195

До 207

преди 5 години

До АнонименВероятно си "столичанин", вероятно си в някоя фирмичка и кюташ за 2 бона,а те осигуряват на минималната,но иначе разбираш от всичко... Вземи си представи,че си в далечната провинция на възраст ни за пенсия, ни за всякаква работа,а на около няма никаква, освен на смени по 12 ч, да те осигуряват на 4, и да ти дават под минималната,а работата е робска..Това е реалността извън Сф, и докато не проумее властта,че няма ли работа из првинцията, все повече "софиянци" ще идват.....

194

Анонимен

преди 5 години

До ИнфоКато не ти стигат 1100 лева ще си търсиш по-добре платена работа, в София има колкото искаш, но трябва да имаш и ти какво да предложиш.

193

Анонимен

преди 5 години

До211. И мойта е 1100. И тя не стига. Добре, .че бягам от работа та препечела некакви 500. А *** и те не стигат Та дам нещо под наем.За бизнес в България нестава. Системата е сбъркана. В краденето е спасението..

192

експлоатация

преди 5 години

До Анонимен 189Даването под масата беше преди 10год. в строителството.СЕГА НИКОЙ НЕ ДАВА ПАРИ ПОД МАСАТА.ОБРАТНОТО- РАБОТИМ ПОВЕЧЕ, ПЛАЩАТ ПО-МАЛКО.

191

Циник до 207

преди 5 години

Паляче... когато аз съм се "хванал" на работа - ти си се учил да ходиш.Отдавна обърнах гръб на ***... за мен е въпрос на достойнство - да работя истински...и да ми плащат истински..А дървени философи , като теб - валяло...Форумни борци, и мрънкачи!Непоздрави от Франкфурт

190

Анонимен

преди 5 години

Ако плащаш наем 1100 са малко,но ако не плащаш извинявай но си като сина ми,на него и 11000 няма да му стигнат и си го признава.За една седмица само за неговата душица е опаткал триста лв.за както казва социален живот т.е. кафенце с приятели.

189

Анонимен

преди 5 години

АМА НЕ БЪРКАЙТЕ "ЖИВОТ" СЪС "СЪЩЕСТВУВАНЕ"!

188

Тошо артиста

преди 5 години

Системата е сбъркана. Не крадешли с колхозниците заедно в колектива няма да имаш нищо. Но ако крадеш си оставаш беден.заедно с целокупния народ. Държавата и партията са богати. Това трябва да ви радва.За големите пари, партията казва кой може.

187

Анонимен

преди 5 години

София категорично не е 1300000 но не е и 3000000.Най-вероятно е между 1500-1800000 души.Виж АтИна е прибрала 40% от гърците и е просто един ужас.Като я видиш от Акропола свят да ти се завие.Като Кабул но в бяло,докъдето поглед стига сграда до сграда без зеленина а топ центърът на АтИна прилича на бразилско гето.Съвсем са се отпуснали атинските власти.Явно у нас е много по-равномерно развитието та не сме наистина 3000000 в София.Слава Богу.

186

До 206

преди 5 години

Колега в София 1 300 000 са регистраните, останалите разкарващи се из софийските улици с номера ВТ, КН, РВ, Е, ЕВ, Н и т.н., очевадно се водят че не живеят там, но физически трайно са се засилили тук. Като прибавим и ордите от Перник и останалите градчета в радиус от 50 и повече километра, се получават около 2.5 млн. работещи и живеещи в София.

185

Анонимен

преди 5 години

Бъркай с едната ръка на черно с другата по договор. И ако си с пенсия и ако даваш под наем. Е това е средно статистически работещ. За 500- 600 с договор.

184

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Логично е че 20000 милионера колкото има в България, десет пъти повече на глава от населението спрямо Германия, че са докарали народа до просяшка тояга. Нали искахте десни управления и див капитализъм. Честито, избрахте си го, сега му се наслаждавайте. Продължавайте все така да гласувате за СТАБИЛНОСТТА.

183

Анонимен

преди 5 години

Колега София е не повече от 1 300 000 така че както и да ги смяташ не е една трета, и не може да бъде критерий за останалата част от населението.

182

неграмотник

преди 5 години

"Повече от 2,3 млн. българи, което представлява 88% от населението, живеят с месечни доходи до 1000 лв."!!!!!!!! Ние напрово сме се стопили бе авторе :)

181

Анонимен

преди 5 години

Какво има из дълбоката провинция и селата,КОЯ ПРОВИНЦИЯ И КОИ СЕЛА?Който е недоволен идва в по-недълбоката провинция,ако и там не е доволен отива в по-големия град,ако и там не става отива в големия град,оттам ако не бива в София а оттук и на запад.Който работи за малко пари сам си е виновен.Като си гледам роднините в малък град пък макари и туристически но не на море никой не е закъсал за парче хляб.Заплати,пенсии ако не те мързи от земята и туристи допълнително,ако искаш запада,никакъв проблем

180

Анонимен

преди 5 години

Е това управляващите да го прочетат и да направят нещо а не само да обиждат президента.

179

До 198

преди 5 години

В София колега живее и работи една трета от населението на България, така че тя е измерителя, ти не си измерител.

178

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникАко работиш за 600 лева си превил врат пред собствения си мързел и безотговорност. Аз как мога да изкарвам в пъти повече?

177

Анонимен

преди 5 години

"В ГЕРБ са повече комунисти"а да ме прощаваш но ми се чини че ней баш тъка.Са те в ГЕРБ може да са комунисти,ама са от третия ешалон защото първия и втория са БКП и СДС!!Докато Борисов е разтривАл ушите на бай ви Тошо както твърдите БАШ АПАПИТЕ ОТ ЦК НА БКП вече са били "бизнесмене" и "банкере" и са давАли пари,та са далИ и на бацето и той станАл бизнесмен.Като гледам ни Кънчо,ни КОльо,ни зализания от Разград,ни ветковци,ни Румбата електрото,ни Кире контрабандисто,ни Гришата от Ловеч са от ГЕРБ!

176

Анонимен до 197

преди 5 години

Колега София не е критерий за финансова стабилност на Българина, я се разходи из дълбоката провинция и селата.