142

Jo6

преди 5 години

От къде ги намирате тези фъфелковци ? Искат пари, стига бе, направете и вие неща за народа.

141

Анонимен

преди 5 години

Ехеееее, къде този късмет да сме под окупация на САЩ бе, нашия...То, ако бяхме под американска окупация, с моите данъци, знаеш ли в каква болница щяха да ме лекуват? В космичекси кораб направо.

140

АНОНИМЕН

преди 5 години

ТОЧНО ТАКА НАПРАВЕТЕ ТАЗИ ВНОСКА НЕ 12 А 120 ЛВ ТА ДА МОГАТ И ОСТАНАЛИТЕ ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ КАТО СКОРО ОПОВЕСТЕНИТЕ ДОКТОРИ МИЛИОНЕРИ С НАДУТИ БАНКОВИ СМЕТКИ И ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ. РАЗВЪРЖЕТЕ ИМ РЪЦЕТЕ ДОБРЕ ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИНА КОЙТО НЕ САМО, ЧЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ АДЕКВАТНА ЗДРАВНА ПОМОЩ АМИ ЩЕ ГИ НАПРАВИ СУПЕР БОГАТИ. ОЩЕ НЯКОЯ ПРОСТОТИЯ НЯМА ЛИ ДА СЪТВОРИТЕ.

139

Анонимен

преди 5 години

Дайте Още и Още пари - *** овце , ще ви стрижеме до кокъл !И пак ще плащате под масата, ако не искате някое студентче от вчера да ви прати на оня свят.щракайте пред компа мешунгери ,докато ви "оправят" отвсякъде

138

а

преди 5 години

"Под масата" вече пари не се искат, цените са си съвсем легално написани на ценоразписи в болнците - ако искаш. Ето, за разбиване на камък в Мед. Академия- 200лв на касата на болницата. За преглед при Уролог в Токуда- 150лв. Тези неща ще се променят ли с тези 12лв? Няма как - добрите доктори взимат пари, дали "под" или "над" масата - едно е сигурно - даваме ги щом трябва.

137

Iceblast88

преди 5 години

Сега просто ще излеем едни пари в една издънена кога и накрая на месеца пак ще ревнат, че няма.А индивидуална партида кога? Така всеки ще може да следи дали не се източва касата на негов гръб като има писани манипулации, а човека реално да не е стъпвал в болница. Защо все трябва да се дере кожата на данъкоплатеца вместо да се хванат и да си вършат работата в министерствата?До кога така?60% от реално заработените от нас пари се крадат от държавата под формата на данъци и осигуровки и накрая нищо

136

Анонимен

преди 5 години

Така ще е занапред , свиквайте . Търпението на агнетата неминуемо ще доведе до още по-голямо и безпощадно стригане. Няма някой си мисли , че докато стои и гледа да не си рзваля хатъра , някой друг ще се погрижи да му стане по-добре :)

135

Iceblast88

преди 5 години

Колкото и пъти да се вдигат здравните парите все няма да стигат поради следните причини:Огромни пробойни в здравната каса!Огромен брой наплащащи, но ползващи!Преди да вдигаме данъци, защо просто не си преструктурираме разходите? Като не си здравно осигурен просто да нямаш достъп до болница, да си видят от къде им изтичат парите, да си съкратят безполезните *** в системата и тогава вече ако след 2,3 години парите пак не стигат бихме могли да говорим за вдигане на данъци!

134

Хх

преди 5 години

една от важните задачи в здравната реформа би т/ о да бъде пресичане на корупцията. От тук да се започне. Иначе новата реформа к. Се предлага ще раздели хората на по- богати, к. Ще могат да си плащат в по- скъпите, реномирани болници, и на по- бедни, на к. По джоба ще бъдат ниско качествени здравни услуги.

133

аник

преди 5 години

до анонимен 61 то да е само за неговата къщичка ОК но нали и Вл.Горанов трябва да си завърши прогимназията гето я е почнал. Абе до кога ще се заблуждаваме че работят за народа на кой му пука.Който грабне кокала не пуска.Няма чест и принципи .Някой да си е подал сам оставаката сам????

132

Анонимен

преди 5 години

Да ги пратим, министрите де, в Куба, да се понаучат от там на здравеопазване. От САЩ вече организират екскурзии за лечение на бедни американци, и що интересно - болните са много доволни!

131

Х

преди 5 години

Недопустимо е да работиш едновременно в държавна болница и да въртиш частен кабинет, и да си прехвърляш пациентите от едното на другото място. Крайно време е тези порочни страни от системата да се пресекат.

130

Анонимен

преди 5 години

"12-те лева за здраве били в пъти по-малко от тези "под масата"---Абе, министЪре, абе, Онаниев! Гарантираш ли, че "тези под масата" вече няма да ги има, след като плащам допълнително?Аре, скрий се под масата!

129

Анонимен

преди 5 години

Да, ама 12-те са в допълнение на тези под масата, а не ги заместват. И тази година са 12, следващата 36 понеже се е качила цената на газ или пшеница или е новолуние и тн. Имат късмет тези тикви че Меркел съсипа Германия а УК стягат Брекзит, иначе никой да не им е останал досега тук да плаща вноски.

128

Анонимен

преди 5 години

МВР съживява загинали на пътя, за да си върже статистиката и да се похвали пред обществото с по-малко инциденти на пътя. Това алармираха от Института за пътна безопасност. Не е тайна, че от няколко години вътрешното ведомство злоупотребява със статистиката, като променя цифрите в своя полза. Целта е да отчитат по-добри резултати.

127

Анонимен

преди 5 години

Щом сме европейци, нека бъдем такива и по заплати! Референдум, минималната заплата да бъде 1500 евро!

126

Анонимен

преди 5 години

Всички тези екстри ги имаме благодарение на окупацията на САЩ

125

Анонимен

преди 5 години

Какво стана с индивидуалната здравна карта на пациента? Ало измамници ...... Какво искате? Всички в купом да пълним да пълним едни сметки, а единици от Вас да крадат от тях.

124

ганьо

преди 5 години

по-вече в пъти са откраднатите от министъра

123

Анонимен

преди 5 години

Според мен, проблема започна ,като направиха държавните болници търговски дружества и така ги принудиха, да мислят само за печалби. После, раздуха системата с личните лекари , какво лошо имаше в стария модел , една болница , всички специалисти в нея , отиваш и се лекуваш. Също така , не разбирам какви са тея уж частни болници който са на издръжка от държавата , чрез дотации . Нали уж са частни , защо ползват обществен ресурс ?