41

ПРОЗОРЕЦА НА ОВЕРТОН

преди 5 години

Как бавничко, незабележимо почти, почва да се възхвалява и прокарва кaнибализма...

40

Димитров

преди 5 години

Имаше една снимка скеч. Американски войник разбива врата с крак въоръжен с м16 и отдолу пише, - чук, чук, Демокрацията е.

39

Анонимен

преди 5 години

В България е пълно с Сентинели.

38

Гюлсехер

преди 5 години

Че то като при нас

37

Анонимен

преди 5 години

"Прекалено голямо внимание се обръща на стадо животни."Единственото животно в случая е американецът. От стотици години племето показва враждебност към новия свят, португалците и испанците са го разбрали, после британците са го разбрали, индийците са го разбрали, само американецът не е загрял и ходи да ги демократизира.

36

Анонимен

преди 5 години

Това е горе долу посрещането към външни лица в Перник също. Голи с винкели те нападат.

35

Анонимен

преди 5 години

"Прекалено голямо внимание се обръща на стадо животни.В миналото просто щяха да им изпратят малко войници да ги застрелят и готово."От 500 години чак до днешни дни никой не си е позволил да унищожи племето. Империи са се изреждали, дори е имало период между 80-те и 90-те на 20-ти век, когато заради корабокрушение на товарен кораб са изпратили тежковъоръжени отряди да съберат товара и са избили голямо чило сентинели, но и те не са имали сърце да ги изтрепят до крак. Това какво ти говори?

34

Анонимен

преди 5 години

А някой си е заточил депутати те там. Затуй всичко изплюскват .

33

Анонимен

преди 5 години

Прекалено голямо внимание се обръща на стадо животни.В миналото просто щяха да им изпратят малко войници да ги застрелят и готово.Чак учените им се възхищават как се катерели по дърветата или как ползвали отрова за стрелите си....Живеят на остров с доста отровни змии.Нормално е в един момент от последните 20-30 хиляди години да са започнали да познават отровите.През това време останалата част от света може да изпрати сателит в Космоса,да направи черната кожа бяла и обратно и да ги снима с камера

32

Totenkopf

преди 5 години

Това същата *** Христова ли е със СамОрайския меч от вчера ли е? Адски куха лейка сте.

31

Анонимен

преди 5 години

Поинтересувайте се за съдбата на племето Джарава, което през 1997-*** решава да осъществи контакт с модерния свят. Туристи ходят на сафари да им ловят плячката, жените им стават жертви на търговия със секс робини, а мъжете се превръщат алкохолици след въвеждането на алкохола в техния свят.

30

Тео

преди 5 години

Не сентинелите са решили да натрапват вижданията си на нас, а обратно. За това и резултатът е закономерен. Виж, индианците, които са имали неблагоразумието да приемат белия човек имат доста незавидна съдба. Редно е да оставим тия хорица на мира да си живеят в собствения свят.

29

Анонимен

преди 5 години

Сентинели ли . Ряпа бяла да ядат. Да дойдат в Столипиново ,да видим кой ще оцелее.

28

АнонимеН

преди 5 години

АКО РУСИЯ СИ НАПРАВИ ВОЕННА БАЗА ТАМ, ОТ СЕНТИТЕЛИТЕ НЯМА ДА ОСТАНЕ И ПОМЕН ОЩЕ СЪЩИЯ ДЕН В КОЙТО ПРИСТИГНАТ!!

27

Анонимен

преди 5 години

Тия си знаят работата. И са си най добре. Ние сме демокрация обаче.

26

Анонимен

преди 5 години

Сентинелите допускат чужди хора и мнения повече от либералите, и джендъритте с ЕС.

25

Анонимен

преди 5 години

"Сентинелите: Най-враждебните нападат и изяждат всико, което ги доближи!"***, трябва малко елементарна обща култура преди да почнеш да плещиш глупости. Една бърза историческа справка показва, че сентинелите погребват натрапниците в плитки гробове. Зад думите ми стоят над 300 години исторически факти. Не ги изкарвай канибали само защото са ти убили скъпоценния американец.

24

Тръба

преди 5 години

Не искат да привличат чуждестранни инвестиции явно. Идеята за МОЛ в средата на острова не им допада. Не желаят да плащат за пластмасова (изворна) вода и "домашна храна" в консерва.

23

Наблюдател

преди 5 години

Ако имаха петрол , краварите да са ги демократизирали отдавна.

22

Стамат

преди 5 години

Тези, които не искат да се включат в т. нар. "цивилизация" да бъдат изтребени! Веднага!