389

до Путин

преди 5 години

Жужи, целивай са сега със султана.Кво ни мислиш нас?Я вземи му вдигни цените на газта колкото е цената за нас да те видим ***.Добре, че не си ми пред очите.***!Като те пратят в Хага лично ще дойда да ти се изсмея в тъповидната физиономия.

388

Божидар

преди 5 години

Да бе - и македонците са измислили азбуката, а и червената армия е спасила евреите.

387

Корнелия

преди 5 години

Това е положението, Путине. Сори.

386

Анонимен

преди 5 години

Така ли бе гнoм?Я кажи защо минималната заплата в жалката ни страна е два пъти по-голяма от Великата ти ***?

385

Силвестър

преди 5 години

Руснаците сами спряха ЮП, веднага щом Ердоган реши да обръща палачинката. Всичко е много просто - Ердо иска комисионни, Путин се възползва геополитически така да се каже. Всичко щеше да се обърне ако бе успял преврата в Турция. България се оттърва от голям проблем. Някой го яд и е много злобен. Не му влиза в работата на Путин да решава какъв е интереса на България, но щом иска да говори каквото си ще. Ще поживеем, ще видим.

384

Анонимен

преди 5 години

те освен борисов и плевнелиев, първанов и р. овч. да не са по-хубави? кой поръча ядрени реактори за милиарди долари, без да има план за площадка и без осигурени пари да строи? всеки политик сочи с пръст другия, но не вижда себе си. и на всеки един от тези скъпи политици децата им учат и живеят в чужбина. а вие си умирайте от умиление, като видите тръмп или путин по телевизията. само че те са американски и руски президенти и се грижат за народите си, и не се продават за долари и рубли.

383

Анонимен

преди 5 години

ББ към ВВП: Не че не беше прав, прав беше. Заслужаваш да не не полгледна, ама...

382

До 387

преди 5 години

Пак предположения "ако" и лъжи. Аз винаги съм бил ЗА ЮП, не не при тези дупедавски условия!Ботоксът знаеше, че не отговаря на европейските условия, но ако мине, ако не-ще всее раздор. В проектът бяха заложени 1 милиард евро за разпределяне под масата и именно тези пари скараха фирмите на БСП и ДПС, които далеч не са антируски.

381

Анонимен

преди 5 години

320 коментара дотук и измежду тях поне 300 експерти по пренос на газ, ценообразуване, европейски право, геополитика, проекти, бъдещи печалби. чудя се защо не се колонизирали плутон и алфа кентавър с нашите знания и умения. после да не се чудите защо пожарникари или безработни стават премиери, а философите разбират от хидроинженерни станции :).

380

Анонимен

преди 5 години

ТАМ е въпросът че ние не живеем в свободна страна -само така изглежда-страната е с много по -репресивни режими отпреди 89г -и ще става с още повече.за това говори и големият брой напускащи -ако е една демократична държава с принципи и закони интелектуалци и работници няма да бягат от собствения си дом--явно има много ***

379

до анонимен

преди 5 години

Няма никакъв проблем.На който не му харесва може да замине където поиска.Живеем в свободна страна.------------Яяя, още една "ов....ца!!!!!-)))))))Момче, ние сме точно толкова свободни колкото ни Позволят!!!-))))Вземи прочети Оруел. Може и да ти светне колко си "свободен"!

378

Анонимен

преди 5 години

И е прав как така при забрана от ЕС да търгува с Русия Германия има множество с Русия пък ние все се съобразяваме със санкции .Има ли двоен стандарт в ЕС -ДА към кого към Балканите .А това че нашите са търгаши и гледат какво да овапцап за собствения си джоб сме си единствено само ние виновни ,защото го търпим -за министър-председателя става въпрос -или нищо не разбира или всичко слага в собствения си джоб -НИЕ КАТО НАРОД СМЕ СИ *** НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН

377

Анонимен

преди 5 години

Руснаците може да се ядосват,но България е в НАТО и ЕС.Това е положението.

376

Анонимен

преди 5 години

Като обичате толкова много Русия и Путин, излизайте от ЕС и НАТО и се присъединете към Русия. Кой ви пречи?

375

Анонимен

преди 5 години

Няма никакъв проблем.На който не му харесва може да замине където поиска.Живеем в свободна страна.

374

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 390Еб..вали сме Русия след Освобождението??? Като ни е освободила, какво е очаквала от нас, да станем нейна колония? Я, кажи, Освобождението безплатно ли беше или си го платихме?

373

Анонимен

преди 5 години

Българите са продажно племе.За два сребреника и майка си ще предадат.Борисов и Плевнелиев са доказателство за това !

372

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 368Щото Турция не е васална на ЕС. Турция си прави каквото си иска и си носи последиците. А ние сме в поза "партер".

371

Анонимен

преди 5 години

По същият К****ски начин сме ебавали Русия и след Освобождението , Русия ни освобождава , но на *** му се приисква да е в интимни отношения с Германия и Австро-унгария , после се чудим защо Русия е такава или инаква ...

370

Анонимен

преди 5 години

Мамка им и руснаци. Предложиха Южен поток защото знаеха че ще откажем.