен

преди 5 години

То затова криптовалутите струват толкова скъпо и се правят мулиарди обороти с тях, защото всеки може с Mt.Gox да ти открадне ключа за криптопортфейла и да ти задигне криптовалутата.

64

Анонимен

преди 5 години

Че какво му е уникалното - веднага ще те хванат с такава измама, ако изобщо отва е измама?Направил съм си крипто портфейл с ИП от ТОР и влизам да лъжа в Туитър през ТОР. Ще те хванат нали знаеш за кое?

63

Анонимен

преди 5 години

Селски Биткойн експерт *** пак се е развихрил. Ако ти откраднат парите от банката, ще ги намерят и ще ти ги върнат обратно. Шанса някой да ти открадне голяма сума от банковата сметка без да бъде намерен и парите да бъдат върнати е нищожен. Ако ти откраднат криптото обаче ще пиеш една студена вода. Силата на криптото е и неговия недостатък - децентрализирането води до невъзможност да се намеси институция и да ти върне откраднатото, освен ако не намерят виновниците барабар с техните крипто ключо

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтава дума за стандартните туитър схеми, които ги е виждал всеки крипто търговец. Акаунта се преправя да изглежда максимално близък до този на ПР акаунтите на дадена крипто валута и се пускат след това туийтове, че ако им пратиш 0,001 Биткойн, ще получиш обратно крипто на стойност 0,002 Биткойна, понеже има специална кампания. Лъжат се най-големите баламурници, обаче те никак не са малко. Че какво му е уникалното - веднага ще те хванат с такава измама, ако изобщо отва е измама?

61

Анонимен

преди 5 години

От статията разбирам, че тримата са търгували с криптовалути, което не е незаконно. Не разбирам какво им е престъплението?

60

Шерлок

преди 5 години

У нас се повдига обвинение на всеки, който печели и не връща ресто на управляващата мафия. Дали печалбата е законна или не, няма абсолютно никакво значение.

59

Анонимен

преди 5 години

Влиазали са нощем през комините маскирани като дедо Мраз обути с пантофи и съвсем тихо докато хората спят са им задигали от нощните шкафчета ключоча от криптопортофейлите който е просто един файл и след като вече са имали достъп до него после са им изпразвали криптопортейла и са си правили каквото си искат с криптопортфейла. Уникален български случай без аналог в света.

58

Анонимен

преди 5 години

Къде са писали,че криптовалутите как единица на всяка една от тях имат еквивалент на някоя от валутите,а са писали как горе-долу са или се създават като основното са в резултат на ноу-хау технологиите и технически изобретения както им казват високоданъчнте доходоносни прогресивно-научни технологии и техники за постигане във водещи индустриални отрали от световно значение и в този кръг се въртят чрез високо технологично-техническо обурудване и процеси на таквоз информационно обслужване и наличие.

57

Анонимен

преди 5 години

Вие разбрахте ли какво точно е престъплението??? Или криптото трябва да смени собственика си!

56

Анонимен

преди 5 години

Един приятел понеже е супер лаком не си продаде биткойните когато цената им беше 22000.Сега чака да се видга, а тя пада.

55

Анонимен

преди 5 години

Ако така се крадеше ключа на криптопорфейла досега криптопорфейлите щяха да са опразнениMt.Gox говори ли ти нещо? Ключа се краде толкова трудно, колкото собственика на портфейла го е подсигурил. Ако си го съхраняваш на десктопа в текст-файл *** Уиндоус машина, познай колко трудно се краде?

54

Анонимен

преди 5 години

До 50щом на свободния пазар едно нещо има стойност-на "свободният" пазар и лай ното може да има стойност, ако го поднесеш в красив целофан!Пак питам - като това "нещо" е толкова "ценно", защо всеки гледа да го продаде ... за фиат? М? Що не го държи, ей така, от голяма "ценност"?

53

Анонимен

преди 5 години

Става дума за стандартните туитър схеми, които ги е виждал всеки крипто търговец. Акаунта се преправя да изглежда максимално близък до този на ПР акаунтите на дадена крипто валута и се пускат след това туийтове, че ако им пратиш 0,001 Биткойн, ще получиш обратно крипто на стойност 0,002 Биткойна, понеже има специална кампания. Лъжат се най-големите баламурници, обаче те никак не са малко.

52

Анонимен

преди 5 години

Ако така се крадеше ключа на криптопорфейла досега криптопорфейлите щяха да са опразнени и цялата криптовалута нямаше да струва и стотинка.

51

Анонимен

преди 5 години

До 49Айде вземи прочети малко как работят тези неща и спри да пишеш глупости. "Криптопортмонето" както ти го наричаш, е просто един файл, съответно който има достъп до него може да прави каквото си иска.

50

Анонимен

преди 5 години

"Разбита е организирана престъпна група за компютърни измами и незаконно придобиване на криптовалута."Влизали с нощем маскирани като Батман в мините, или както ги наричат фермите, на копачите, майнърите на криптовалута и с са обирали в кошници току що изкопаните биткоини и после чупката с криптовалутата и понеже са маскирани като Батман никой не може да ги разпознае. Уникален случай, без аналог в света!

49

Анонимен

преди 5 години

До 48Едно нещо струва толкова, колкото друг е готов да плати за него.-Точно така! Но другия, за да "придобие готовност" да купи, трябва да му налеем с фунията в тиквата, че това "нещо" "струва нещо", нали ? А как да стане това "наливане"? Разбира се, чрез СМИ !

48

Анонимен

преди 5 години

49 ако ти откраднат ключа от крипто портфейла могат да ти откраднат и криптовалутите. На кой свят живееш приятел?

47

Анонимен

преди 5 години

Може да не е валута в стандартния смисъл, но както и да го гледаш има стойност, определена от механизма на търсенето и предлагането. Като човек от града ти казвам, че щом на свободния пазар едно нещо има стойност, значи не им е мястото на хората от село да определят каква е и дали има стойност определеното нещо.