137

Ууу

преди 5 години

ГЕРБ спря Южен поток

136

Анонимен

преди 5 години

За спирането на проекта "Южен поток": Не е имало външен натиск!-------------Вашта леля дуП--екратска!!!!!!!!!Лъжете повече от дърт Р...М 45%!!!!!!!!!!!Затова харата не ви вярват!!!!!!!!!!

135

Ели

преди 5 години

Ваше право, Г-н Анонимен!Козлудуй още изнася евтин ток.70 фирми са на изхода на Козлудуй, само 5% участват в микса на фактурите ни..Какво стана с ПВО и ракетните комплекси.Нещо за МИГ 29.12 милиарда ни трябват за водна инфраструктура.Нямаме канализации в столични квартали.Турция строи със близки до КОСМИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ.В правото има понятие "пропуснати ползи".Няма смисъл да коментираме, защо Диляна Георгиева беше уволнена,ТРУДНО Е ДА СИ ЧЕСТЕН.Рискуваш живота си!

134

Анонимен

преди 5 години

До Елие незнаех че ЮП е щял да ни подарява по 2 милиарда долара :))) и въобще не съм чул някъде някой руски проект да е съпроводен с подаряване на каквото и да е

133

Зозо

преди 5 години

Я каква удобно къса памет имат герберащите, та той сам другарят Борисов се похвали че го е спрял, за да покаже колко лоялни партньори сме. Това трябва да сме го забравили вече ли? Беше толкова скоро, поне изчакайта малко от кумова срама

132

Ели

преди 5 години

До 135,Ако подарявате безвъзмездно всяка година на България между 500 МИЛИОНА и 2 милиарда ще разбера, че нямате интерес.Виждам, че сте богат, ами подарете на държавата минимум 500 милиона, ей така от нищото, в името на липсата на интерес, явно е, че сте БОГАТ и обичате да дарявате милиарди!

131

Поручик Ржевски

преди 5 години

В момента има страшен натиск към Германия за да спре СеверенПоток2. Натиск има защото има съпротива, а германците не са прости.А към нас изобщо не е имало натиск.Просто МкКейн дойде, каза нещо и ние веднага раболепно спряхме северен поток.Това не е натиск, а просто команда.

130

Ели

преди 5 години

Не знам защо, но където чета неясен договор ми излиза името Пеевски Делян!И Британия, та питайте кой работи в Британия, има ли връзки с посолството, къде е бил роднината му след соца - 99% вербуван, против интересите на България - открито, там откривам и връзка със Сирия!

129

Анонимен

преди 5 години

че то на нас пък какъв ни е интереса от въпросния ЮП. за лично невиждам никаква полза от транзита на газ, е и в момента транзитираме по 35-40 млрд кубика, какво полза, никаква

128

истина ви казвам

преди 5 години

Рашките обичат да говорят на едро.Просто Путин използваше ЮП за да дирижира вътрешната политика.Като насади БСП с Орешарски, вече нямаше какво да направи по-лошо на България и се изгаври. Ни вече сме похарчили парите, пени се не пени ще го ядем. Пък и е повод за още злонамерени акции.Сега ние тук се караме, а той се кефи. Типична руска перверзия.

127

Ели

преди 5 години

Виновни за спирането на Южен Поток: Джон Маккейн - САЩ, Кристалина Георгиева,Жозе Барозу - пред. ЕК,Британия -Ричард Стаг и Джонотон Алан 37 години - става директор по Националната сигурност на Форийн офис - колко е хубаво да си м ръсник и агент на Лондон - платен, Кондолиза Райс и Хилъри Клинтън, Посланик Марси Б. Райс, Вицепрезидент - Джо Байдън - САЩ, Йордан Кънев - Меглена Кунева - България, Дейвид Камерън Британия, Росен Плевенлиев БГ.Липсата на достойни политици - Орбан - Унгария.

126

Анонимен

преди 5 години

Путин много добре знае за институциите от Козяк. За мераците за шистов газ и за конфигурацията от три пръста с преобладаващ среден.

125

стига с таз русия

преди 5 години

Просто руснаците обичат да извиват ръце и да обвиняват другите.Затова с тях не трябва да има ож беш. По-скъп газ откъдето и да е ще ни излезе по-евтино отколкото да се занимаваме с тези нещастници.

124

Анонимен

преди 5 години

е аз доколкото си спомням ЮП го спря другаря Путин, при посещението си в Турция, явно ердогановия му е харесал :)))

123

дедо Ви

преди 5 години

Орешарски да си каже!

122

Анонимен

преди 5 години

немало било пари за майките, е как ще има 3 млрд изсипани в Беляне, 800 млн още седат блокирани в ЮП България, е от къде ще има, хвърляте пари на руснаците да щракат с пръсти по казината на Монте Карло па после нямало било пари, е нема да има

121

-

преди 5 години

Да бе, да! Повярвахме ви!Как може да сте такава долна ***. Нима мислите, че Путин незнае повече от една плюнка /Делянчо - мазната противност/ в политиката??? Айде бе!!!

120

Анонимен

преди 5 години

Хахахаахахаха! Вярваме ви!!!

119

Анонимен

преди 5 години

До 120аре стига си писал глушпости, нищо не сме изнасяли, аре застани на което и да е КПП или път да видиш ТИР след ТИР, тия тирове е така според празни се разхождат заради пропагандата на некой, а огледай се малко :)пак те питам, какво ще ги праип тия 2000 мегавата от Белене, при положение че и сега имаш излишък на мошности от над 4000 мегавата, и няма къде да ги реализираш

118

АВС

преди 5 години

Добре че се намери някой да отвори очите на повечето от писачите!