42

Скоро

преди 5 години

Англия е на път да стане султанат...

41

Българин

преди 5 години

Само едно помнете ако е До Англия отдавна да ни няма те бяха против нас по време на турското робство след 2 световна война искаха България да бъде разчленена на части и дадена на комшиите така че не защитавате страна която винаги е била и ще бъде против България и избила 150 000 000 индийци гадна бивша империя

40

Мишо

преди 5 години

ИД? Че кой се страхува от себе си?

39

Анонимен

преди 5 години

Бавно и сигурно усмирителната риза на гърба на Русия и дивака Путин се затяга. Англосаксонците закъсняха, това трябваше да го направят още през 2007 година когато наглеца Путин се самообяви за геополитически полюс. Ако бяха реагирали на време светът щеше да си спести много неприятности.

38

Анонимен

преди 5 години

Трябва нов народен съд и всички българофоби и русофоби да бъдат екзекутирани чрез мъчения!За всеки случай,целите семейства за да не пониква тази зараза отново!

37

Бате Гойко

преди 5 години

До 140"Русия освен да ни зароби под етикета "освобождение" не е правила нищо друго през последните 140 години." Така е, освен че поддържаше икономиката и отбраната ни, не е направила нищо друго

36

Анонимен

преди 5 години

Българите масово изпитват страхопочитание към Путин и Сталин. Ако руската армия мине дунава ще ги посрещнат на Орлов мост с погача и с хорца. Нинова ще води хорото - нейното дете е у САЩ, дреме й.

35

140 стигат

преди 5 години

До Бате ГойкоРейгън поне ни освободи от болшевишката империя на злото, а Русия освен да ни зароби под етикета "освобождение" не е правила нищо друго през последните 140 години.

34

баба мара

преди 5 години

убиици колко векове ограбвате света и сега русия ви е виновна с нея сеоправдавате че не можете да си решите вътр проблеми я млъкнете и ни оставетеда живеем в мир

33

Бате Гойко

преди 5 години

До 24Ако се разходиш малко ще видиш и паметник на Роналд Рейгън, който едва ли е знаел, какво е това България, камо ли пък къде се намира.

32

Анонимен

преди 5 години

Великобритания е Троянският кон на ЕС, причината съвсем скоро да няма съюз.

31

Анонимен

преди 5 години

Само бой, е.ън и глад са в състояние да накарат руснака да се държи прилично.

30

Анонимен

преди 5 години

*** английски гей генерал.Първо си вижте и оправете Брексит и след това гледайте другите държави.

29

Рубашка

преди 5 години

А бе що ли българите ходят да учат и работят във Великобритания? Не съм разбрал някой да е хукнал за Русия.

28

Анонимен

преди 5 години

Ислямска държава е продукт на Англия и Франция..........затова не се плашат от нея.......................лицемерните западняци!!!

27

Анонимен

преди 5 години

Дъртата вещица Тереза Мей защо се плаши от Русия???Няме вече Британска империя...................Англия е само един остров.............както казват братята - руснаци!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До21. Абе научи историята. Няма турско робство. Защото Турция е държава от 1923г. До тогава там не е имало нито Турция, нито писменост, нито закони. Имало е алкохолик султан от Османската империя който е пишел на арабски.

25

Анонимен

преди 5 години

До 24,Я се скрий бе,предател и безродник,пумак

24

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски завинаги..............Путин , Медведев и Лавров са големи политици!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Незнам дали е заплаха за Британия защото те са далечко, а са и силна държава. Но със сигурност Русия е по-голяма заплаха за България от ИД защото българите обичат Русия, а когато силно любиш чужда по-голяма и по-силна държава, ти неминуемо се превръщаш в губерния. За справка, разходете се из София. Отидеш пред народното събрание - статуя на руски цар. Отидеш към борисовата - паметник на съветската армия. Няма друг народ на света, който така силно да люби Русия като българския.