65

Анонимен

преди 5 години

Е лка разлая кучетата пак ;))) Трафик майна. Важен е за оцеляването ;) Евала Е лке ;)

64

Сата НАТО

преди 5 години

Нищо вече не може да спре Америка по пътя и към дъното. Факт.

63

Лесното избира

преди 5 години

Прочетете писмата на Яворов за събитията през първата световна и най вече , тези описващи битките на Колев.Няма друга армия , която с доброволци да разбива елитна имперска армия.Руснаците винаги ще ни мразят , защото само ние ги унижаваме и после им прощаваме , никой друг не ги кара да се чувстват малки и нищожни , освен българските войни.Путин е страхливец и срам за военните

62

h

преди 5 години

Сега ще видим дали ще успеят юдо-масоните да вкрат Македония в НАТО - ако не успеят на НАТО и на юдо-масинската толерастия и глобализъм идва краяДнес четох едно много интересно проучване (независомо, не от модис или галуп или пр. еврейски фирми). Според проучването 60% от Американските генерали смятат че скоро ще започне голяма война краино време е да се види кой кое !

61

Анонимен

преди 5 години

Либия беше добре уредена държава, но алчни п0рове решиха да сложат ръка на най-чистия и лесен за преработка петрол. Ако си бяха направили филтрираща станция на морска вода с ядрен реактор, щеше да стане рай. Но и полковника и обкръжението му бяха бая чешити и запада ги измами и само им прибра подкупите.Руснаците си гледат интереса. Понеже ги изтласкаха от световните петродоларни системи, те си компенсират с военно присъствие.Всички чакаме ТСВ. Ще има доста жертви.

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 76Ха-ха-ха-ха.............види се, ЗАСЕГА руския мужик бие всички подред!!! КАКТО ВИНАГИ ДЕ!!! Абе, Бисмарк ви беше казал да не закачате мечката, защото има 100 начина да я изкарате от бърлогата, НО НЯМАТЕ НИТО ЕДИН ДА Я ВКАРАТЕ ОБРАТНО ТАМ!!! Така че, джендърчета, ВСИЧКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ПО ЗАСЛУГИТЕ!!! ДАВАЙ ВОВА, мачкай подред! Ние ще почакаме, тука сме си, готвиме хляба и солта!

59

Анонимен

преди 5 години

А редовия мужик волно си мизеруваИ волно го бият по кyxaта чyтypa.

58

Д

преди 5 години

О не!

57

Ала_Бала

преди 5 години

Бързо викайте побъркамата Клинтъка да се справи с Либия. Как така ше се възражда Либи? Ние им устроихме демокация, разрушихме им държавата и пуснахме от там тестостеронивите бойци към ЕСза да му спрем развитието. Е---ке, ти на кого служиш? Утре да не кажеш, че си европфйка. Да беше написала от кумува срама нещо за посешението на Президента ни при Кралицата на Британия!

56

До Че

преди 5 години

А редовия мужик волно си мизерува

55

Че

преди 5 години

Питайте Google бе! Русия е 1/3 от сушата на земното кълбо и притежава 1/2 от използваемите към момента ресурси. Единствено Русия може да изпрати хора в космоса. Към момента (преди Северен поток) доставя над 40% от газа в Европа. За алуминия и желязото въобеще няма какво да говорим...... няма AUDI няма BMW няма SIEMENS без Русия!

54

Анонимен

преди 5 години

Не минава ден без антируска провокация във този сайт!

53

Тео

преди 5 години

Когато някой започне война под предтекст, че ще въдвори демокрация, когато някой причини смъртта на стотици хиляди цивилни, унищожи държава и се отдеъпне без да поеме отговорността за извършените престъпления срещу човечеството все някой трябва да завърши тази война. Човечеството е поело в грешна посока при морални устои като тези!

52

До русофили

преди 5 години

Защо всеки българин , който обича България повече от Русия , за вас е ***?

51

Анонимен

преди 5 години

А на бас че соростутките ще направят над 200 коментара. Няма как, все пак трябва да оплюят, онзи който успява, който смачка джихадистите на американците в Сирия.

50

Анонимен

преди 5 години

А бе, НАТО защо нищо не направи в Крим ами само гледаше и подксачаше, защо остави съюзника си Украйна, а?

49

Интересно ми е...

преди 5 години

"Ако не бяхме в НАТО и руската *** дойде да "спасява" България ще избягам на следващия ден. Да не дава Господ руската проказа да те налази."Интересно ми е, защи българската евроатлантическа министърка на туризма ходи на крака в Москва да се моли за руски туристи. Интересно ми е, колко българи ще гладуват ако ги нямаше руските туристи. Интересно ми е...

48

Анонимен

преди 5 години

Отново война? Путин ще сложи ръката на Либия като в Сирия--- ne sim rusnak turcin sim no ste slugi na evreyskite litsemeri zapada kato napadne edna dirjava i ubie milioni hora mu vikate nosi demokratsiya a na rusnatsite nosyat voyna da vi litsemerite kravopiytsi

47

Анонимен

преди 5 години

за никво злато и петрол не става дума вече...;)

46

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяхме в НАТО и руската *** дойде да "спасява" България ще избягам на следващия ден. Да не дава Господ руската проказа да те налази. Видяхме какво стана с Виетнам, С. Корея, Молдова, Украйна, Грузия и т. н. Мир на праха на тези които граничат с тумора русия като Монголия, Беларус, Казакстан..