85

пропаганда!

преди 6 години

Пропагандата се лее на талази!Да назначат министър на пропагандата! Превърна се в държавна политика.Лъжат ни, като че ли ние не знаем колко много "забогатяхме" през последните 10 год. Глад, мизерия, болести. Но всичко е точно.

84

Анонимен

преди 6 години

"Средно в София може и да стоят така нещата , но навън средната чиста заплата е 700-800лв ."Продължавам... Извън столицата, в някои по-големи градове, нещата са почти съпоставими. Примерно в Пловдив, Варна и Бургас. Че даже и във Велико Търново.Примерно инженер в производство в Пловдив взима средно около 1200. И тук идва интересната част сега, че общаците по строежите и обикновени техници на СОТ и ЛАН-аджии, получават повече от инженерите. Не си струва децата да си дават младостта да учат.

83

Анонимен

преди 6 години

"Средно в София може и да стоят така нещата , но навън средната чиста заплата е 700-800лв ."Нека го обясня. Обикновеният работик (не шеф, не ръководител екип) в София взима средно около 1200. Говоря масово за всички професии, като им усредним дохода. Има някои професии в които се взимат повече пари - доктори, юристи, някои по-напреднали ИТ специалисти и някои други. Много отдавна вече е споменът когато ИТ професията беше търсена. Сега е модерно да си доктор или икономист, защото взимат повече.

82

Гашо

преди 6 години

Тия статкстики все едно от Михаил Конастантинов ги е направи. Тия хора да си скъсат дипломите. Как могат фа твърдят, че сме по- богати от Румъния и Сърбия. Смех. Той и баце така каза, че сме по богати от Гърците.

81

Анонимен

преди 6 години

фактите са си факти, спестяванията в банките непрекъснато растат, сега дали това е много добре не съм сигурен, защото обикновенно спестяванията растат когато икономическата среда е несигурна и се характеризира с трудности за стартиране на малък бизнес, но странното е друго на никой не му прави впечатление, че има голямо несъответсвие между спестявания и ниво на доходи, което значи че напрактика всяка фирма в страната плаща около 50 % от заплатите на ръка без осигоровки и данъци

80

Цветомир Митев-Ямбол

преди 6 години

До Ко,не-Смених го за кратко заминах за София работех като стоителен работник общак 750 без договор за един чстник всичко заминава за квартира и храна,градски транспорт а пък и защо да сменявам града в който живея Ямбол нее нещо особено ама не може всички да се местим в София айде стига баста.Ти ако си бил учен няма да ставаш строител или сотаджия просто минималната запата както и средната са ожасно ниски а стандарта на живот е скъп!

79

TE мида

преди 6 години

Те тези българи ги имаше в едни списъци май ... и в черната хроника.

78

Анонимен

преди 6 години

Tате каза, че ще ми купи колело, ама друг път.По-богати от турци и румънци, ама друг път.

77

Ко,не

преди 6 години

До Цветомир Митев-ЯмболТи като си седиш все охрана или работиш някаква друга нискоквалифицирана работа какво чувствително повишение очакваш . За десет години можеше да положиш усилия да научиш нещо ,език ,образование , занаят ,квото се сетиш ,да смениш професията работата ,населеното място и т.н. и най-вероятно нямаше да вземаш 400 лв.

76

до Митев

преди 6 години

Ако аз съм го ударил първи ти да си жив и здрав ако той ме е одарил първи цялото ти семеиство да умре Митев най-милото си да закопаеш дано!ГОСПОД ГЛЕДА!!!Не си мисли че всичко е приключило то тепърва предстои един го махнаха за корупция следващия си ти като видят записа и се останови че си излъгал,или пък още по-лошо не си огледал в забавен каданс на стоп тогава значи си непрофесионалист кученце продажно!

75

Анонимен

преди 6 години

Абе от Румънците и турците може, ама па чак и от руснаците не е вярно! Сто и четиресет милионна Русия сигурно има седем милиона милионери! А ние колко милионери имаме - най много 5-6 хиляди!

74

xxxl

преди 6 години

До АнонименАйде сега си направи труда да сметнеш общите удръжки-ДОО , социално и здравно осигуряване в Бг ,на които викаш общо данъци и в Румъния , да не се окаже ,че е в най добрия случай е на кантар работата .Като сложиш и по-ниското ДДС на храните да речем , т.нар. "понякога" по-ниски заплати в Румъния да не се окажат с по-голяма покупателна способност .За бонусите в Бг дето са на ръка върху минималната по документи заплата и не са сигурни аре да не се хвалим ,че е смях .

73

Цветомир Митев-Ямбол

преди 6 години

До Alek-Икономиката се движи нагоре.аххахаахах-Аз защочнах работа през 2008 година охрана за 340 лева чисто сега 2018 вземам 400 лева чисто ИТ специалист мои приятел започна 2008 работа за 3500 лева чисто сега 2018 година взема 10 000 лева чисто ахахахах ИКОНОМИКАТА СЕ ДЖВИЖИ АМА В ПОЛЗА НА МАЛЪК ПРОЦЕНТ..ОГРОМНИЯ ПРОЦЕНТ ОТ БГ РАБОТЕЩИ ВЗЕМАТ 800 ЛЕВА И НАДОЛО!!Ето за това има българи фенове на соца вземи парите на богаташа избии му семеистовто и му еб* жената и дъщерята!!!

72

Анонимен

преди 6 години

Ей такава пропаганда ив разцвета на комунизма не е имало,а и почти всички хора имат информация от първа ръка

71

Анонимен

преди 6 години

стига долнопробни г.рберастки лъжи

70

...

преди 6 години

Писна ми да ви чета медийната пропаганда вече. Как не ви е срам да лъжете хората по тоя начин...

69

Bjh

преди 6 години

Еврата са при ветко арабаджиев, но не и при бедния българин с заплата 300 евро

68

Анонимен

преди 6 години

Да са ви честити нетните финансови активи! Дано поумнеете за да проумеете кой всъщност ви баламосва!

67

Alek

преди 6 години

До СтоюСтою едната от причините да не напредваме по-бързо са именно хора като теб, хронични мрънкалници, без цел и посока, които винаги и независимо от какво се случва са оплакват и недоволстват. Ако имаше "честта" да се разходиш на исток от тук - примерно Кишинев, Молдовската столица или Киев щеше да видиш в пълна степен какво е по-нисък стандарт на живот. Има много какво да се желае, но освен ако не си бил в капсула последните 15 години можеш ясно да видиш, че икономиката се движи!

66

...

преди 6 години

Значи ГЛУПОСТ, ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ, НАЙ-ГОЛЯВМА ГЛУПОСТ и накрая идва тази статия! В нея се пишат ГЛУПОСТИ, ГОЛЕМИ ЛЪЖИ, ГОЛЕМИ и най-лошото е, че вече по тия земи има хора дето и са съгласни с тия ГЛУПОСТИ и ЛЪЖИ и им вярат! Е това е лошото!!!