14

V

преди 5 години

А те няма да върнат очите ;) Искат размяна .Ердоган е много хитър политик ;) Да видим ко ще стане ;)

13

Граничар

преди 5 години

За мен освен бракониери са и диверсанти, пресекли неприкосновената ни държавна граница! Едно време като гръмнеш такъв ти даваха 10-20 дена отпуск.

12

Мен

преди 5 години

Българския съд много ясно и категорично трябва да отсвири тая измишльотина от турция! Делото е приключило и е за нещо случило се изцяло на бг територия. Ясно е доказано, че са били бракониери и са нападнали нашите момчета. Така че довиждане...

11

Анонимен

преди 5 години

Абе как въобще може и да се помисля, че някой ще ги предава.

10

Анонимен

преди 5 години

Какво значи отлагане ще предоставят на турската страна документи да определи изхода от делото ли. Служил съм на границата и ако трябваше да ни съдят за всеки убит нямаше да излеземе от затвора до живот. Над 10 чужди шпиони сме избили по границата през 80-те години. Но вместо да ни съдят тогава държавата ни награждаваше с 15 дневен домашен отпуск. А сега за изпълнение на служебният си дълг ги съдят. Ами тогава оставете да ви се разхождат по главите и да ви еът жените бе селян.дурски управници.

9

MaйMyнaтa

преди 5 години

Нищо да не се дава на тypцитe, те са взели предостатъчно от тука

8

Discovery

преди 5 години

У БГ полицай да не си... хем требе да укротяваш некви бесни побърканяци, хем не требе да ги гърмиш...

7

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

За да нареди екстрадиране - някой от власт имащите... - е равносилно на самоубийство... - така, че споко...

6

Браво

преди 5 години

Нека писъците на турци,роми и *** започнат сега!

5

Анонимен

преди 5 години

Само да не се превърнат в ябълката на раздора като медиците ни в Либия.

4

Анонимен

преди 5 години

Такова нещо като "не дадохме" въобще не стои на дневен ред. Тези хора няма как да бъдат предадени на турската страна при никакви обстоятелства и пред свършен факт от вече взети съдебни решения. Ако някой повдигне въобще подобен въпрос, трябва да бъде поставен под съмнение за предателство на собствените си съграждани. Дефакто нашите граничари просто са в капана на тежка бюрокращина. Такива проблеми има не само в международните дела, а и в много вътрешни, понякога се ползват и за "лов на кокошки".

3

Анонимен

преди 5 години

Една хубава новина.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Много гръмко заглавие, но истината е, че делото се е отложило.Решението предстои, а като знам как Бойко коленичи пред Ердоган започвам да се притеснявам за подсъдимите...

1

Кратун

преди 5 години

Какво значи "не дадохме"? Прекратихте ли делото? НЕ. Само отложихте проблема и оставихте хората да се мъчат в неизвестност. Бойкови ***!