16

Анонимен

преди 5 години

Пулев е голям маниполатор на бг запалянковци!Никога няма да има смелоста да се бие с Джошуа или бокксьори които той много добре знае ,че няма никакъв шанс да победи!Но постояно ще надъхва българската публика с измислени фрази като, ,,Гледаме напред",Този ми бяга",,Този няма да го чакам" и ще си пробира удобни съперници.т.н..Кубрат като обича България защо не пусна двубоя по БНТ?

15

Анонимен

преди 5 години

Браво!

14

Анонимен

преди 5 години

До Shark 34Българинът има много отрицателни качества............голяма част от българите са злобни и завистливи, вярно е, но българинът има и положителни качества...........най-важното от които е , че е запазил инстинкта си за самосъхранение............българинът оцелява в условия, в които един французин или англичанин няма да оцелее.

13

АКУ

преди 5 години

До ВасилевРоди ме голямо и *** като тебе....

12

se

преди 5 години

,,Българите сме силни, когато сме заедно!"Хубаво заключение на Пулев явно го е проумял като е прочел ..Но дали може да сме заедно след като едни забогатяха за сметка на други и цели съсловия таковат мамата на народа.....А за ромизацията дали може да сме заедно ..Гледай си бокса Пулев успявай и един ден поеми на север или запад ,,,,,,,

11

До Василев

преди 5 години

Страхотна новина.

10

Shark

преди 5 години

Българинът е най-злобното животно на света. Дори и питбул не го дига. Затова и ви хапят уличните песове, усещат ви злобата. Освен злобни сте и завистливи. Затова сте мизерници и такива ще си останете цял живот. Завиждате на успелите и само гледате къде какво може да вземете за без пари, да ядете на кьор софри и да не си плащате масрафите. Още Буров го е казал, не го измислям аз. Айде, цъкайте минуси комплексари такива, но знаете добре, че това е истина, нали. Давайте с минусите злобари такива.

9

до 25

преди 5 години

За съжаление българското общество е силно разделено, затова българите сме зле.============Много БГ-политици не разбраха тая истина, казана още от хан Кубрат!.....................напротив,разбрали са я, за това работят на принципа "разделяй и владей "- за това ТЕ СА ДОБРЕ !

8

Анонимен

преди 5 години

До 26Парите са си пари, печели си ги честно човека, не ги краде, но не е лесно да те млатят в тиквата толкова много......................боксът си е хамалогия...........да...............изражение на най-низките човешки страсти.

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Може да е правил грешки в миналото , но е влезнал в правия път и сега се бие за България.............което е много добра реклама за една бедна държавица със затихващи функции!!

6

123

преди 5 години

Истински патриот - 300 процента :) , не е заради пари, не, в никакъв случай. Пулев е патриот колкото Боко

5

Анонимен

преди 5 години

За съжаление българското общество е силно разделено, затова българите сме зле.Това го е разбрал и Кубрат Пулев, въпреки всичките удари, които е получил в главата по време на кариерата си.Много БГ-политици не разбраха тая истина, казана още от хан Кубрат!

4

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вдигнаха горивата а *** бокса го интересува. *** народ

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на Кубрат Пулев.............освен железен боксьор, един истински патриот!!!Успех на финала.........ще му стискам палци!

2

Пустиняк

преди 5 години

На всички снимки без две, личи ниското качество на бокса. Хайде Пульо чалгаджията да не се занимава с патрЕотизъм. Изкарва си кинтите, развява байрака, дотук!

1

София

преди 5 години

Мишки, прочетете в the sun с какво уважение се пише за кобрата, ще цитирам "игра така все едно не е имал пауза". Ама вие сте чуждопоклонници, ходете си броите стотинките, за това ще сте мизерни.