22

българин

преди 5 години

Симеонов президент. Долу БКП, само ГЕРБ. Да живее Бойко Борисов!!

21

Анонимен

преди 5 години

Демонстрацията се организира от кремълската пета колона Русофили за смяна на модела !Русофилите дестабилизират !

20

месаро

преди 5 години

тия майки са мръсни кумуниски и искат да свалат Байко от власт

19

Анонимен

преди 5 години

Тия "майки" са по-зле от ***, дето си влачат бебетата по улиците да просят с тях.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя е такъв отявлен ***, че просто не ми се коментира. Ега ти държавата дето и е вицепремиер!

17

Анонимен

преди 5 години

Това е н-тият повод, по който Балевски трябва да подаде оставка! Но политиците са дебелокожи, душа нямат, морал -също! Тях ги движи една (евро)ценност - власт на всяка цена! И все още се намират кухи *** да ги поддържат! Евтини пажове, утре и вас ще продадат и предадат!

16

?!?

преди 5 години

Какъв хубав термин-думи извадени от контекста... Народа не е глупав,но маф.ията е непробиваема...Такъв геноцид и през турско не е имало срещу истинските българи. За това чезнем ежедневно... Оставка-това е спасението...Валерката да стане коментатор в гледаната си кабеларка...

15

Анонимен

преди 5 години

Червените *** здраво пишат но и кафевите не лъжат на последък в САЩ икономиката расте и Тръмп дава повече пари.

14

месара

преди 5 години

тия дето системата ги убивала (майките) да бъдат арестувани за нарушаване на обществения ред! кой им гледа децата като по цял ден протестират? никакви пари за тия! това е политически протест организиран от другарката "истината" нинова, която всячески и с цената на всичко се опитва да клати държавата!

13

Анонимен

преди 5 години

Поредният комунистически протест финансиран от БСП.

12

гост

преди 5 години

Тука червените *** яко си заработват парите-продажни ***.

11

Анонимен

преди 5 години

До 5 не знам дали всичко е изгубено макар че май да но като чета някой коментари виждам че доста хора са станали по- злобни от глутница вълци.Което не ме изненадва естествено напоследък по планетата се е развъдил много тоталитарен *** като Симеонов при това вече се имат за недосегаеми и подобно на колегата му КараКочан Фашист войвода са си отпуснали дебелите зафници в креслата и ке усещат че народа не ги ще а за тях идва теслата.Не схванаха че народа иска промяна но не тяхната диктатура.

10

българин

преди 5 години

Браво ,Симеонов точно им го каза, а майките с увреждания да си разкарат скелетите от улиците.

9

cky2kbg

преди 5 години

Защо ги избирате като после сте недоволни от тях. Без обединението им този ще си гледа кабеларката и толкова. До сега само циркаджийски номера прави.

8

ай сиктир

преди 5 години

Някой вярва ли на моралните ни политици и , ако изобщо нещо се случи ще е след гласуването на вота на недоверие баце в момента е като в небрано лозе,

7

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Няма да дадем нашия коалиционен партньор Валери Симеонов Балевски !!!Той ни е жизнено необходим !!! Идва вот на недоверие!!! Слава на Валери!!! Слава на Балевски!!!

6

аз

преди 5 години

айде пак досадните безработни необразовани майчици-мъченички

5

Гряжданин

преди 5 години

Това ще е тест, дали в България има гражданско общество. Този лай. нар, който е водач на партия, с гръмкото име за спасение на България, и ако сега не бъде изметен, значи всичко е загубено.

4

Анонимен

преди 5 години

Тарикатче го играе брадясалия ***. Вместо да си краде спокойно, ей го козият рог, нощуват държавни служители на завишени цени, в Златоград далаверства с едно къде-хотел, офиси тук там, не е като да не *** по суджушки,то тръгнало да коментира неща от които грам не разбира.

3

Анонимен

преди 5 години

Властта се разпада и Вашерлата си търси лесен път навън. Сега ще напусне. След 4 месеца правителството ще сдаде багажа, но Валекрката ще каже - "Ами, щото ме изгониха и така", а причините за гонението ще се забравят и нашия, пак ще се навре в следващия парламент.