24

Шоп

преди 5 години

Не съм бил в Кьолн, ама онова най в ляво, горе, нещо като кулата в Берлин ли е или е минарето на джамията?

23

1

преди 5 години

До Анонимен-21,ти свикна ли.

22

Анонимен

преди 5 години

Архитекта се постарал да отвори мюсулманската мафия чрез новия дизайн, но докато рхитектурата е от 21 век, то религията - средновековието !

21

Анонимен

преди 5 години

Интересни сте вие от сайта..тъкмо се зачетох в коментарите и ми стана любопитно с Атакист-а( неговите мнения винаги будят интерес), а вие вече сте го изтрили, но сте оставили мненията на опонентите му. Не е добра вашата сбъркана цензура да ви кажа..но както и да е.

20

Анонимен

преди 5 години

"Понеже им беше отказано да държат речи, министър-председателят на Северен Рейн-Вестфалия Армин Лашет и кметицата на Кьолн Хенриете Рикер разбираемо не уважиха проявата."Забрането им било да присъстват? На премиера и кмета? Що за женски полови органи са немските управляващи?

19

Анонимен

преди 5 години

Поредното логично падение на немските ***, робуващи на мaлoyмните брюкселски "ценности".

18

Онур и Шехерезада;)

преди 5 години

Баси джамията, тя като космически център.Преди година, в турската преса, четох едно изказване на Ердоган, че ще превземе Европа без *** и една пушка. Оттогава все го търся за да си го сейвна, ама не го намирам. Явно го покриха, но от мераците си не се е отказал.

17

Анонимен

преди 5 години

Немците да идват да се учат от нашето ДПС и да свикват с изути ***. Колко ни натискаха за правата на малцинствата и за европейските ценности, а сега като им се върна бумеранга плачат жално...

16

Анонимен

преди 5 години

Вьншния отдел на ДВ е собственост на ц.ионистите а на тях гореспоменатия им развали играта, мька мька.

15

Анонимен

преди 5 години

Тя цялата Москва е 8 милиона.Християни няма ли?!

14

Православен

преди 5 години

Европейските ценности!

13

Анонимен

преди 5 години

Московската джамия е най-голямата в Европа. В Москва има два милиона мюсюлмани.

12

Анонимен

преди 5 години

Има някаква голяма игра която ще лъсне но ще е късно, няма логика и разумно обяснение за политика та на ЕС и най-вече на Германия и Франция, превърнаха се от бели страни в арабски и черни !

11

1

преди 5 години

До АТАКИСТ,с твоята,така ли са направили,трябвало е ,и теб ,че да се успокоиш,и да не драскаш глупости.

10

до 10

преди 5 години

Путин откри още по-голяма Джамия в Москва - отново с Ердоган - потърси си снимките в Интернет от преди години. Дори, ако не ме лъже паметта е най-голямата в света. Русия има мюсюлмани повече и от Европа. С Бялата раса се приключи, това е щото белите са наивни и се мислят за морално възвишени и че всички им мислят доброто, а белите жени дето масово раждат и от н3гро няма да коментирам!

9

Анонимен

преди 5 години

Само тавариш Путин може да спаси Европа от тая ***...

8

от париж

преди 5 години

джамийте са вече 160, църквите 117, квартала на колометри от центъра, където са погребани френските крале е под контрола на Ислямистите, бял не смее да припари. Страната Франция падна, освен това Макрон с президентски указ въведе Арабският за официален във Френските училища! Продажните медии мълчат - те както и политиците ви ви продадоха за 30 сребърника, както еврейте продадоха и предадоха Месията!

7

Анонимен

преди 5 години

Германия да свикват! С унищожителната политика на откачената лелка финансирана от психопата Сорос, това ще е бъдещето на Германия! Джамиите ще никнат като гъби. Интересното е че в деменциалните политики на ЕС, се говори за интеграция, а всъщност ще стане така че европейците ще трябва да се интегрират в собствените си страни, защото на всички е ясно че мюсулманите, не желаят да го правят, а налагат своето си!

6

Анонимен

преди 5 години

Това ли е джамията ? Минали са на друг левъл хората !

5

амед

преди 5 години

Братя, печелиме, Европа е наша! Днес в Хамбург църква я направиха джамия, а докато своляха клъста и слагаха полумесец, някаква стара бяла баба плачеше, че и 3-ти й деца били кръстени там и как може немското правителство да прави това. Ами може - Мъркъл е наша!! Еврабия до 5 години - още малко и почваме геноцида над тия неверници!!!