13

Бг чорбаджия

преди 5 години

Доколкото знам въжетата използвани при алпинизъм издъжат до 20 тона и са доста скъпи -- не казвам ,че ако те удари тази откъртила се маса ще оживееш.... а може и да им е дошла умната идея да подкопаят и после като почнат отгоре всичко да се свлича по-лесно -- може някой И да им е дал подобно идея ??

12

Анонимен

преди 5 години

Бил е нает от фирмата като строителен работник на четиричасов трудов договор, а другото под масата ли са му го плащали? И как да се оправи в Бг след като нищо не се е променило!

11

Кратун

преди 5 години

За работа на височини се ползват специални колани и въжета, които трябва да се проверяват постоянно в какво състояние са. "Столче" не е средство за лична защита. Разни подръчни средства не трябва да се ползват!

10

Анонимен

преди 5 години

Нормално като за Тикволандия - Корумпирана територия, управлявана от Мафита.Бог да прости момчето.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма силоз за слънчогледово масло 50 метра. Най- високите са 23.Бог да прости момчето.

8

Бг чорбоджия

преди 5 години

Ако беше избягал от изключителните Бг. работодатели разбирайте и от държавата щеше да е жив ! Тука те качват да управляваш някакво превозно средство и ако е е с износени гуми или неправилно ремонтирани агрегати за които не знаеш , като те спрат от кат глобяват шофьора коите е уязвим от,, работодателя,, а на работодателя нищо не му се случва , в заводите и др. по малки фирми те наемат за едно а вършиш още кой-колкото може други работи за да има повече кинти за работодателя...

7

Анонимен

преди 5 години

Корупцията убива!

6

от сиднеи австралия

преди 5 години

Силоз се чисти от горе надолу ако ти платят обаче за целия. Явно не се пълни целия силуз и са решили да платят на половина за половината силуз само. Почнал е от средата което е в разрез с всякакви процедури по безопасност.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички работодатели са престъпници и измамници.

4

1

преди 5 години

Отново се вижда, че българският работодател е един използвач, минаващ дори през живота на млади хора, които са избрали да останат в България и какво на среща-нищо, 4 часов трудов договор , но гаранция, че работи 8. Две отработени години ще се смятат за една. Това един човек да може всичко и да прави всичко го има само тук, видяли са, че не го е страх от високо и хайде готово.

3

Циник

преди 5 години

Лека му пръст на момчето.Съболезнования на родителите.Иначе - важното е такива като другаря Бенчо Бенчев от БСП - да си карат Ролса... и да си пият ракийката с Митьо Очите!

2

Анонимен

преди 5 години

Миналата година имаше подобен случай в Мариците!И те наемат неквалифицирани за тази дейност персонал !

1

Анонимен

преди 5 години

Силоз се почиства отгоре надолу. Иначе стават подобни нещастия. И щом отлаганията са били толкова големи, че да скъсат въжетата, смятайте от колко десетки години не е било почиствано.