77

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

76

Анонимен

преди 5 години

112Прецакал си се пичага... Трябваше, да е при модел 2018... Хаххахааааа

75

Анонимен

преди 5 години

До 114Дртн-дрън че пляс. Държавните армии са бабешки армии. То правила, то не стреляйте цивилните, абеее... Детска работа. Не е ли да изтарашат цял град, живо да не остане, не е война... И ни трябват войни! Истински мъже, не лигльовци! Мъже жадни за победа и слава!

74

Анонимен

преди 5 години

*** май сожствените му вагнери ще го обстрекят

73

Анонимен

преди 5 години

Туй кафка, не беше ли няква юфка?

72

Всичко у Краварската

преди 5 години

НПО, америка за България, отровено общество.Всеки ден изливаме по....мия вие как мислите дали не е без пари. Ние като видим и прочетем новини за всемогъща РУСИЯ, и почваме да пердашим като колегата по долу с ника Всичко у Рушката.

71

Анонимен

преди 5 години

Поредната тъпотия на дойче зеле, колкото да храни грантовите ***. Тия гьобелсови похвати колкото и да ги мажат, нито хората ще тръгнат против руснаците, нито курса на РФ ще променят. Всичко е ясно, американьите много ги е яд че руснажите им рабиха халифата, а немците с крайната либерастия се напълниха с чалмалии и сега отклоняват вниманието.

70

Анонимен

преди 5 години

Няма такива "Частни" армии в Русия. И не може да има, щото ОПГ не е армия, без значение какви са участниците и кой плаща. Русия има достатъчно регулярни формирования за защита на държавните си интереси, без да се принизява, някой олигарх да плаща. Останалото е бандитизъм, или за търсачи на силни усещания, но зад това няма да застане държавата им. Даже напротив.Истинската армия , може да бъде само държавна такава.

69

Всичко у Рушката

преди 5 години

*** е лъжа и измамаОнез 600 нещастници дето бяха опечени от американците в Сирия бяха само облечени в униформи на ВагнерИначе си бяха елитната 69 Псковска дивизия , ресорна руска армия

68

Лукреция Мечкадарска

преди 5 години

Иййй,как не те досрамя такива думи да пишеш?Д таз ръка ядеш,бе момче!Въри я измий ся!Изпратено от моя нов Айпад от Бестбай на Бляк Фрайдей,Манхатън-Ню Йорк!Благодаря за вниманието!

67

Скептик

преди 5 години

Ами най-вероятно ще ги признаят официално. За какво толкова дълга статия. Сякаш няма 200 000 бивши милиционери, военни охранители в България. Те кого обслужват...

66

Стамат

преди 5 години

Ако дойче веле (жалко за това, в което превърнаха Германия през първата половина на 20-ти век) плюе Россия, значи Россия е на прав път!

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 102Не ги мисли в САЩ ги чакат с пурпурен килим . Ще им осигурят всичко.

64

Анонимен

преди 5 години

И тая година заклах прасето едно дребничко викахме му Путин

63

Анонимен

преди 5 години

Наглеци и предатели на родината са тези военни сребролюбци!Сигурно парите ги искат в долари нали??От 100 милиона поне половината са предатели и шпиони!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Путин може и да изчезне от парадите !

61

Анонимен

преди 5 години

Оки доки Русия и Китай акумулират бая злато.Ами значи си супер, щом имаш вътрешно инфо. Продавай фалиралите долари и купувай рубли, под пари ще останеш.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 82Нищо не е спасила Русия. Сталин е бил абсолютен антисемит и поради тая причина няма нито един спасен евреин в Белорусия и Украйна. Спасили са се само тези които са били на фронта по това време и са останали живи от мелницата в която са били поставени руските войници както от Хетлер така и от сталинското НКВД. Сталин е можел да евакуира евреите от окупираните територии но упорито е отказвал да прави това. Знаем как се е отнасял към зетя си евреин и към дъщеря заради дъпруга и.

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84Оки доки Русия и Китай акумулират бая злато. Русия пласира военна и енергийна продукция Китай произвежда всичко, но имат недостиг на енергия гас,петрол,уранови руди и кой ще запълни дупката Русия .

58

Анонимен

преди 5 години

Всички рашисти под земята!(Лозунг на входа на въгледобивно предприятие)