8

Хааа

преди 5 години

Е не!Това е краят!

7

AZ123

преди 5 години

Ха добра идея, още една много добра никакви заплати на работниците и връщаме на робовладелческия строй. Тези ОИСР да не са дъщерна организация на ръководената от В.Велев и Домусчиев, защото подобни гениални идеи дават.....

6

Анонимен

преди 5 години

До ФактТо не плащаха при 30%,не плащат и при 10%.На практика единствените,които плащат данъци са обикновените граждани и то най-вече ДДС и акцизи.Богатите на практика прехвърлят разходите си за живот към фирмите,които обикновено пък са на 0(счетоводно).Изобщо...--ФАКТ !

5

Анонимен

преди 5 години

Нулев корпоративен данък?-това е краят на институцията, наречена "държава"!амин!

4

Факт

преди 5 години

То не плащаха при 30%,не плащат и при 10%.На практика единствените,които плащат данъци са обикновените граждани и то най-вече ДДС и акцизи.Богатите на практика прехвърлят разходите си за живот към фирмите,които обикновено пък са на 0(счетоводно).Изобщо...

3

Анонимен

преди 5 години

Питайте Лукойл-ците дали е възможен ;)

2

Анонимен

преди 5 години

Малко е. Трябва да плащаме 45 процента премия на фирмите. Тогава ще видите декларирана печалба. Печалба за милиарди ще отчитат.

1

opetkov

преди 5 години

Предложението не отчита алчността и изобретателността на българските " бизнесмени". Ще намерят начин да изпортят и малкото положително в това предложение и тогава печалбата ще отива само за "инвестиции" в собствения джоб.