153

Африканец

преди 5 години

Руската *** е най-мирризлива и лоша за живеене

152

Анонимен

преди 5 години

Само в Китай, Камбоджа и Русия така си мачкат собствените народи, иззбиват ги с милиони!В Куба и Венецуела е маааалко по-сносно.

151

haha

преди 5 години

До 175Само компанията Епъл е с капитализация колкото 100-те водещи фирми на Русия!**************************************************************************HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAahahahahhahahhaБедни ми смехурко, правиш ли разлика между борсова цена и капитализация??? Май само на приказки си го ударил и то ударно. Борсовата цена е просто игра (покер) и няма нищо общо с реалната цена.

150

Анонимен

преди 5 години

Русия една кола не може да направа, камо ли свестни оръжия ...Кого лъжат от Кремъл ?Само касскетите опиянчени с Бояррищник се радват на кремълските лъжи за величие и мощ :)))))))

149

Анонимен

преди 5 години

Изчезва, да, ей сега ще падне. Още 1980 г. ни ги говореха тия.

148

Nekoj

преди 5 години

Няма нужда да ограбваш Русия, човече+++++++++++++++++++++++++++++++Целата идея на наглосаксонците беше да живеят на чужд гръб. Но сега за щастие наглосаксонците си отиват искат или не искат. Това е затова вият като за последно. САЩ и Британия знаят че великата наглосаксонска раса изчезва .

147

Анонимен

преди 5 години

Руснаците бягат от Русия и се заселват дори у нас, защото сами виждат че в руската *** не става за живеене ;)И още ми хвалите Русия ?!Само компанията Епъл е с капитализация колкото 100-те водещи фирми на Русия!Ами останалите компании...?Една бедна Италия е по-богата от Русия ;)

146

Анонимен

преди 5 години

Елцин не доразпродаде Русия, но Путин ще довърши успешно това. Добре се справя, чак понякога се чудя дали не е чужд агент. Толкова кинти от петрол и газ, а в държавата нищо не остава.

145

Анонимен

преди 5 години

руснците могат да им свият сърмичките когато поискат.Последният път, когато руснаците се опитаха да си играят на сърми, резултатът беше доста на нула. Сигурно още им търсят останките край Ефрат.

144

Анонимен

преди 5 години

170,Няма нужда да ограбваш Русия, човече.За какво, като те сами си изнасят парите и им ги дават на крака. Имения в Лондон, къщи къде ли не, пари в швейцарски банки... За какво им е да ги обират, като те сами идват и им носят торби пари :)А междувременно Ванушка лочи боярче и се умилява как се грижат за него.

143

!

преди 5 години

Пентагона закупува оръжие от Частните фирми____________________________________________Баце захлебва от магистралите, американския елит - от пентагона. За това армията им е на това даредже - харчат колкото целия останал свят а руснците могат да им свият сърмичките когато поискат.

142

Анонимен

преди 5 години

До 162 коментарАко се бяха предали....ама не се предадоха и спечелиха войната,и не само я спечелиха,Ами си взеха и едно на ум,че ако искаш мир,трябва да се готвиш за война!!!Когато пияницата Елцин беше на власт едва не доразпродаде Русия без пари на запада(поне това,което Горбачов не успя).Сега Путин я върна на световната сцена като равноправна страна и това хич не се харесва на запада,разбирай сащ.Затова е и цялата олелия,защото Русия не може да бъде контролирана и ограбвана Русия си знае цена

141

БАЙ, БАЙ АМЕРИКА

преди 5 години

към ТРЕТИЯ СВЯТ с пълна газ. Благодарение на ТРЪМП, КЛИНТЪН и...и... и ЕПЪЛ, дето няма намерение да връща производството в САЩ и хиляди други фирми като нея

140

ТРЪМП И ГОРБАЧОВ

преди 5 години

уж различни, но ги обединява едно - РУШИТЕЛИ НА ИМПЕРИИ. САЩ играят последен танц като световен жандарм. ГУД БАЙ. ОН - ТРЪМП да си гледа южбната граница, че след 30-40 години латиносите могат да вземат властта и да прекръстят страната на СВОБОДНИ МЕКСИКАНСКИ ЩАТИ

139

haha

преди 5 години

Пентагона закупува оръжие от Частните фирми на каква ЦЕНА? НА ПАЗАРНА ЦЕНА_______________________________________________________________________hahahahhahahahahhhahahhahahhahhahahhahahhahhahahahahahhahahhahahПентагона е бюджетна организация - ако не си изхарчи бюджета нема да има пари следващата година... А продавача е един по принцип. Такъв пазар господ да не ти дава. Не трилиони ами да мислят за куодрилион(1000 трилиона) или направо за куинтилион (1000 000 трилиона)

138

Анонимен

преди 5 години

Точно така, Боби, санкциите са даже полезни. Още трябват.

137

И ДВАТА САМОЛЕТА

преди 5 години

ли ще ремонтира ШКЕМБЕ ВОЙВОДА? ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ, дето се хранят само от далавери с постове / за справка фирмата на КАРАКАЧАНОВ върти милиони с паспортите в агенцията за българите в чужбина, а ВИНКЕЛА прави оградата на границата и краде МИЛИОНИ./ ОН- ВИНКЕЛА напада едни "наши хора" , а спи с любовницата си на имотите на ДИНЕВИ. Същата дето щяла да го замести. С ДПС са като Д.УПЕ и Г.АЩИ - помагат си един на друг

136

Неутрален

преди 5 години

ама "..свиха сърмите .." на Хамериканците и съюзниците им в Сирия ...нали !???Откакто Руснаците стъпиха там Сирия се оправи !Кр.аварите, петлите и вурстовете вече внимават какво правят ....не е като преди ....кеф им Иран ...кеф им Сърния ....Либия Египет ....където искат там си влизаха и бомиха...От сега нататък ще си имат едно наум !!?Добре добре е така !

135

Боби

преди 5 години

До Калеко АлекоЗащо мислиш че РФ не превъоръжава икономиката си? Ето ти два примера преди 3 години пуснаха завод за Инсулин в далечния изток - огромен по всички критерии и 40% от нуждите на РФ бяха покрити. Този месец пуснаха още един завод в европейска част на Русия който е по-голям от предишния и капацитета е такъв че ще могат някакви обеми и да се изнасят в други страни освен че останалите 60% от пазара са покрити.И така в РФ болниците получават евтин Руски Инсулин без проблеми.

134

Анонимен

преди 5 години

Руснаците да се бяха предали на 22.06.1941 г. Нямаше да дадат 27 000 000 жертви.Те още не могат да се оправят след тая победа. Да не говорим, че отдавна загубиха всичко, което бяха спечелили от нея. А Крим е с площ няма и 30 000 кв. км. Толкова разправии за няма нищо.