91

Нико

преди 5 години

Не в нато и ес ами направо в преспенско ли беше езерото им направо там да скачат с камък на шията . На времето българия им даде военна техника а те я нарязаха и после реваха че била стара 40539

90

Анонимен

преди 5 години

И сега,да не стане,както оня филм - "прелъстена и изоставена"!Демек,кзано на "югоизточно бащин език",вие подпишете и се обявете за Севрна Македония,пък може и да се напъхате в бандата НАТО и станете поредната руска мишена,а така лелеяния Юроспийски съюз,може да го гледате през десет криви макарона,през следващите столетия,ако разбира се ,не се разпадне в следващите няколко години.Ама няма да сме бунаците на хилядолетието само ние я?!Има и други,дето се натискат жестоко,за това престижно звание

89

Анонимен

преди 5 години

Ако македонците от всички страни се обединят ще стане страшно.Именно за това ЕС се опитва да ги приватизира.

88

Jo6

преди 5 години

Интересно, какво значение има името ? По правилно беше "ЮГОСЛАВОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ" НО НЕЙСЕ ?

87

Анонимен

преди 5 години

Горките българи, 3 милиона човешки ресурс на Запад, ако знаят какво ги чака когато заприижда още човешки ресурс от Македония и пазарът се пренасити с ресурс - какво става с цената.

86

Анонимен

преди 5 години

За последните 142 години, България за четвърти път предава Македония.Как искате да ни обичат.

85

Анонимен

преди 5 години

Горките македонци, ако знаят само какво ги чака.

84

демокрацията

преди 5 години

"Подкрепяте ли членството в Европейския съюз и НАТО като приемете споразумението между Република Македония и Република Гърция?"---------В самият въпрос има изнудване. А който подкрепя членството, но не и името? Казва им се - ако не направите компромис с името - няма ЕС и НАТО. Също както с нас - ако не затворите АЕЦ - няма членство в ЕС.

83

Анонимен

преди 5 години

Тва с населението е баси просттотията :) Първо това се случва след куп войни в затворенаа държава, без право да излизаш. Второ приръст има в бедните държави и общности - Индия , Китай ,и тн. Трето населението няма общо с бедния стандарт през времето на комунизма. Сега сме мн по-богати и свободно живеещи. Не некъв тъпънн с пагон да ти казва, какво да ядеш.

82

Цивилизация и факти

преди 5 години

30 години евроатлатническа цивилизацяи, 10 години ЕС цивилизация - демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

81

Анонимен

преди 5 години

Ако не - продължават да киснат сами в бедност и куфарчетаа. Това е след , като отказаха да се анексират към България сега да се срамят . Изборът е ваш :)

80

Анонимен до 97

преди 5 години

Никой не лъжи това са фактите, топим се по-бързо дори и от държави където има военни конфликти.А ти коя слуга се явяваш на американските кучета или на омразните евреи ?

79

Анонимен

преди 5 години

Преди 1989г при социализма когато бяхме с Русия нямахме тоалетна хартия и банани а днес със САЩ и ЕС в НАТО имаме тоалетна хартия и банани.

78

Истината

преди 5 години

По времето на социализма и Тодор Живков при 45 годишната руска окупация на България комунистите избиха 3 милиона българи, но хората не разбраха, защото вестник Работническо дело не пишеше за това тъй като тогава нямаше демокрация и свобода на словото и печата.

77

СВСМ

преди 5 години

До История и фактиВраговете на България са такива,като тебе-пишман историци!

76

Анонимен

преди 5 години

До УбийствотоНе лъжи. Ти да не си слуга на КРЕМЪЛ?

75

История и факти

преди 5 години

През 1989 България беше малко над 9 000 000. За 29год. псевдодемокрация и с провеждания геноцид над Българите се стопихме с над 2 000 000. От държава с много добро образование, медицинско обслужване, развита иконовика, армия, се превърнахме в страна от третия свят. Най бедната "държава" в ЕС най бедните хора, най бързо изчезваща нация. Всичко това благодарение на американските ни "приятели" и ЕС.

74

Убийството

преди 5 години

1945 България 5.9 милиона1989 България 8.9 милиона2017 България 5.4 милиона

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 92А на българско пристанище можеш ли да занесеш стока без митническа проверка?? Или май никога не си ходил на пристанище.

72

ДО ДО 88

преди 5 години

Не лъжи. Фактите са факти. Убити българи по време на руско-комунистическото робство са на 3 МИЛИОНА. Русия е враг номер 1 на БЪЛГАРИЯ