13

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Харесва ми този мъж Зоран,не се предава лесно.Призовавам мислещите за бъдещето на държавата си македонски граждани да го подкрепят на...следващ референдум и да се излезе от...орбитата на Сърбия.Иначе ще продължите да сте...южната провинция на сръбската държавица,а винаги е...зле да си провинция.

12

Лалала

преди 5 години

Опааааа.Този е същия като баба Мей.

11

Анонимен

преди 5 години

Явно и този е въжеиграч, жонгльор. На Балканите политиците са еднакви. Хванат ли кокала /моркова/ не го пускат при никакви обстоятелства.

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Заев е като Тиквата. Те го плюят той си мисли че дъжд го вали ...

9

Анонимен

преди 5 години

В България политиците ститакат кокала, в Македония морков!

8

Бате Гойко

преди 5 години

"Заев определи референдума като явен успех, след като "огромно мнозинство" от гласувалите са одобрили промяната на името..."ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА Цинична западна марионетка, нямаща връзка с реалността. Ако не се сдаде сам, народа може да го помете.

7

Анонимен

преди 5 години

Оставката в джоба си ли носи, по примера на един едър балкански премиер?

6

Е па нема

преди 5 години

Нема държава Македониjа!!!

5

V

преди 5 години

Зайо че вкара македонско в гражданска война! народа му не иска ЕС ,а той напира....Че гледаме сеиро!

4

М да

преди 5 години

Заев е американски агент внедрен да вкара зорлен Македония в НАТО....... ЕС никога няма да се случи но САЩ искат Македония в НАТО за да могат да контролират Китай с Новият път на Коприната и Русия която искаше да прекар потока от там.....Всичко напък на македонците които ненавиждат НАТО.Само албанците а гласували ЗА.. Християните са бли под 20%

3

Анонимен

преди 5 години

При такъв червен картон тоя да говори за успех показва че за него действителността няма значение. За такива като него желаното от тях е действителното без значение мнението на другите и не на последно място защо беше нужен целия този цирк след като в края на краищата решението какво да се случи ще се взима от политиците.

2

Обединителя

преди 5 години

Недей Зайо,недей че си разтръках гъзерете от тичане да те направя европейски ЧЛЕН.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма да пусне кокала този заек.