384

Е мека

преди 5 години

Лежат в леглото комунист и социалистка.- Дай да почнем, а?- Почакай още малко , децата не са заспали!След време:- Да почваме, децата май заспаха...- Добре ама, тихо.- С-оюз- н-е-ру-шимый р-ес-п-уб-лик cво-бод-ных...

383

Анонимен

преди 5 години

До Който не скачаА ония с два пръста челца и стригани вратове, дето им "охраняваха" митингите, сакън да не вземат да тръгнат към покоите на червените велможи, помниш ли ги?Един от тях ви ЯХА и в момента!!!Мутрата

382

Анонимен

преди 5 години

Публикувах песента Run отнасяща се за този период.Напишете в търсачката Smartboy - Run (1944-10.11.1989) и песента ще се покаже.

381

Анонимен

преди 5 години

До КавърМожеха, ако Правешкия *** бе последвал Чаушеску.

380

Кавър

преди 5 години

Можеха ли Демократичните сили да свалят от власт ТодорЖ.Можеше, ако преди 89 имаше толкова противници и дисиденти, колкото след туй.

379

Анонимен

преди 5 години

Лично аз бях добре преди десети ноември,а сега съм още по-добре,с изключение на това,че съм с 29 г. по-възрастен!От дистанция на времето мога да кажа единствено,че онези времена и онези хора бяха по-добри,по-качествени и по-успешни!Тези "дисиденти" бяха некъдърници и подлизурковци и наистина показаха колко могат-Нищо!

378

Анонимен

преди 5 години

Върви си ТодорЖ по прекрасен соц. Квартал и вижда прекрасно соц. Дете кара колело.-Здравей! Тук ли живееш?-Здравей чичо! Да!- А имате ли кола?-Да!- А хладилник, печка, телевизор!- Да! И магнетофон имаме!- Еми всички тези неща ги имате благодарение на мен.-Мамо! Мамо! Чичо Макс от Мюнхен е дошъл.

377

Анонимен

преди 5 години

*** Симеонов забравихте ...опа Петко Симеонов

376

Анонимен

преди 5 години

Комунистите никога не са падали от властта всичко се контролира от ДС и Кремъл. Затова сме на тоз хал, трябваше да разстрелят Живков като Чаушеску

375

Анонимен

преди 5 години

Другарки и другари, няма какНародната Милиция (ГЕРП)на Партията-Майка БКП (БСП)да бъде Опозиция!

374

До 428

преди 5 години

Да да, а момите кви убави бяха... абе най-вече бяхме млади.

373

Сп???нс

преди 5 години

така ни тръгна преди 30 години и така си продължава - преди всяко "решение" да се посещават посолства -на СССР , на САЩ , на Турция и т.н.

372

До 425

преди 5 години

Аз знам и името на Човека!

371

Скептик

преди 5 години

България, пък и Европа се управляват от агенти на ЦРУ, Ми5, Мосад. Демокрацията е формална. Да сте чули някой от така наречените свободомислещи дисиденти да е обелил дума за принадлежност към днешните служби?

370

Анонимен

преди 5 години

Промяна не е имало. Продължават да ни управляват комунистите и най-вече - ДС. ДАНС е ДС, ДПС е ДС, СДС беше ДС. Прокуратура и съд работят за ДС. Гонитбата на милионерите е ДС акция за засмукване на бизнеси и средства. Когато хората плюят "демокрацията" добре е да знаят, че такава не е имало. Проблемите са, защото комунистите /ДС/ продължават да действат. 80 години ДС, 80 години комунизъм - днес виждаме резултата.

369

Който не скача

преди 5 години

Помня онези с V-образните пръстчета дето подскачаха на площада колко мъки ни докараха...но за тях или добро или нищо

368

Анисия,

преди 5 години

трябва да сте мнго млада, за да пишете за Р.Воденичаеов- той е бил внедрен провокатор, както и казаха по тв: за да стане "ПОДГЛАСНИК" на В.Вълканов: знаете ли кой е?Какъв "нов човек е Р.Воденичаров- един от мнгото ВНЕДРЕНИ в СДС.За това и не успяСДС.И не знаете за Иван Костов.

367

Юрофайтър17

преди 5 години

Хахаха! Има само един ГЕНЕРАЛЕН виновник за всичко дето се случва и ще се случва по тези земи бре!Виновникът е само един-турският СУЛТАН бре!Този НЕКЪДЪРНИК имаше близо 500 годинида приключи с това диво чергарско племе-варвари дето се домъкнаха на коне и кобили от алтайските степи преди 1339 години бре!Малко работа свърши в началото,а можеше много повече бре!Цяла ЕВРОПА-нашата мила родина-чака с нарастващо НЕТЪРПЕНИЕ тая пуста ДЕМАКАТАСТРОФА да заличи от нашата родина тези вулгари бре!Още 13 г!!

366

ДОКТОР

преди 5 години

До лост дженерейшън НЯМА ЛЕЧЕВИЕ ВА БОЛЕСТА --ДЕМОКРАЦИЯ ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД ЗА БЪЛГАРИЯ Е----ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЧЛЕНСТВОТО НИ В ЕС И НАТО ИЗБИРАНЕ НА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ПО МАЖОРИТАРЕН ПРИНЦИП СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА 3---ТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА...1989---2018 ГОДИНА ОСНОВНОТО МЕРИЛО ЗА ИКОНОМИКАТА НА ЕДНА ДЪРЖАВА Е---ХЛЯБЪТ 1989----15 СТ 2018---1 20

365

47-калибър

преди 5 години

Иванчо Костова,предаде България.Него трябва да го съдят за предателство