377

Гражданин на БГ

преди 5 години

До БизнесменБизнесменино ? На оня свят ли ще ги носиш тези пяри ? Вместо да развържеш джоба и да плащаш така, че хората с удоволствие да идват на работа и да ти работят ?На оня свят ли ще си харчиш парите БИЗНЕСМЕНИНО ?

376

Анонимен

преди 5 години

Тия 400 хил. откъде ще ги вземат? От бюджета ли?

375

безработен по душа

преди 5 години

То пък некой се е утрепал да работи за 30-40 лв на ден. По добре някой месец по Англия или Германия и после тук айляк по кафетата цял ден. Да го дохат нашите "бизнесмени" на два ката....

374

Роб на влаЗта

преди 5 години

Аз съм ..ЗА...внасяне на работници .Тъкмо БГ работодателя ще се научи да дава заплата.Сега няма работници защото-заплата 600лв.за 26 работни дни по 8ч.-10ч. ,без отпуск и осигуровка на 4ч.работен ден.

373

Анонимен

преди 5 години

Тези дни прочетох една АКСИОМА казана (много се надявам!) от умен и мъдър Бзнесмен, че Бизнесът е преди всичко Етика. Успешният Бизнес може да бъде високо стъпало за Прогресът както на Икономиката на една страна, така и за Благоденствието на Жителите и, но за целта е нужно да бъде "прозрачен", което на този етап от нескончаемият Преход на България е да не кажа немислимо, но граничи с утопията. Докато нямаме Независима Съд. Система и Полиция, която кореспондира с Интерпол все ще сме в "сивото".

372

к

преди 5 години

за сведение на този *** и агент на юдо-масонската толерастия - Васил Велев:в бедна България има около 600 000 безработни - защо Българите трябва да са безработни а на тяхно място да се внасят необразовани и диви цветнокожи маймуночовеци - очевидно за да се угоди на "големите началници" от Брюксел !РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !30 години грабеж и унижения СТИГАТ !!!

371

До бизнесмен

преди 5 години

Браво имаме "коректен" бизнесмен в форума, инкубатор на кадри готов да ги преотдава!Що ли ми се струва че, това е само в мечтите Ти!

370

до 398

преди 5 години

Тъй като не ме познаваш, откъде знаеш бил ли съм бизнесмен, не съм ли бил и защо казвам тези неща във форум, в тема за българският бизнес? И не ми казвай каква ДУМА имам и каква нямам. Ще бъде полезно за твоето здраве.

369

Анонимен

преди 5 години

Айти сектира, плаща нещо от рода на 2500 лева заплати .... БУхахххахаххахаХ.Нищо чудно, че половината познати минаха на дистанционно от вкъщи.

368

Браво

преди 5 години

До БизнесменБраво на Вас, значи няма нужда държавата да внася заради Вас работници! Еми защо не посъветвате колегите как да се справят :) ? Че и без това има достатъчно неща за които държавата не се е погрижила, да я занимаваме с внос на работници!

367

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрактиката на настоящият бизнес в България е да се търсят вишисти, знаещи няколко езика и с компютърна грамотност, но без стаж по специалността, която има нужда от кадри, а на други "привлекателни" длъжности да назначават "леля", "стринка"Е и, какво от това. Бизнеса така иска и така прави. Ти какво искаш? Ти нямаш думата. Стани и ти бизнесмен ако не ти харесва и прави каквото искаш.

366

Анонимен

преди 5 години

IT секторът има глад за кадри в България ... смятай

365

Бизнесмен

преди 5 години

До ХехехИмам си достатъчно работници и даже чакат на опашка за работа, а ако има по-евтини от чубжнина сегашните ще ги сменя за да правя по-големи печалби - аз прява печалби, за това е бизнеса. Сега не сме Соца, а ти се оправяй както можеш щом ги разбираш Соца и Капа и продължавай да просиш че така че и работодателят да направи нещо за теб - най много да ти покаже вратата и много ти здраве, сега не сме Соца.

364

Анонимен

преди 5 години

Практиката на настоящият бизнес в България е да се търсят вишисти, знаещи няколко езика и с компютърна грамотност, но без стаж по специалността, която има нужда от кадри, а на други "привлекателни" длъжности да назначават "леля", "стринка", "братчеди" и "аверчета", които вземат три пъти по-големи заплатки. Парените от българският "бизнес" не са в България по презумпция, особени такива които няма какво повече да губят.

363

Хехех

преди 5 години

До ха ха хаБизнес без работници за сега пак не се прави! Така, че трябва и бизнеса да направи нещо! А не държавата - не сме в Соца, че държавата да се грижи за всичко. Ама така е по-лесно и евтино!

362

Анонимен

преди 5 години

Младите доста под 30 години с образования и няколко езика търсят работа за 1500 5000 но масовите обяви са за 500 900 и са прави и затова емигрират

361

Пълни глупости

преди 5 години

"Бизнесът" очаква хората да му бачкат БЕЗ пари - еми няма да стане - дори и с внос! Просто внесените ще поседят 2-3 месеца и ще щипнат към Западна Европа!"Бизнесът" трябва да разбере, че и работниците са ресурс и да се грижи за тях! А не да се изживява като чорбаджия и робовладелец!

360

Анонимен

преди 5 години

Населението на ЕС е 500 милиона, махнете 6,5 милиона българи и остават над 490 милиона. Хайде работодатели, внасяйте от Германия, Испания, ако искате и от Швеция или дори Румъния. Няма проблеми с визи, документи, хайде да ви видя.

359

Анонимен

преди 5 години

До БизнесменАко разчитах на теб, като "работодател" и твоите 600 лв., да съм умрЕл от глад.... Ще дойде време, когато ако не искаш да фалираш ще трябва сам да си работиш и да впрягаш деца, внуци, рода и любовници /ако са ти останали такива/!?

358

Анонимен

преди 5 години

До ха ха хаАми стани ти работник.... да ни покажеш нагледно как ще те наеме някой, като "безценен" кадър за 5 -6 хилки на месец... Вместо да се оплакваш, че "няма кадри", покажи ти какъв сериозен "кадър" си!