232

директор

преди 5 години

До БПЦВ нашето семейство жена ми ме слуша, както и аз слушам нея. После решаваме какво ще правим. Та жена ми каза Бълраската Православна Църква да ходи вър Франфурт на Майн. По възможност с някой от мерцедесите си.

231

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 232Аз съм против и да се натрапва, че има гравитация. А, и също, че разтворите на соли може да имат киселинен, основен или неутрален характер.

230

Питам

преди 5 години

Този така наречен професор защо още не е уволнен? За такъв работа само в каменна кариера!

229

Анонимен

преди 5 години

До 235просто се обяснява че главно момченцата се пипкат още на десет годинки и какво не е ли така??.А защо трябва да се обяснява нещо, което си възниква по естествен път, от само себе си? Защо трябва да се акцентира върху това, като се пише за него... ей това не мога и не мога да го разбера? Абе едно време като не пишеше нищо за *** нето и чек ията, пък пакт си ги имаше, нали? Е тогава, защо се пише в учебник за това, като то природата го е записала където трябва? Значи друг е подтекста!!

228

Анонимен

преди 5 години

В целия свят е научно доказано и се крие, че истинските хомосексуалисти са едва 3 процента от населението и то независимо от култура пропаганда и тн. НО!!! В джендърските държави, където се води пропаганда има още десетки проценти ФАЛШИВИ ЗАБЛУДЕНИ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ - ЕТО СРЕЩУ ТОЯ РАЗВРАТ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ. Нямам нищо против тези три процента, имам против това да се обърква вродената сексуална ориентация на хетеросексуални да се правят с измама хомосексуални.

227

Анонимен

преди 5 години

Значи първо е дадена опцията да има трайна връзка с другия или със същия пол. Защо не казват че някои са асексуални и не идграждат трайни връзки, а пък други с козичка си имат връзка и тн. Нека да бъдат съвсем изчерпателни.

226

Анонимен

преди 5 години

Аз бях против ИК но тук не виждам нищо смущаващо,какъв социален пол,просто се обяснява че главно момченцата се пипкат още на десет годинки и какво не е ли така??Има ли хомосексуални,има що да не пише за това??Какъв е тоя пещерен болшевизъм и псевдоморализъм бе другари и другарки,ЕДНА ТЬОТКА ТАКА ПО СЪВЕТСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАЯВИ В ПРЕДВАНЕ ИЗЛЪЧВАНО И В САЩ С ЦЕЛ ОПОЗНАВАНЕ -У НАС В СССР СЬЕКСА НЕ БЪЙЛА!!Хахахахха,високоморалните другарки и другари с поглед създавали деца....

225

Пак съм аз

преди 5 години

Хомосексуализмът не е ориентация, а болест. Ето ти я първата манипулация, а за останалотопрочети д-та от 40 стр. нататъкWHO Regional Office for Europe and BZgAStandards forSexuality Educationin EuropeA frameworkfor policy makers,educational and health authoritiesand specialists

224

Ега..... ти държават

преди 5 години

Някой е нарушил закона и то съзнателно!Да го пратят в затвора за назидание за всеки,който се мисли че е над закона!!!!

223

Анонимен

преди 5 години

До 230Никой не ти натрапва нищо. Какво лошо има в това децата да знаят, че има и различни от тях?-НАПРОТИВ, ТОЧНО ТОВА Е НАТРАПВАНЕ - писане за това В УЧЕБНИК! Това "нещо" вече подлага на учене !?!?!?! Защо да знаят, че има ? То мнвого неща има по света, които не се знаят, много болести има, които са известни само на тесните специалисти, ама никой не знае за тях! Защо да знаят за тази болест , която болест не е само генетична, но може да бъде и заразна, ако се индуцира в определена възраст

222

Пак съм аз

преди 5 години

До 228Сигурно затова говориш, използвайки политкоректните лозунги на грантаджиите! Спрете да рекламирате дегенерацията като прогрес!

