113

Анонимен

преди 5 години

В СУЛТАНАТА *** , султан БориУФ разпореди......................***, по-***, хипер-***, БЪЛГAРAК.

112

ПроСоТо

преди 5 години

до 107:-Може и да си прав...Щом търпим ИД_ИОТЩИНИТЕ му,значи...значи и ние не сме много "стока"..

111

Граматик

преди 5 години

Винаги се забавлявам с глупостите, неграмотността и липсата на ум като цяло, характерни за представителите на Герб и техните защитници....

110

Анонимен

преди 5 години

То излиза, че една боксониера е по-скъпа от живота на българина.

109

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че българския живот е толкова евтин и се оценява на 10 000 ?.

108

Анонимен

преди 5 години

Е, на практика излиза, че управляващите не зачитат Конституцията и всички останали закони! Измислят си свои и се разпореждат, както им е удобно, включително и с националния бюджет..... За тях санкции няма, само наказания за всички хора, които не се подчиняват на така установената от тях диктатура.

107

фортекс

преди 5 години

До Ludoto LencheИкономика не е ТКЗС или огромна газова камера-Кримиковци.Икономиката на страната е добре това че чурбаджиите си внасят украинци,арменци и молдовци благодарение на закона на Валери Симеонов и не вдигат заплати е друг проблем.

106

Анонимен

преди 5 години

Поредната манипулация за да може тиквата на бял кон да каже аз не давам и овците да гласуват за него,просто казано!

105

Анонимен

преди 5 години

Бойко е велик политик и държавник

104

Анонимен

преди 5 години

"до плюващите Премиера : границите са отворени, отивайте в "уредените" държави, а защо не и в ссср!"ОЩЕ ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ГИНЕС! ПО-ПОЛЕКА БЕ, ЩЕ СЕ ИЗТРЕПАТЕ КАТО СОРРОСОИДИ ЗА ГРАНТ ИЛИ ГЕРБАДЖИИ ЗА ЕВРОФИНАНСИРАНЕ.

103

месара

преди 5 години

до too pa : коя е твоята държава бе, не виждам да пишеш на кирилица! купувай си билет за 30 лв. и заминавай в държавата ти дето пишете на латиница!

102

Анонимен

преди 5 години

До ПроСоТоТи нидей казва на Бойко и герб как се води стадо.

101

Дядо Петър

преди 5 години

Което за пореден път доказва, че представителите на "управляващите" ни разбойници в парламента са само едни празноглавци, които се интересуват единствено да не изтърват кокала и тлъстите си заплати.Ако ги заменят с роботи, управлявани от Рапона с едно копче, ще ни излезе много по-евтино.

100

Дарвин философ

преди 5 години

До Ludoto LencheВ лудницата не се усеща,но по курортите и моловете гърми.

99

анонимна

преди 5 години

До месараГЕРБ прекалиха с тези поправки за ГО.Н Б.Б.бързо надушва откъде духа вятърътРеагира,че ще загуби,ако не се намеси.Но при следващи избори този народ няма да му прости тая невежа логика на Менда,която е да важел законът и за събития,настъпили преди приемането му.Наглост от една невежа дама.Как е възможно??

98

Анонимен

преди 5 години

Всичкото това нещо щеше да е много забавно като четиво. Обаче да го живееш - е доста тегаво. Доброто и лошото ченге..е, нали им казах, ама те са мнозинство, не ме слушат. А ти, българино, мишкувай и приемай за нормално да ти оценяват живота като смешка. Заслужаваш си го!

97

Анонимен

преди 5 години

Прав сте! Но не е само тази диагноза, има още доста придружаващи заболявания....

96

Ludoto Lenche

преди 5 години

До Дарвин философ...ti znesh li na kakvo se kazva ikonomika ?!??...Ti kade vidia podobno nesht v segashna Balgaria ?!?? Liubopitna sam ....

95

Еколог с голем джип

преди 5 години

Волен,Кракачанов и Симеонов се усетиха ,че каквито и схеми за пари и гафове да направят всичко е за сметка на ГЕРБ.ОП само си "берат",а г-н Борисов понася негативите....То не бе канали за бежанци,не бе огради,не бе хотели за военните,не бе обиди към майките ,Бг-ЕС паспорти за мафиотите от региона и тнт и тнт

94

ПроСоТо

преди 5 години

герп внася проект за закон,герп гласува СРЕЩУ внесения от герп проект за закон.?!?!?!?!?!ШИ_ЗОФРЕНИЯ "на ента" степен!На каквато са способни само тотално объркани и некадърни същества...................За "енти път":-Всяка минута,в която шайката герп е на власт ,Е ПАГУБНА за България!!!!!!