157

Форумен криминалист

преди 5 години

Докато нашата журналистка е насилвана, обезобразена и са оставени множество следи. Вероятността това да е професионално убийство е нищожна.Полицията не се опитва да прикрие истинския убиец - в това съм напълно сигурен. Успяват ли да комуникират правилно резултатите от разследването - не, разбира се, но това не ги прави съучастници в убийство, каквито се опитват да ги изкарат онлайн троловете и ***.

156

месара

преди 5 години

близките умоляват, ама журналистите не разбират от молби, бутат се на всякъде и пишат кво ли не!

155

Форумен криминалист

преди 5 години

Това, което е известно е, че тя дори не е правила интервюто за Джи Пи Груп, а нейн колега.Кой по дяволите ще тръгне да убива някаква треторазрядна журналистка, работеща в телевизия, която се гледа от няколко хиляди души, за да прикрива злоупотреби с евросредства? И то по такъв брутален и жесток начин, който ще покърти обществото. Словашкия журналист, който работеше по подобни теми, беше застрелян, малтийската журналистка - взривена. Така действат професионалните убийци - без емоция, чисто.

154

Форумен криминалист

преди 5 години

По дяволите, каква разследваща журналистка е била тази жена като доскоро е водила лайфстайл предаване - "Подиум" ? Това предаване са прекръства на "Детектор" и почва да се занимава и със социално-политически теми, но от началото на месец септември, тази година. Тя обаче не е разследваща журналистка, както беше добре обяснено в един друг сайт, а просто е интервюирала някакви хора по актуални обществени теми.

153

Анонимен

преди 5 години

TOP криминалисти от София, начело с Цацата и новия вътрешен отидоха в Русе, да не би случайно някой да не изпорти сценария.

152

Анонимен

преди 5 години

Преди малко казаха по една телевизия, че са го заловили в Германия, близо до Хамбург. 21 годишен. Българските гастарбайтери са го надушили, те се познават много добре кой, какъв е. Лека и пръст на жената!

151

Форумен криминалист

преди 5 години

Майко мила, *** прости, спрете сееееее!!! Историята от Нови Искър се повтаря отново, когато 80% от народа се побърка по някакви фантасмагорични теории, а то се оказа най-обикновено битово убийство - да, *** ***, 100% е сигурно, че е такова, а не някакъв политически заговор.Та, много е вероятно и това убийство да е такова. Просто вероятността да е такова е много по-голяма, отколкото причината да е свързана с работата на журналистката.

150

Анонимен

преди 5 години

Има малък прираст ,защото са малки доходите ако доходите бяха други населението щеще да се увеличава.Сигурно. Братчедите в маалата с 5-6 деца сигурно имат повече доходи от богаташа с едно.

149

.

преди 5 години

Всеки взима отношение по всички теми. В тая държава всеки е "по-компетентен" от разследващите, всеки знае как да се управлява държавата и всичко, по всички теми. Сега това жестоко убийство е най-интересното на коня с капаци-средностатистически българин. Но след няколко дни ще се забрави и кой какво казал си останало. И така всички ще се върнат да обсъждат Биг Брадър и Фермата, Божинов , Гришо и така...

148

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здрава съдебна система пийте валериан. У нас корупция няма. Винаги някви клошари болни и ненормални са виновни.

147

Реалист

преди 5 години

КОЙ луд доброволно ще информира полицията за каквото и да е, след като всичките минаха в графа доносници и прокуратура и полиция разгласяват всякаква информация и четат присъди пред микрофоните. Същите тези прокуратура, следствие, полиция и съд стават адвокати на престъпниците.

146

Анонимен

преди 5 години

И той се е чувствал потиснати самотно дете. Мразел е чичовците, които са целува ли майка му. Днес вижда в жените майка си. И се отнася така с тях, както тя се отнасяла с него. Той ги наказва. Тежка травма в детството го е направил да бъде такъв. За това не изпитва удоволствие от секса, а само на открито така се възбужда да го гледат. Той не се притеснява от това че е бил гледан или сниман. Не счита че извършва нещо нередно. Счита че прави любов. Чрез болка гняв и ярост. Вид разбиране за любов.

145

Сулювич

преди 5 години

Значи в Румъния има повече *** от България. Там има построени палати от емигрантите и стоят празни, но никой не ги пипа, не ги разбива. Оня ден откраднаха едно кашонче с орехи от балкона на брат ми. За къщите по селата няма да говорим.

144

АнонимеН

преди 5 години

ЕДИН ЧАС НЕ Е ПРОБЛЕМ ! КОГАТО ГО ПРАВЯ С НЯКОЙ ОРГАНИЗМА МИ ЯВНО СЕ ПРИТЕСНЯВА И ИЗОБЩО НЕ ИСКА ДА СВЪРШИ ! АКО СИ ЛЪСКАМ ЗА 10 МИНУТИ И ГОТОВО ДА КАЖЕМ НО С ЧОВЕК НЕ СВЪРШВАМ НА ПСИХИЧЕСКА ОСНОВА Е ! ИЗВОДА Е , ЧЕ Е НА ПСИХИЧЕСКА ОСНОВА МОЗЪКА РЕШАВА!ХОРА РАЗЛИЧНИ ЕДНИ ИМА САМО ГИ ПИПНЕШ И СВЪРШВАТ НЕМА И 5 СЕКУНДИ!

143

Анонимен

преди 5 години

В този момент става животно агресивен, яростен изпада в амок. На момента както люби така те мрази и настъпва тежкия момент. Удря без граници и мисъл за последствия. До смърт. Без да изпитва капка вина за това. Всичко е шега. Дори когато е умряла той си е помислил, че тя нещо се шегува, защото той се е шегувал.Лошото при него е че никога не изпитва съжаление вина за това. "Какво толкова има и други жени!" Той има много ниско мнение за жените, явно майка му го е отхвърлила, като малък заради мъж.

142

Анонимен

преди 5 години

България = концлагер. Бедност, мизерия, безнаказаност, липса на закони, дезинформация, манипулации на всичко и на всички нива, някои са равни, ама други са повече, полицията съществува, за да напредва в специални мисии като "наднормено тегло" и "хемороиди от седене по цял ден", политиците са бивши, настоящи или бъдещи престъпници, мутрите станаха общински съветници, директори на фондации, спрведливостта е някакъв блян, който пак трябва някой отвън да ни донесе.Бивша държава е това.

141

Една българка

преди 5 години

Фалшива новина Събудите се Българи За пореден път хвърлят пепел в очите на народа Б Борисов е издигнат от подземния свят Няма нищо странно в това да се изчисти от неудобните СИСТЕМАТА УБИВА

140

Анонимен

преди 5 години

Профил на мъжа от написаното до тук.Иска му се, но не му стиска. Това е, като да искаш, но да не знаеш как да си поискаш от една жена. По отношение на жените му е лесно в комуникацията нещата се говорят с истинските им имена. Секс всичко. Но когато се стигне до действителния допир срещата очи в очи нещата се изменят. Става дистанцира явно се пази, бил е наранен в детството си. Иска любов, обич. Но я иска тук и сега не може да приеме че ще бъде отхвърлен, че някой ще го находка.

139

до 159

преди 5 години

незнам,и аз чета и се чудя,но явно има нещо гнило с тази миска омъжена за червен олигарх назначен от ДС купил си самолет щот имал мазоли да ходи пеша.

138

Анонимен

преди 5 години

v komentar 130 e istinata.