17

Счети

преди 5 години

Доколкото разбирам икономистът - протести се правят само, когато има алтернатива, а когато няма алтернатива и ножа е опрял до кокала хората не трябва да протестират. Явно това е неговата логика. Друг проблем, който същия посочва, че при едни по-високи заплати българската продукция ще стане неконкурентно способна. Веднага отговарям собственика да си намали маржа и да разпредели разликата като възнаграждения. Ефектът ще е доволни служители и по-висока производителност !

16

Анонимен

преди 5 години

Производителност се повишава там където преди това са повишени заплатите. Ниските заплати налагат ниска производителност, а високите заплати налагат висока производителност. Жалко, че хора, които се кичат със званието икономист като този Найдеов, не го разбират.

15

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвид, че има тежкоболни хора в безнадежно положение, които не могат да протестират.

14

Гробокопач

преди 5 години

До БСП са гад.иниАма аз вас, герберите не ви броя за хора, така, че в числото на гадовете се визират Българите, герберите не са Българи, те са "европейски развиващи се" хомункулуси!

13

Бъркате

преди 5 години

Не. Протестите не трябва да дават алтернатива. Политиците дават алтернатива и визия. Протестите са израз на обществено мнение и хората имат право да извикат ясно че са недоволни и искат тази *** по затворите.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако корупцията и държавния рекет са без алтернатива, закриване веднага държавата, поне народа да не се мъчи.

11

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименЩе я подаде и то скоро;))) На вас, герберите, може да ви се иска, да водите спокоен и безметеж живот, лижейки ръката на Патрона, но вашият спокоен живот е за сметка на всички останали. Затова, ще го направим неспокоен!;)))

10

БСП са гад.ини

преди 5 години

До гробокопача. Нещо си се объркал. Бойко не нарече гадове всички нас, а само вас - червените мръссни гадове, които действат подмолно, манипулативно и само знаят да рушат и пречат. Доказано от историята.

9

Kanig

преди 5 години

Gledaite samo v racete bg slugi ot trudovoto ministerstvo, ot kulturnoto ministerstvo, ot sportnoto ministerstvo, ot zdravnoto ministerstvo, ot sadebnoto ministerstvo, kmetskite slugi...istinata e okachena tam....hahahahahaha....

8

Анонимен

преди 5 години

Аз съм против протестите, които водят до оттегляне на умни кадърни хора и заемането на техните места от фигуранти

7

Анонимен

преди 5 години

НЕ, НЕ И НЕ!

6

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименПротестите избухват спонтанно, но МВР и ДАНС бързо ги поставят под контрол. Иначе, те са закономерна развръзка на това, че Бойко не подаде оставката още в случаят с ЧЕЗ!Тогава излезе и каза: "Аз няма да подам оставка, заради тези гадове". Той, нарече гадове нас, върху които прилага системен Геноцид и ни убива всеки ден. Имаше шанс през юли, след това шанс септември-октомври, като същевременно натискаше лоста 'Геноцид" на Мах. Е, сега ще си отиде доброзорно, щом не ще доброволно!

5

Анонимен

преди 5 години

Това е все едно да питаш, има ли алтернатива на корупцията и мизерията. Абсолютно риторичен въпрос.

4

АНТИ

преди 5 години

"Партиите днес са - ти на мене, аз на тебе" --Ренета Инджова

3

BG

преди 5 години

До Червените милионериГ-н милиардер, моля не критикувайте господата милионери. Те толкова могат. Не са като Вас с мислене на милиардер!

2

Анонимен

преди 5 години

В протестите няма нищо лошо, лошото е когато са дирижирани скрито

1

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България: Р.Овчаров-милионер; *** Нинова-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер; В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още над 200 червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи.Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.