118

емигрант

преди 5 години

Банев е спечелил 4100 гласа на президентските избори! Ако се направи запитване колко хора са излъгани и оставили без заплата, бройката ще е много по-голяма. К-к Русалка...чичо ми има да взима едни 350 лева от неизплатена заплата от преди 3 години, а г-жа Банева пристига с хеликоптер и яде хайвер от най-скъпия уаууу. Ааааа и да не забравя Гала, спомням си как ги канеше в предаването си и така им се подмазваше, въпрси от типа: "Как беше в Дубай?"Кой??? ги покриваше толкова години?

117

Анонимен

преди 5 години

До КироВръщат го, това става.

116

Анонимен

преди 5 години

До 11111А защо вие от БСП за 4 мандата управление не ги разследвахте?

115

Киро

преди 5 години

Абе с Митьо Очите кво стана?

114

Мега

преди 5 години

ББ видя накъде духa вятъра и се опитва да покаже че прави нещо. Но за 10 години щетите са по-големи от Микра победи.

113

анонимен

преди 5 години

Вярно е, чекомунистите строиха заводи и имаше работа, но след перестройката, децата на тези комунисти станаха бизнесмени и олигарси и прибраха парите от всичко построено от родителите си и дедите си!

112

Grom

преди 5 години

Над 20 години разруха и наглеене и тепърва ще ги съдим... Я ги осъдят, я не.

111

Анонимен

преди 5 години

Ликвидация, мутри на входа и изхода, пирамиди, балони. Разграбване, крадене, опустошение. Началото на прехода, та и до днес. Демокрация по комунистически

110

анонимен

преди 5 години

Ами Галевите! Нещо, че ги няма на хоризонта! В Дупница половината от фирмите са техни и работим задочно за тях, за мизерните 510 лева, които даже и не ги вземаме, след удръжките!

109

shitkata

преди 5 години

Не го знам тоя - некъв болшевик ли е ?

108

11111

преди 5 години

Сега ли при нарастващото напрежение окло правителството видяха управляващите, че нещо не е наред при Бавени.. ГЕРБ управлява от 9 години..Защо точно сега решиха, че Бавени,Арабаджиеви,,Стайкови са извършвали незаконни действия..ГЕРБ , НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ПОКАЗНИТЕ АКЦИИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КЪМ КОГО СА НАСОЧЕНИ..НИКОЙ.Тези фамилии утре да не осъдят държавата и НАРОДА пак да плаща вашето спокойствие.

107

Анонимен

преди 5 години

Да залязва и си живуркат в лукс! България също залязва но и гепаджите продължават да живеят в лукс!

106

Сандо

преди 5 години

той не е приватизирал на безценица а БЕЗ ПАРИ - с кножките на тия дето са му ги дали в АКБ Форест. И след това единствено и само разпродава, кешира, фалира и тн.Не е създал нищо

105

Сандо

преди 5 години

нещо е пропуснал да се отчете където и когато трябва

104

Ангел

преди 5 години

Основния Бизнес на Банев е да приватизира на безценица и да разпарчатосва и разграбва въпросното предприятие.Той не е изкарал и 1 лв от това да произведе продукт и да го продаде.Той е един от играчите които разграбиха приватизираните за 1 долар заводи и с парите си накупиха скъпи коли и имоти.

103

кой кого затри

преди 5 години

предприятието беше поставено от съда във Варна в процедура по несъстоятелност без да бъдат оценени активи на Полимери на стойност повече от 20 млн.лв. И тогава под ръководството на Синдика Балабанов и с благословението на съда и на държавните кредитори се започна физическото унищожение на огромната инфраструктура на Полимери и разпродажбата на безценица на многомилионните активи на дружеството.

102

бг

преди 5 години

Този типичен червен буржуа смята че всичко построено от българския народ принадлежи на комунистическата партия чийто член и представител е той и може да се разполага с него както намери за добре.

101

Зозо

преди 5 години

Да не забравяме, че това, което 30 години се краде и унищожава, е създадено именно през онези 45 години от онези омразни ви хора. Както винаги, бъркате комунистите, построили страната, с крадците, разрушаващи я. Неприятна мисъл, но отричането на истината води до душевни разстройства

100

Анонимен

преди 5 години

Тука в тоа сайт има ли Статия която не е копирана от някаде?

99

Ю кортес

преди 5 години

Антифашист,комсомолски,с това трябваше да почнете,по нататък е ясно....бандити убийци крадци или на кратко,комунисти