71

Анонимен

преди 5 години

Гяурщини...

70

Анонимен

преди 5 години

Представете си че някой влиза в дома ви и почва да ви напада вербално и да се държи агресивно. Вие го молите да си тръгне но той продължава да ви напада вербално.Тогава се опитвате да го изведете навън, но той се дърпа и не иска да си тръгне !То бива наглост ама вече...няма къде пвоече.Полицията трябва него да осъди

69

Анонимен

преди 5 години

Вече нервите не ми издържат и пак ще "изкрещя'ГЕРБЕРИ ПРОСТИ И ВОДАЧЪТ ВИ В БАНКЯ,СЕГА ТОВА СА КАМЪНИ ВЪВ ВАШАТА ГРАДИНА И НАЙ-ВЕЧЕ НА БОРИСОВ КОЙТО КАТО ПОСЛЕДЕН *** СЕ ПАЛИ И СЕ ПРАВИ НА МАЙКА ТЕРЕЗА ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЧУЛ И ВИДЯЛ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ЗАРАДИ СИЛАТА НА ЧАСТ ОТ т.н. ЧЕТВЪРТА ВЛАСТ СМЕ ДОВЕДЕНИ ДО ПОЛОЖЕНИЕ ДА СЛАГАМЕ КАМЕРИ ПО ДВОРОВЕ,КЪЩИ,КОЛИ И ТОАЛЕТНИТЕ ДОРИ!ЗАЩОТО НИ Е СТРАХ ОТ "ПРАВОСЪДИЕТО" В БЪЛГАРИЯ ЗАЩИТАВАЩО ЛЪЖАТА И БАНДИДТИЗМА!МАМА..

68

лъжливото овчарче

преди 5 години

Митее,братчето ми !Сега най много да те вземат да копаш някъде зарзавата.Ако не знаеш,млад си още ще се научиш.Лайфа свърши,започва жизнь.

67

Димо

преди 5 години

А като лежи тъжно в болница, какво твърдеше???Че занимавахте и целият народ. Нямате право да влизате в чужда собственост и да снимате. Господари циркаджии

66

Анонимен

преди 5 години

Златен скункс за Митака ще има ли? За един прЕАтел питам.

65

Анонимен

преди 5 години

Е ми, повярва си момчето, натрупа самочувствие - голям журналист, борец за справедливост, властелин на справедливостта, звезда на NOVA и реши че всичко му е позволено.А освен това татенцето е личен приятел на Премиерина.

64

Анонимен

преди 5 години

Това са "журналистите" в БГ

63

Анонимен

преди 5 години

До НезависимОсвен да внимаваме от какви източници ядем, трябва да внимаваме и от сакви източници ползваме инфрмация, за да формираме мнение, колко му е да ни тласнат съвсем умишлено към консумация на продукти с още по лошо качество, но на конкурентна фирма.

62

Анонимен

преди 5 години

От това което излъчиха снощи ми се струва преиграване като падане за дуспа на Неймар!

61

Анонимен

преди 5 години

Борисоооф, излез пак с някаква "позиция" по случая бе!

60

Анонимен

преди 5 години

Сега продуцентите напълно съзнателно са подвели и общество и институции. Има и оператор с репортера, който снима актьорската игра, после пълния пакет кадри минава през обработка, монтажник, режисьор и т.н. , така, че Халваджиян да спре със замазването, няма смисъл. Шоуто с Върбанов е направено и пуснато по нареждане на продуцентите.

59

Независим

преди 5 години

Няма значение дали е бит или изхвърлен като мръсно коте, по-важното е, че искаше да спре цеха за развалени хранителни стоки.А на продуцента не му прави чест.

58

Анонимен

преди 5 години

Два метра знаме, три метра уста. Тава е поговорката за арменците защото много им знай балалайката.

57

Понти

преди 5 години

Хахахаха.. това ми напомня на "Ти си абсолютен престъпник!", за което всички ние бяхме осъдени в Страсбург, да платим няколко десетки хиляди лева.

56

Психиатър

преди 5 години

До аз-ът "сваТби" ...така се пише думата, брато!

55

Анонимен

преди 5 години

Къде сте ве нааакани гербери, Вожда ви се издънва постоянно,заповядва от Ню Йорк на "независимата прокуратура"арести,видяхте ли се кви сте бълхари, *** кеф как неговите арменци го хлъзнаха

54

Анонимен

преди 5 години

Много искам да чуя НОВОТО РАЗПОРЕЖДАНЕ на великия вожд Винету, син на Големия банкянски глиган, след неочаквания развой на случаяКакво ще РАЗПОРЕДИТЕ другарю Винету - цялата държава тръпне в очакване.

53

GHT

преди 5 години

А после на мен ми разправят, че си въобразявам, когато казвам, че от купените от чужбина храни ми няма нищо, а от тези от нашите магазини получавам киселини, съхнене на устата, кофти вкус, разстройство, подуване на краката и все подобни здравословни проблеми. И по заведенията в БГ е същото. В най-евтините чужбински заведения като ям, после нищо ми няма, а у нас не е за разправяне, дори в скъпите. Кой знае колко такива складове има из БГ. Поне 98% от храната по магазините е развалена.

52

Анонимен

преди 5 години

До 54Собственикът на ГЕРБ отново стана за смях !!!--Напротив! Това доказа, че той въобще е "ни причем" и съгласно информацията, която е имал е наредил да се визат мерки! Само ще ти кажа, че му вдигате рейтинга!