37

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега, и ние не минаваме за най-чистите арийци. Имаме бели хора, но те не са мнозинство. Руснаците, скандинавците и немците са предимно бели с руси коси и сини очи. Ние бългапите сме с черна коса, кафеви очи, средиземноморска кожа. Какво пречи да помогнем и без това изчезваме и скоро няма жив човек да има тук, освен роми..

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Не знаеш ЗАЩО се случва всичко това, нали.Не знаеш ЗАЩО им дават социлани в Германия и скандинвия, нали.Не знаеш ЗАЩОТО си *** !!!Истината е че северна европа е поставена пред избора или да подмлади нацията по какъвто и да е начин или да КОЛАБИРА икономиката в дългосрочен планНяма да ти го кажат по този начин защото е шокиращо но това е ПОЛОЖЕНИЕТО.Като не искате да раждате деца ще во докарат амуджи от Африка да ви ОПЛОЖДАТ жените и майките.и те така.......

35

Меркел Акбар

преди 5 години

"Източници от Министерството на вътрешните работи във Виена предупреждават, че над 20 хил. мигранти от Близкия изток и Африка, повечето от които въоръжени поне с нож"Ама това е чудесна новина! Надявам се финландското мекотело Стуб, което ще сложим начело на ЕНП да ги пусне всичките в ЕС!

34

Загор

преди 5 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.Оградите няма да ги спрат така или иначе.

33

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 5 години

Тези момчета идват тук да си избират туркини и ромки.

32

Малко Търново

преди 5 години

Странджа е толкова обезлюдена и предадена от нас самите,че изобщо не заслужава да е българска.Ние българите предадохме Странджа.Сега бежанците ще я заселят, владеят, и съживят. И ще я обичат и пазят повече от нас.Защото ние българите сме мрша, долен и мрсен народ от генетични роби.Това е истината, съжалявам.

31

БЪЛГАРСКИЙ

преди 5 години

Меркел разказа играта на Европа с джихадистите.... И после била лидер на християнска партия, Боже..... Тая след мандата си трябва да си сложи бурка, като Шинейд О'Конър :D

30

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРСКИ ЛЪВХубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.-Какъв "български" лъв си ти ве, бас тун? За конгоански лъв може да минеш, още повече, че ако застанеш до мен - ше те мислят, че си от маалата...

29

Анонимен

преди 5 години

Toва е битка на единият свят срещу другият. Едните умишлено съсипват икономиката и просперитета на другите, а после като започнат да идват бежанци от бедни и съсипани държави в които Запада е ходил да си изсипва бомбите, веднага всички започват да наддават викове как можело да се пускат имигранти. Ахахах!!! А коги яде кифтьетата цели не рива, а? А кат лaпaшe шницелитье напреки, пак не рива, а?

28

Анонимен

преди 5 години

Кое е по-голямо бедствие да ти дойдат тия или да дойдат пребоядисани комунисти в случая ГЕРБ? Но и при двете ти олеква джоба.

27

БЪЛГАРСКИ ЛЪВ

преди 5 години

Хубави момчета са, малко мypгaви, но и ние не сме точно бели хора.Дано си намерят по една българка за жена и да се заселят в България.И да имат много деца, и дано и роднините си да доведат.

26

Анонимен

преди 5 години

кое е по-голямо бедствие да ти дойдат тия или да дойдат комунисти? Но и при двете ти олеква джоба!

25

Англосаксонец

преди 5 години

Рано или късно колкото и да дават пари западните държави ще фалират.

24

Анонимен

преди 5 години

Докато им дават по 1000 Евро социални и безплатно жилище и ток ще е така!Виновни са не мигрантите а Германия и скандинавските страни!А това ще се промени когато на власт там дойдат хората които мислят За страните си и Европа като Пегида и свободните демократи в Швеция! Нека идват в Европа но да не получават никакви социални, а да почват веднага да си търсят работа и това да им са доходите!

23

анонимна

преди 5 години

Почакайте чрез Глобалния пакт на ООН през м.декември в Мароко да ги поговорят големите глави как да стане това нашествие контролирано.ООН ще се намеси и каже в кои страни да отидат и живеят.Били мъже млади,ами има бол бели жени за тях.С нож или без нож,все тая.И Бойко ще им предложи хранителни хъбове.

22

Анонимен

преди 5 години

Източници от Министерството на вътрешните работи във Виена предупреждават, че над 20 хил. мигранти от Близкия изток и Африка, повечето от които въоръжени ПОНЕ с нож...От достоверен източник разбрах, че въпросните мигранти идват с Калашников и пеят "Вставай страна огромная". Не знам защо са ги пуснали от ***!

21

шматка

преди 5 години

До 24:)

20

Анонимен

преди 5 години

Спокойно никой няма да дойде в ш... ви страна.

19

Анонимен

преди 5 години

Нека да дойдат хората, все пак бягат от мизерия, война и смърт. И ние българите сме били имигранти през 90-те и ни гледаха под вежда. Да им влезем в положението и да бъдем християни и добри хора. Да спасиш човек означава да спасиш света.

18

Анонимен

преди 5 години

Изпълзяха от пещерите на Афранистан и Пакистан и тръгнаха да завладяват Европа и отвличат бели жени.