15

Анонимен

преди 5 години

А като се има напредвид, че досегашният т.н. "ръст" на т.н. "икономика", се дължеше на двугодишното изкуствено, умишлено помпане на цените, то следва простичкитя извод, че съгласно класическата икономика, никакъв "ръст" изобщо не е имало, защото "ръст на икономиката" трябва да означава ръст на производството, а не ръст на цените!Хляба 2016 г беше 1 лв. Сега същият хляб е 2 лв и ето ви "фокуса" наречен "ръст икономиката" 100%, което е просто "игра цифри", зад които НЯМА НИЩО ... АБСОЛЮТНО НИЩО!

14

доволен селянин

преди 5 години

никва икономика нема не сте чели Маркс и Енгелс за да има икономика требе да има производство а не бюрокрациятребе да има стоки някакви каквито и да са а ние и чушките и доматите внасяме

13

Анонимен

преди 5 години

Ха-хаБойко, нещо не си се разбрал с медиите. Тая новина не трябваше ли да я пуснат след 1 месец, че икономиката се забавя?? Хората да забравят за горивата, протестите и дето се обяснява на Слави с готовите отговори, които някой друг ти беше написал.Беше преди 3 дена. Да мине малко време поне...

12

Фактите говорят

преди 5 години

Домус, за кво викаш да спират ПРОТЕСТИТЕ?!? За цъвтящата икономика ли беше, гелосан *** смешен?!? НА ПЛОЩАДИТЕ БЪЛГАРИЯ!!! Граждански права се отвоюват, от Народа, за Народа!

11

Анонимен

преди 5 години

Абе вие през ден пишете напълно противоречиви неща!Единия ден,че цъфтим,вържем и тънем в разкош и богатство а на другия ден,ме изоставаме!Това съгласувано ли е с ЦК на Партията(ГЕПБ-широки,тесни и всякакви крадци)?

10

В.Симеонов

преди 5 години

Като икономиката се забавя ще взема й кресна да тръгне. Не мога мълча бе, не мога...

9

Muradoff

преди 5 години

Тя пропаднала те за забавяне ми говорят!

8

Цветанов

преди 5 години

Къде са ми ***, че да ви кажат, колко добре живеете и икономиката цъфти

7

До 1

преди 5 години

Шеиствият газ наши учени доказаха, че е вреден. Ще се тровят поляците с него. Ние си имаме достатъчно замърсен въздух, че Е.С ни съди заради това.

6

Боко

преди 5 години

Глупости

5

Анонимен

преди 5 години

аууу, каква поредна футболна драма! "ръста" се бил забавял ?! Ами, че то се расте максимум до 25-ата година, след което неименуемо растежа на организма спира и започва стареенето? ама някой си мисли, че ще има "вечен ръст" стимулиран изкуствено от "вечно купуване без пари" , което пък е следвано от "безкрайно изплащане" на купуването "без пари" ? а? че тя кофата събира 15 литра вода, и след това просто прелива, бе... физика не сте ли учили т.н. икономисти? не сте? а би трябвало !

4

Питам

преди 5 години

Ама как тъй бе???? Вчера Бойко каза даже, че бележим икономически ръст. Имаше и отделна новина, че икономиката се развива, ама 85%от българите не я усещали. Дори писах коментар, че как може са се развива нещо което не съществува??? Някой във форума определи Бойко като ,,голям дипломат" и ,,честен човек". Направо умрях от смях. Коментарът го беше писал анонимен под името ,,гербаджията" Така че много противоречиви новини през ден.... Решете се има ли я, няма ли я...

3

Анонимен

преди 5 години

Кво става Полша ги плашиха със санкции, че са непокорни спрямо Брюксел, а са с почти двойно по-висок разтеж от България на покорния Боко?

2

Анонимен

преди 5 години

Време е да идва следващата капиталистическа криза. Безработица, спад в потреблението, спад на заплатите, високи лихви на банките, ниска инфлация и дефлация.

1

АЗ ДА КАЖА,

преди 5 години

ЧЕ ПОЛША ПОДПИСА ДОГОВОР ЗА ДОСТАВКА НА ШИСТОВ ГАЗ СЪС САЩ, ТЯ Е В ММНОГО БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С АМЕРИКА! СЛУЧАЙНИ НЕЩА НЯМА! А НИЕ , ПОНЕЖЕ СМЕ ГЪСТИ С РУСИЯ...