25

до 23

преди 5 години

а кой ще ги опложда, за това се иска мъжка сила, а в българия белите мъже такава нямат - или са клинично затлъстели или са жендъри?!

24

Анонимен

преди 5 години

България е помийната яма на Европа.В тази разпадаща се територия останаха некадърници..и страхливци. Бойко Борисов...*** Нинова ...Ахмед Доган...Делян Пеевски...куцо и сакато ги дере и стриже - *** те са горди. Гладни като *** - се подиграват на Германия. Трепят се като rниди по пътищата .. *** се гаврят с жените и пенсионерите им ... ама те са горди!

23

Анонимен

преди 5 години

Koчинистана няма нужда от бежанци.Koчинистана си има достатъчно северинчета ... множат се като *** ... от 55 000 бебета - 54 000 миришат и не са осолени.Kочинистан е първата циraнска държава в ЕС. В Kочинистана - *** - имат права - а българите задължения. Много скоро в Кочинистана - на 1 работещ българин - ще виснат по 3 многодетни мaнraла.В Кочинистана - българските бебета измират по болниците ... а пенсионерите - се изхранват от кофите.В Кочинистана - сирийците не са бежанци, а бизне

22

Циник

преди 5 години

Циничке не лудей,мола ти са!Няма ни стигне здравната осигуровка в болницата...Мани ги тия шантави българи...

21

българин

преди 5 години

Фундаменталния проблем на нашата християнска Европа, е липсата на раждаемост от жените.Алабализмите ги слушам от 20 г.,но никой не изговаря основния проблем на глас.Ненапразно *** мюсюлмани ни наричат "баба Европа".Решението на проблема е в няколко стъпки:-1.Омъжване на всяко момиче след средно образование.2.Раждане най-малко на 3 деца.3.След това майката без изпит в което иска ВУЗ.4.След завършване-веднага с привилегия -работно място.5.Спиране на приказката за равенство на половете.

20

Горд Българин

преди 5 години

Вечер избягвам да излизам - щото махалата е близо ... ама иначе - всяка събота си купувам Ариана в пластмасова бутилка - 2 литра..Присладам я и ми стига за 4 дни...малко изветрява...ама пестя за нов тилиФон...след 3 - 4 месеца шъ си купа новия Хуявей...България е рай!

19

да,да

преди 5 години

Тоя който е писал статията,да му е ясно че съвсем скобо германците и то богатите ще бягат към България,Унгария,Чехия и може би Полша. Положението в Германия изобщо не е розово, само външно е лъскаво. Още малко...сами ще видите немския бюргер какво го чака...и не само той. Белгийския,френския също...

18

Анонимен

преди 5 години

Кога стана горд българин бе циникo? Не си ли вече горд немец?

17

Горд Българин

преди 5 години

Аз съм си много добре ... работя в кланицата на Гергов в Пловдив - земам заплата 600лв. и ако успея да отмъкна черва...уши...крака cвински съм на далавера.Няма да слугувам на немци... ще слугувам на българи.Иначе още търся начин да обърна cвинските крака...уши..и червa в пари, че все не ми достигат за сметките на края на месеца.Доволен съм , и от здравна , и от съдебна система...гордея се с Бенчо Бенчев, Ветко Арабаджиев, Делян Пеевски, *** Нинова, и Митьо очите...България е рай!

16

Анонимен

преди 5 години

За какво канят магарето на сватба? Да не мислите, че за да оправя булката?

15

Анонимен

преди 5 години

Право куме в очи ни се казва, че немците ще нагъват кюфтетата, а ние ще мажем лиги жално. Ей много нагло време стане бе!!

14

Анонимен

преди 5 години

Източноевропейците са новите гастарбайтери. Нали за това ги приеха в ЕС

13

Анонимен

преди 5 години

Ние сме белите роби в Германия. Наеми, застраховки, данъци.. доста скъпо ни излиза.

12

Анонимен

преди 5 години

"С други думи, в случая изобщо не става дума за бежанци, за които в Германия от години се води широк обществен дебат"===Да, защото "бежанците" изобщо не са отишли в Германия с идеята да работят. Поредната манипулативна статия, която трябва да ни убеди, че "бежанците" не са проблем. Сега проблем са източноевропейците.

11

Saki

преди 5 години

Ми аз работя представителна все още работа в България,построена точно от Революционерите!А ти бегай миеш чиниите,щот не моеш си платиш наема на швабите...

10

Нищо де

преди 5 години

Като бяхме студенти само ние и другите от източна Европа ходехме в Комисариата да си показваме точките от заверен семестър за да ни бъде издадена немска виза за още една година. Всички останали чуждестранни студенти се водеха на отчет в Общината, включително и кюрдите.Сега 20 год. по-късно някой се е сетил, че и ние сме ...хора и о,чудо бели! Трябва време, може би още едни 20 год. за да проумеят, че сме в Европа. Предполагам,че това е и срокът в който е предвидено местното население да е 30%

9

Анонимен

преди 5 години

До 4Типичният панелен мухалл. Ами недей работи про тях ...някой да те кара ? Работи представителна работа в България :) Ама няма нали дъртите "революционерии" ошушкаха всипко 70 год.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Не е нужно да питаш каква ниша запълват "пясъчните хора" от Близкия Изток и Африка. Те сами си го казват в прав текст - дошли са в Европа, за да живеят на соц.помощи и да налагат ислям. Водят и жените си, които имат три задачи: да раждат всяка година; да пазят първобитните традиции на племената си и да възпитават в този дух своите деца; никога да не започват работа извън домакинството си.

7

Анонимен

преди 5 години

Какво щяхме да правим ние (източноевропейците) без Германия?

6

Анонимен

преди 5 години

Техните бащи и дядовци са работили 70 години , за да могат сега да са мързеливи. И ти утре, ако си на техния хал ...Ще си като тях . Не си мисли, че като имаш пари, ще си нещо различно :))) Въпроса е какво щеше да прави източна Европа, без западна ! След 50 гпдини унищожителен комунизъм.