138

Хмм...

преди 5 години

До Мразещ троловетеИмаш ли трето отделение? С този правопис, едва ли! Жалко е, когато някой се опитва да ръси мозъци и да ни казва как да живеем и какво да правим, но е очевидно, че е неграмотен.

137

Анонимен

преди 5 години

България-страната на победилата овчария! Премиери, вицепремиери...мутра до мутра!

136

Анонимен

преди 5 години

Много *** тия гърбави ***, факт!

135

Анонимен

преди 5 години

До Мразещ троловетеСамо че, селяни в граждански войни не се допускат. Най-много за ятак да те цани ***

134

Анонимен

преди 5 години

Тази комунистическа вещица бърка гимнастиката с политиката. Комунисти долни, ходете си във великата ви росия и ни оставете на мира.

133

Мразещ троловете

преди 5 години

Пълно геЙберски *** тука.Над 80% от коментарите са тяхни!Колко ви плащат да сте така активни гъзoблизци?Като започне с гражданската война с кеф ще ви издирвам и отстрелвам...

132

Факт

преди 5 години

Сигурно този път Нешка е пешка на болните амбиции на Радев. Смешкото си помисли, че ще управлява България, тогава закривайте държавата пълен потрес.

131

Луд

преди 5 години

До БългаринКакво е евро долари, нещо като петро долари ли?

130

Анонимен

преди 5 години

Шшш ало гимнастиците айде така по-настрана, че като почнете да давате мнения и счупихте тъпомерите. Падни за двайсе, ходи за набиранки с Радев по училищните дворове пълен смях сте.

129

Браво Бойко

преди 5 години

Бай бойко милиарди хванал от контрабанда,хваща ги олигарсите с контрабандните цигари,па пенсии и заплати с 10% ги вдига,Тока данъци,горива с 20% скокнаха,браво Бойко,рекет до дупка ,давай че не останаха овци за доене дай Бойко!

128

До Пешка

преди 5 години

Сега Нешке-Пешке, признай си кой ти плати? Тоя път Нинова, агнешките главички и кърлежите ли? Толкова си смешна, съжалявам те как се продаваш и се излагаш.

127

Българин

преди 5 години

Пред парламента не щем да се редим искам пред министерски съвет да се редя и Бойко да ми ги пуска евро доларите през прозореца!Нали все така ги дава 150 млн.за майки,200млн за стадиони,300млн.за зали,нали все така ги дава бат Бойко,на мен да ми пусне 10 000лвза година и така!Ах ха ха ха

126

Бареков

преди 5 години

Здрасти Нешке, имам оферта за теб, имам един политически проект, направо ще печелим изборите и те правя министър. Навитарка ли си? До после, че тука имам 200 тарелки с кебапчета и кюфтета да пека.

125

иванов

преди 5 години

Госпожо Робева ,Вие сте велик треньор и човек ,но само като такъв .Не се бъркайте в политикатавече се опарихте.Вашите червени приятели Ви изритаха от върха ,който Ви се полага ,заради успехите и титлите за България в гимнастиката С Бареков сбъркахте.Не се сбърквайте пак с нечиста кауза.

124

Анонимен

преди 5 години

Нешке,той закъсня много с оставката,сега да я подават в комплект!

123

Луд

преди 5 години

До БългаринТи да не искаш да се редиш пред парламента и да ти дават по хилядарка еврипвйски пари. Това да не ти е мандра.

122

Dino

преди 5 години

Neshka e v greshka,kakto kogato be s Barekov!

121

Българин

преди 5 години

Къде са парите за хората от Европа, три мандата асфалта плащаме на Бойко !

120

30 години след 1989

преди 5 години

Я да питаме ГЕРБЕРИ И КОМУНИСТИ ,ТА ЗА 30 ГОДИНИ КОЛКО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТА ДОСТИГНАХА ДО ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ????????

119

Бивш пожарникар

преди 5 години

Ти учещата ни на морал защо не си заплати направената камина? Или за комунистите моралните категории са други и "извадени от контекста" както обичат да се оправдават. Както и с пренисането, "случайно" на куфарчета със старите DM през Стъбско-Българската граница?