13

Анонимен

преди 5 години

Тия българчета с колани ли са били?С колко са карали?Каруцата движи доста бавно не може за миг да е излязла пред голфа.Не е ясно.Освен всичко останало има едно правило" карай така,че да можеш да спреш"Повечето пилоти на голф са бъдещи пилоти на бмв а там нещата са диагноза.

12

шматка

преди 5 години

Има ли каруца или само се предполага.Аз бих казал че причината е висока скорост

11

Протестиращ

преди 5 години

Веднага да се вземат проби от асфалта!и да се УВОЛНЯТ трима министри!

10

Анонимен

преди 5 години

С купените книжки,волумето на чалгата на положение max и известно количество синтетични стимуланти у мозъка така ще е.Преди бяха дупките,след тва дърветата и така нататък.С колко мислите са карали?60-70?Или стотина?

9

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

''несигнализирана ромска каруца'' Ако е сигнализирана ще пречи на БРАНЕТО!

8

Бобчо

преди 5 години

Там покрай .. мааала на Мъглиж дори има случаи на нарочно хвърлени деца под гумите на някоя кола с цел да изнудват после водача за пари.

7

Анонимен

преди 5 години

До О С Т А В К А !!!"Ми супер" - ще си каже БиБитко, "Още пари за бюджета"

6

V

преди 5 години

Каруцата има ли застраховка ?Щото ако има тя ще покрие щетите и обезщетенията за роднините.А винетки плащат ли ? Само питам де нали имало полиция и прокуратура ??? Къде продават винетките за каруците ?

5

Анонимен

преди 5 години

ако е каруца - кой е виновен? държавата, че не взе всички каруци...

4

Анонимен

преди 5 години

A, нормално е да има каруци по тоя път. То те са по-малкия проблем - там са ми изскачали ездачи на коне от нивите(досущ като индианци), то само коне са изскачали(уж изтървани), то групи ромлянчета са хвърляли предмети точно пред колата ти, докато преминаваш покрай тях... между Стара Зара и Казанлък е като в Дивия Запад - индианци и клопки дебнат отвсякъде...Требе да караш поне на 2-ра да не ти източат бензина в движение, но не и на 4-та да не засечеш някой ездач...

3

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

На бате Бойко избирателите убиха поредните българи

2

Анонимен

преди 5 години

Каруците - поредната хибридна форма на шведската война срещу населението.Ще задържат кончето за 24 часа, ще му светнат символична глоба и ще го пуснат по живо, хо здраво.

1

Анонимен

преди 5 години

поретна катастрофа..............в граматиката на тук пишещите. няма ли кой да ви проверява ?