221

Анонимен

преди 5 години

Криворазбрана "търпимост" - демонстрираш някакво перверзно отклонение, натрапваш го, и искаш "търпимост" ?! .Никой не ти натрапва нищо. Какво лошо има в това децата да знаят, че има и различни от тях?Има болни от хронични нелечими болести. Трябва ли и тях да заклеймяваме и да се правим, че ги няма. Като не говорим за тях и тези неща ще изчезнат ли. Извинявай ама това е реакцията на щраус който си заравя главата в пясъка и така решава проблема. Дайте всички да си заровим главите...

220

Анонимен

преди 5 години

До220Целта на занятието е не да ви ориентират сексуално, а да ви научат на търпимост към тези с различна от вашата сексуалност-Криворазбрана "търпимост" - демонстрираш някакво перверзно отклонение, натрапваш го, и искаш "търпимост" ?! Ла пай си го, ако искаш и по 2 наведнъж, но защо искаш останалите, които не лапат, да ти ръкопляскат ? Всеки ден показват насилие, и после чудят защо насилието растяло!Всеки ден показват *** де раси, после се чудят, що *** далите се увеличават!

219

Анонимен

преди 5 години

До 225 Аз отново не видях доказа, че съм част от НПО. Нямам нищо против децата ми от ранна детска възраст да бъдат образвани за светът такъв какъвто е! Това, че Вие сте си забили главата в пясъка и не приемате различна от вашата гледна точка си е лично ваш проблем! Intelligence is the ability to adapt to change.Бъдете толерантни! Неразбирането води до омраза, а тя до агресия... И в края на деня никой не е щастлив...

218

Наша Гордост

преди 5 години

По този учебник са учили и форумните колеги , като САТА Нато, Калеко Алеко, Странджа и прочие ! Те са имали и дълги часове "практика" върху наученото от този "учебник" и след одобрението от доказани *** , сега разпространяват на воля словото джандърско !

217

djendyr1

преди 5 години

Аве, праскайте са на воля ве, няма мъжко няма женско, кво падне....

216

Кажете всичко

преди 5 години

Надявам се в този учебник да са направени анализи за проблемите, които може да се появят в децата за изразяване на сексуалността и са породени от насилване, отглеждане в нездрави или слаби семейства, бедност и неглижиране. Да са посочени рисковете и как могат да се пазят децата. Ама това не е съвременно, то дори за него избягват да говорят, някаква тайна е. Важно е да има толерантност към...превръщането на хората в роби.

215

Пак съм аз

преди 5 години

До 222По колко пъти трябва да повтарям едно и също нещо? Вие се опитвате да пробутате *** обучението в училищата, маскирайки го като сексуално образьование. Това на снимката действително е само началото. Тепърва ще се почва *** обучение още от ниво детска градина, което ще включва различните джендърни идентичности, видовете "семейства", половонеутрални обръщения, и унисекс униформи. Тоест децата ще бъдат поощрявани да стават ***.

214

†баба Гуси†

преди 5 години

Ние от клира сме против всякакви джендаре. Не може сред простолюдието да се ширят **стии, педофилии и други извращения. Тези неща са изключително наш прерогатив и могат да се извършват единствено под наш контрол и наблюдение в специално нарочени за това места като манастири, метоси, параклиси и други обладани от светия дyx места.

213

Анонимен

преди 5 години

До 216 До колкото знам, не съм свързана по никакъв начин с НПО.... Не мога да разбера защо хората с различно мнение трябва да участват в някакво НПО или да им се плаща за коментарите....?!? За протокола HIV HPV и други полово предавани болести се разпространяват както при хетеросексуалните, така и при хомосексуалните.... Както се наблюдава и нещо наречено бисексуалност. Живеем в свободна държава (или поне така се твърди), всеки може да се *** с всеки.... Така, че пазете си децата!