46

Анонимен

преди 5 години

До месараСега просто са заключителните му кражби преди да се оттегли в Америка-там ли ще се крие ? ами роднините тука, да не вземат те да го отнесат или и тях "ше изтегли"?

45

Край

преди 5 години

Качването на петрола беше уговорено от Тръмп - Путин. Тръмп наложи санкции на Иран от това спечелиха и двамата Тръмп мачка *** а Путин върза бюджета. Сега у Добрич и ризите да си съдерете файда нема. Бедни спрете да карате коли. Разбирам че ви носи фалшиво самочувствие но още повече ще обеднеете.

44

Мнение

преди 5 години

Бойко се изнася в САЩ съвсем скоро. Плевнелиев също го прави в момента. За тях просто място в БГ няма.

43

месара

преди 5 години

стига тролили бе гербасти, половината цена на горивата са акцизи и данъци. Ей аман от лей ки

42

Анонимен

преди 5 години

Ако цените на горивата се определят от мафията и има картел...тогава трябваше те да са ни по-високи от тези в повечето европейски държави. А се случва така, че цените в БГ са най-ниските в ЕС.Петрола е продукт, който се търгува на борсата и цената му зависи от прозаични неща, като например дали днес Тръмп се е изрепчил на Иран и Русия или не. Тъй като той редовно им се репчи и им налага санкции...всички ние плащаме слуп бензинец. Излиза, че за останалите производители на петрол Дони е пич.

41

Край

преди 5 години

Зозо презастрояването си е проблем. Обаче и преколинването също. Колите в София са 2 пъти повече отколкото инфраструктурата позволява. София е замислена и строена като европейски град със силен градски транспорт а не като американски -всеки с кола.За да има място за толко коли трябва да я направим наново.

40

Анонимен

преди 5 години

Гербераските лакейчета пак имитират дейност.За да не могат да излязат ИСТИНСКИ НЕДОВОЛНИТЕ ГРАЖДАНИ.Всичко в тази държава е Менте.Начело с Тиквата и Шайката му.

39

Анонимен

преди 5 години

С една дума като се вдига цената на борсите и бързат да ни оскубят, като пада - не искат да се набутат и пак искат да ни оскубят. Нормално е, ако като се вдига цената на борсите вдигаш веднага и цената на по бензиностанциите, то и при спад на борсите да правиш същото. В дългосрочен план тези разлики ще се изчистят, защото един път ще си набутан, другият път ще си на печалба. Ама не, тук искат два пъти да са на печалба - и като се вдига, и като пада. Крадц.и!

38

Зозо

преди 5 години

не, Крайчо, не се прави на улав, предлагам да спрем да уплътняваме Младост и подобни на макс и да присилваме цялата страна в София. Просто е?

37

Край

преди 5 години

Никой не може да ме убеди че е скъпо горивото/гражданската отговорност/ данъка за кола при положение че все по-често виждам роми и ромоподобни българи да карат коли. Това не трябва да се допуска - дигай всичко свързано с коли НАГОРЕ.

36

Край

преди 5 години

Презастрояването е проблем в София обаче Зозо да не предлагаш да съборим някои кооперации/училища детски градини за на направим улици.

35

af

преди 5 години

"Реално не е икономически целесъобразно, след като вие сте купили гориво на по-висока цена, да свалите цената, на която продавате." За сметка на това е икономически целесъобразно да купиш евтино и като се вдигне цената по борсите веднага да двигнеш цената на бензиностанцията.

34

Анонимен

преди 5 години

Горивата ни - хем са с най-ниския акциз в Европа, хем са на средни цени спрямо Европа. Може да допълним, че заплатите у нас са най-ниските в Европа, а също и рафинерията в Бургас работи с руски петрол, който е по-нискокачествен и съответно по-евтин. И пак - цените в България били средни за Европа! Е, как става? Магия някаква? Или просто ..... мафи.я.

33

Край

преди 5 години

До 32 - тия дето добиват петрол въобще не се интересуват от размера на заплатата ти. Нито от големото ти желание да караш кола. Акциза на горивата трябва да се дигне още и съответно цената за да не служат колите за забавление на малограмотни бедни люде.

32

Зозо

преди 5 години

не са ви проблема колите, Крайовци, проблемът ви е презастрояването и безумната ви кметица, която може само да събира пари, а насреща - нищо. Ето това е реалният проблем, другото са ваши манипулации и тролерии

31

Край

преди 5 години

Средна скорост в София - 14км./час. Горивата в София и 50км. наоколо трябва да са с допълнителен акциз така че да станат поне 4лв./литър. иначе оправия нема.Всеко се качило на кола и писка - както казваше Попандов.

30

Анонимен

преди 5 години

Стига с това средни цени на горива.Кажете с една средна заплата в Норвегия колко литра гориво може да се закупи и с една средна заплата в България.Само голи цифри без никакъв смисъл.Цените в България са безбожно високи!!!

29

Анонимен

преди 5 години

т.н. "соц." партия мачка българина чрез енергийният картел, който е в ръчичките на нейните "другари", които пък са "на конец" към едни други "товарищи", а значи косвено върху цените на всичкот.н. герп, пък мачка българина, чрез убийствени данъци, такси, акцизи, ддс, това не можело, онова не можело, ракия не може да си вариш, заплатите били в плик! абе ти ли ше ми кажеш ве, дали ше взимам в блик или в найлон!двете партии,клонинги на бившите безидейни "комунисти" от късното бкп убиват българия

28

Анонимен

преди 5 години

Това което ние можем да направим като потребители наред с протестите, тотален бойкот на определени вериги в срок от един месец, следващият месец други.

27

+

преди 5 години

В Русия от 1 януари също ще се вдигат,нефта скача -бензина също.