16

До 14

преди 5 години

Точно така! Затова веднага да заминава в нелегалност(Сибир).

15

Професор

преди 5 години

В името на стабилността волен Сидеров подкрепя генерал Борисов. Само Герб и Атака. Да живеят кypвите на Бойко.

14

Анонимен

преди 5 години

То всичко е ясно. Волен иска да бъде първи в листата за евродепутати на обединените патриоти и ако го сложат, веднага ще се сдобрят с Валери. Всичко е театър. И понеже Воленчо вече е женен с дете, сега жена му Деница го ръчка за това евродепутатство да се осигурят за цял живот. Трева пасем.

13

лингвист

преди 5 години

У нас неправилно се говори за русофоби и русофили. Всъщност има ***-рублофири и нормални българи. Лицето Сидеров знаете от кои е.

12

Професор

преди 5 години

Волен е съвременния Левски. Голям българин. Родолюбец и патриот.

11

Пешо

преди 5 години

И моята оценка за всички "патриоти" си остава същата - отивам да повърна!

10

Анонимен

преди 5 години

Атака е актив на руските служби Америка трябва да защити демокрацията

9

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее а бе гледали ли сте бялата полярна лисица как си лови храна бе-пълзи и са ослушва и като надуши заек под снега скача на високо и са забива като пирон в снега, ама заека и той не е ***, та фалшив шум и прави отдоле, та Кума Лиса Беловласа само да си тренира де.Де да знам откъде ми дойде туй на акъла и още защо, пък точно туй с лисицата и хитрия заек бе.Ами я вижте ги сега и двамата и кажете кой е бялата полярна лисица и кой заека ама инак и двамата са артисти от Большой Театър

8

анонимен

преди 5 години

WC насмете патриарха на Русия че ще се се церемони с някакви други ли.Лай***нехвъргачка

7

Ф.Е. Джержински

преди 5 години

"Оценката" не е на Атака и не е по повод изказването за майките на деца с увреждания. Оценката. е на Решетников по повод на изказванията на Симеонов за руския империализъм, за т.н. РПЦ и най-вече за дейноста на вездесъщата и неприкосновенна "фирма" Лукойл.А, Волен .... той е жалко руско мюре !

6

Професор

преди 5 години

Да се разберат там и да подкрепят Генерала. Техните проблеми са си техни. Важното е да подкрепят правителството на Генерал Борисов.

5

Ахмак

преди 5 години

Фюрерчето изпълзя изпод масата и хукна да носи доноси и да се държи разбираемо и обяснимо според руските норми за вярност към Кремъл. Прочее, повечето продажни проявления на фюрерчето се оказват доста забавни и поучителни, защото разкриват сложна и рядко срещана многопластовост на предателството. В случая то се разгрлъща във феерично ветрило, в което гигантското и непростимо предателство спрямо род и народ стои до мръсничкото и коварно доносничество спрямо всичко, което се движи, според както е вписано в директивата на НКВД, спусната по места още през 1937 специално за такива като него. Приемс

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Само от вас зависи.

3

Анонимен

преди 5 години

Тез и двамата са за лудницата не за парламента... какви хора ги избират нямам идея...

2

до 1

преди 5 години

У кого отива кокъла като го пуснат?

1

zeus

преди 5 години

Готови са и майките си да продадат, но кокала не пускат