85

Анонимен

преди 5 години

Друго ще е посред лято да се прибереш от работа в 17:30 или дори по-късно и докато се завъртиш в 20:00 да е тъмно.Цялата зима ще си върви в мрак както до сега.Ставаш по тъмно, работиш затворен между 4 стени и като си тръгнеш от работа пак тъмно.Ще бъде просто чудесен живот прекаран в мрак.Само като си помисля и ми идва да спукам с тротоарна плочка кратуните на ***, които искат да ни натресат тая тъпотия.

84

Ангелкова

преди 5 години

какви туристи турист такъв,виртуални туристи не им дреме за часовото време не са в ред така или иначе

83

Жоро

преди 5 години

Мен "Екзакта Рисърч груп" не са ме питали. Искам лятното.

82

Ани Цолова

преди 5 години

напред към блатото или назад излишни въпроси не се взима под внимание вашето мнение от англия нали не са в ес

81

Анонимен

преди 5 години

До dlква биология бе човек - кокошките стават, като се съмне. Може би твоите имат часовници...Лекарите кво ти казват е силно съмнително, то и маргарина беше полезен, и пушенето, и нискомаслените храни и т.н. Тялото има нужда от светлина, в случая прехода не може да е плавен, както трябва да бъде за тва някой изпитват "шок", като трябва да стават 1ч. по-рано. Прав е човека дето ви каза, че измерването на времето е измислено от хората за да им послужи - не обратното

80

7+

преди 5 години

Най-правилно е през лятото да си е лятното, а през зимата астрономическото!

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкво значи времето е друго - топло, студено ...или пък "върви" по-бързо на луната :D :D :DМен си ме устройва така - да се сменя и без тва ставам, когато си искам :D Голям праз, че ще ставаш 1ч по-рано или късно, като не можеш да си оползотвориш деня максимално

78

еврогейски ценности

преди 5 години

Предалгам да се направи допитване откъде да изгрява слънцето - от изток или от запад. По-атлантическо, по-демократично и по-европейско е да изгрява от запад.

77

dl

преди 5 години

Истинското време е астрономическото,т.е.зимното време,така наречено и популярно.Винаги ще има и недоволни.Найважно и меродавно е мнението на лекарското съсловие,защото лекарите най-добре и обосновано знаят какво се случва с организма ва хора и животни.А мнението на лекарите е,че трябва да остане за постоянно т.н.зимно часово време,защото тук става въпрос до биология и съответните промени в организма.А който иска да става по рано,това е лично решение.Това е.

76

Анонимен

преди 5 години

те селяните стават рано и лягат с кокошките за тва искат зимното време

75

Анонимен

преди 5 години

За зимното за гласували жените ,провинцията и нискообразованите . Това е достатъчно ,всеки да си прави изводи

74

niki

преди 5 години

Лятното е в пъти по-добро от зимното.

73

боже опази от тъпаци

преди 5 години

А кой мислите ви е измислил астрономическото? От небето ли е паднало? Ако хората решат и 50 часа ще има. Всичко е конструкция. *баси хората със изостанало мислене.

72

Анонимен

преди 5 години

Реално 5 месеца от годината сме на зимното часово време, а останалите 7 месеца на лятното часово време. Ако трябва да избираме значи лятното. За прдпочитане е в 21 часа лятото да ни е още светло

71

Анонимен

преди 5 години

Абе, 80% от гласувалите не знаят какво е лятно и зимно часово време, но пък гласували.Принципно лятното време е за предпочитане. Зимата, че ще е сумрак в 9часа сутринта не е такъв проблем. Обаче ще е светло до 18ч. А лятото ще е светло до 21часа през юни-юли. За какво ти е лятото да е светло в 4часа сутринта?

70

Анонимен

преди 5 години

Най-добре съкратете работния ден от 8 на 7 часа и тогава всичко ще си дойде на мястото и ще се наспиваме сутрин.

69

гост

преди 5 години

Те всички ,които са събрани от кол и въже в столицата са високообразовани хахахахаха!!!!!

68

Анонимен

преди 5 години

17 000 човека - Нългария? Цялото проучване е толкова тъпо и никой ме му се занимаваше да гласува, защото трябва да се регнеш 1во през сайта и куп губене на време. Бас ловя че повечето работещи хора ще искат лятно време като мен.

67

Анонимен

преди 5 години

За един часа напред или назад тук се водят дебати, сякаш са открили нова планета. Ха, Ха, Ха, мързеливци и поспаланковци.

66

Аз

преди 5 години

До ДаниПосле ще има и други деца, изобщо деца винаги ще има, не са само твоите.